Canım inşallah ilaclarınıza en kısa sürede ulaşırsınız...
ve sonra gelsin bebişler inşallahhhhhh![]()
canım peki sen pkolumuydun.ilacı kullanmaya adet bitimindemi basladın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım inşallah ilaclarınıza en kısa sürede ulaşırsınız...
ve sonra gelsin bebişler inşallahhhhhh![]()
yemek yemek için dışarı çıkıyorum akşama dönerim akşam açarım yarın sabahta açarım ögleden sonra dersanedeyim 4 arkadaş dönmezseniz millet parayı toplar arise gönderim artık sizde ne yaparsanız sabahtan bu yana burdayım istiyorsunuz ama bir kere topiği açıpta ne oldu bu benim çok sitediğim şey demiyorsunuz öpüldünüz hepiniz
canım ben caliştıgım icin gün icinde nete giremiyorum. şimdi ekledim
bayanlar hastanekorkoğı size ulasamıyor ya nerdesiniz pamuksekeri aysma antalya2011 karde
Canım biz burdayız, lütfen bana bir telefon numarası veya msn adresiondan sonrası Allahın izni ile gelir.
Ya nasıl bir talihsizlik bendeki. Sürekli bu başlığı görüyordum ama girip bakmak hiç aklıma gelmedi.Ve malesef ilacı şimdi gördüm.
Çok geç belki ama eğer vazgeçen olursa, ya da fazla gelirse yardımcı olmanızı isterim.
karde bana döndü BAKIN KIZLAR beni yordunuz arkadaşlar size özelden msj atıldı ne yazıyor o msjda ad soad rumuz tel adres bilgilerini gönderin msn adresini ekleyin yada kendi adresinizi verin pc başında bekleyin lütefen beni ara diye msj falan atmayın yazılanları okuyun ben burda ticaret yapmıyorum arisn ricasını yerine getiryorum pamuksher sana msj gelmedimi daha buraya yazıyorsunuz bu arada listede olmayan arkadaşlara mailimi kim veriyor zorda kalıyorum benim elimde olsa herkese veririm ama bende vermiyorumki ben aracıyım sadece
hayır özel msj isteneni yazıp gönder bu kadar zormu bakın ıban lar gelince lütfen beni sıkıntıya sokmayın çok rica ediyorummmmmmmmmmmmmmm
karde döndü ama bilgiler yok
pamuksher msj atacağına buraya yazmış
anatalya 2011 yok o olmazsa başkasına verecem
tamam canım vazgecen olursa dönerim sana
canım msn adresine hepsini yazdım. lütfen kusura bakma, inşallah listeye eklenebilmişimdir.