Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

merhaba benim her gün net girme imkanım yok nedenle arisin özelden yazdıgı mesajı yeni aldı aris bana çok önceden söz vermişti lütfen benide listeye eklermisin istersen beni arise sorabilirsin eger bende varsam adresimi ve ücreti gönderirim hoşçakal

evet seni hatırlıyorum canım ama konuyla ilgilenmedim ve biz şuanda 11 kişi olduk aris 10 kişi olursa iyi olur diyor sende gelirsen 12 oluruz olmaz yani üzgünüm umarım aris 11 tane gönderebilir yada biri iptal eder kendini paralarıda topluyorum canım 1-2 kişi yatırdı zaten üzgünüm inan

merhaba sana özelden yazdım okudunmu bilmiyorum acaba bende varmıyım listede lütfen acil cevap yaz lütfen hoşçakal

canım listeyi aris değil ben tutuyorum sen yokun hayatım şuanda bana dönmeyen 2 kşi var ve iisteyen 4-5 kişiniz iki kişi almasa bile nasıl bölecem lütfen keşke önce görseydin ah ah ah

canın sag olsun kısmet işi ben her gün nete giremedigim için oldu ama belki aris beni atlamamıştır olmazsa da canınız sag olsun hoşçakal

canın sag olsun kısmet işi ben her gün nete giremedigim için oldu ama belki aris beni atlamamıştır olmazsa da canınız sag olsun hoşçakal

canım ya bu konuda ne diyebilirim inan çok üzgünüm olsun bakarsın kullanan arkadaşlar hamile kalır ilaçı kalanını sana gönderir kısmet

canım listeyi aris değil ben tutuyorum sen yokun hayatım şuanda bana dönmeyen 2 kşi var ve iisteyen 4-5 kişiniz iki kişi almasa bile nasıl bölecem lütfen keşke önce görseydin ah ah ah

Canım bana msneni atarmısın
Benim kapalı sanırım açamadım istek almıyo masnem yani..
Bende gündüz uyuyorum yarın düğüne gidice3m çok kararlıyım almakta inan
:62: ne dersen yamaya hazır ve nazır şekilde bakliyorum :9:

canım bana msneni atarmısın
benim kapalı sanırım açamadım istek almıyo masnem yani..
Bende gündüz uyuyorum yarın düğüne gidice3m çok kararlıyım almakta inan
:62: Ne dersen yamaya hazır ve nazır şekilde bakliyorum :9:

hevuk sen listeye eklenirsen hemen dönerim sana bilgilerin var zaten msn veririm sorun değilde sadece alankları ekledimki karışıklık olmasın bilgilerin var bende birşey olursa teli ararım hemen

Tamam çok teşekkür ediyorum
Allah razı olsun uğraşıyorsunuz
Hakkını helal et..Bekliyorum heyecanla :54:

merhaba benim her gün net girme imkanım yok nedenle arisin özelden yazdıgı mesajı yeni aldı aris bana çok önceden söz vermişti lütfen benide listeye eklermisin istersen beni arise sorabilirsin eger bende varsam adresimi ve ücreti gönderirim hoşçakal

Ece canım sen benim listede varsın ama ..
ilaclar sanırım hep 200ml gelicek yine konusucam ama 500ml gelmeyebilir haberin olsun.
200ml 2 ay gidiyor umarım 2ay içinde olan olur:)

Eee kızlar nekadarlık evlisiniz sizler kaçyıldır sıpaları bekliyorsunuz?
Birazda sohbet edelim..:71:

2 listedede varsa birinden çıkıcak öyleyse ozaman beni alın benii alın :9:
Tetikte bekliyorum kendimi çok komik hissttim ...:9:

Back
X