kısmet ne ise o oluyor ben ilacı bekliyorum sende bizim le yoruldun çok sagol
canim forumun basinda okudugum kadariyla sen bu ilaci kullanmissin biara sonuc alamadinmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısmet ne ise o oluyor ben ilacı bekliyorum sende bizim le yoruldun çok sagol
Canım istemeyen oluyormuki?
Kokohontes o da alıcakmı of ilaç fabrikası görse bu çırpınışları hepimize yollasa keşke..
Hepimizinde o ay sıpaları gelse![]()
teşekkür ederim işaretliyorum seni
hevuk antalya iptal etti yedek sırası mavimenekşe sen kokohantes var sıra biri daha iptal ederse sırayla verecem bir kişi kaldı aslında hevuk karde dönmedi dönseydi sen alalım napalım ya emek veriyorsun evet evte hevuk aldım seni konu kapandı liste tamam kızlar paraları yolayın hemen
inşallah çıkmaz canım kimi çıkarayım kime kıyayım en son hevuk eklendi aris 10 derse hevük şansına aratık hevuk hevukkkkkkkkkkkk sende sende çığlık seslerini duyuyorum listenin son hali
Çok teşekkür ediyorum canım yaa inanılmaz sevindimm anlatamam
Temizlik yapıcaktım kalkamadım başından suyum hazır bekliyordu koltuklarımı silcektim herşeyde vardır bir hayır demekkiii
Rabbim emeklerimimizi boşa çıkarmasın...![]()
erkek ınfertılıtesı ıcın kulllanack olan yok galıba aranızda
Atıyorum çığlık duyuyomusunuz biri olsa yan ımda deli der valla
çaresizlik ne kötü şey...
Benim abiminde yok bebeği aslında 7 yıldır
İmkanım olsa onada almak isterdim kendiminki bile kesin değil i,nşallah ben hamiş kalırımda onada nasip olur..
Ben kendim kullanıcam bunu eşimede içirmeyi düşünüyorum bizim sebepsiz..Sen eşin içinmi alıyorsun?
ALLAH kimseyi çocuk hasretiyle sınav etmesin çok zormuşş![]()
Canım istemeyen oluyormuki?
Kokohontes o da alıcakmı of ilaç fabrikası görse bu çırpınışları hepimize yollasa keşke..
Hepimizinde o ay sıpaları gelse![]()
inşallah çıkmaz canım kimi çıkarayım kime kıyayım en son hevuk eklendi aris 10 derse hevük şansına aratık hevuk hevukkkkkkkkkkkk sende sende çığlık seslerini duyuyorum listenin son hali
maviikizz
hastanekorkagı
mavimenekşe
Pamukshker
rosemmm para yattı
aybüke61
hevuk
esra3229
aysma
sharaakzlar
mckocaman
kızlar paraları bekliyorum hadi liste bitti kokohantes ben neden değilim dersen 3 yedektin sevirum hepinizi ECE SENİN BİR ÇOCUĞUN VAR BAK BİZE BİR TANE BİLE ÇOCUMUZ YOK EVDE KOCAMLA KUKUMAV KUŞU GİBİ OTURUYORUZ BİZ BİREDE RAZIYIZ DEĞİLKİ İKİ TANE LÜTFEN BİZİ ANLA SENİDE ÖPÜYORUM
Benim abiminde yok bebeği aslında 7 yıldır
İmkanım olsa onada almak isterdim kendiminki bile kesin değil i,nşallah ben hamiş kalırımda onada nasip olur..
Ben kendim kullanıcam bunu eşimede içirmeyi düşünüyorum bizim sebepsiz..Sen eşin içinmi alıyorsun?
Sıra gelse alacaktım ama sizin için hayırlısı olsun inşallah.
Canım hastane korkagının yazdıgı gibi benimki kesin değil malesef gelmeyebilirdi bende sevindim ama nasip herşey.Bende umutlandım canım tüp bebeğe başlıycaktım bu ay ama ilacı denemek istiyorum sonrasında eger olmazsa tekrar tüp bebek yaptırıcaz Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın...
Yapacak bir şey yok napalım kısmet değilmiş.Dün Cuma saati çok dua etmiştim, her zamankinden daha çok yüreğim yanıyordu, belki de ilk defa bu kadar içten istedim Rabbimden.Bu ilacı duyunca vesile olacak sandım, bir ümit dedim ama olmadı. Rabbim başka kapı açar inşallah.Allah inş bu ilacı vesile etsin de kucaklarınızı hayırlı evlatlarla doldursun.
Arkadaşlar kimseyi umutlandırmak istemem ama sanki ilacı getirteceğim.
Şöyle anlatayım benim babam tır şoförü eskiden Rusya'ya falan giderdi.Aklıma geldi aradım sordum Romanya'da tanıdığın var mı diye.Çünkü eşi Rus belki dedim bağlantısı vardır. Yok ama arkadaşlarım gidiyor dedi.İlacın adını mesaj attım. Arkadaşlarını aramış 3 arkadaşı gidiyormuş.Toplamda 8 adet sipariş vermiş arkadaşlarına.Bayrama kadar elinde olur dedi.Eğer eczanelerde varsa getirirler dedi.
Eğer olur da ilaç gelirse ben de buradan isteyenlere veririm en az 4-5 adetini. Kesin bir şey söylemiyorum gelecek diye sadece dua ediyorum inş gelir ve en azından bizler de ilacı deneme fırsatı buluruz.
Gerçekten Romanya'da kolay bulunabilen bir ilaç mı bu?
Eğer getirtemezsem kimse darılmasın ama elimden geleni yapacağım.Her şeyden önce ben çok istiyorum. İlaçlar gelirse ilk işim bu topice yazmak olacak.Dua edin lütfen.
arkadaşlar benide alın aranıza:))2 kere aşılama denedik ama olmuyooo(yine adet oldum bugün...ilaç keşke romanya değilde almanya fransa hollanda da olsaydı ne kolay olurdu getirtmek..benide ekleyin lütfen listeyee:))