Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

arkadaşlar bu siteye bu gün üye oldum.. 41 yaşındayım. yumurtlama sorunu yaşıyorum. bu ilaçtan ben de kullanmak istiyorum. getirtebilecek arkadaşlar olursa temin etmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.

aris senin kuzen nasıl gecirecek gümrükten aynı ilaçtan 2 şişeden fazla gecmiyor demiştin ki hakketten öyle oldu..
benim ilacı getirttiğim kişinin bulundugu bölgede 500ml olan şişe yokmuş mecburen 200ml geliyor.

keşke 500ml olabilseydi
uf amma kımetli ilaç ya yemin ederim paha biçilemez bişi bu yaa
neden türkiyede yok ki sanki... bi allahın kulunun aklına gelmiyo şu ilacı getirip satışını yapmak.. aslında tv programlarına filan cıkıp söylesek mi bi çılgınlık yapıp :60: aris valla ünlü olursun canım :62:
bizi müşteri vardı ona söylemiştim adam 1000-2000 tane getirtirim sence satılır mı demişti bi söyliyim bakiyim ciddi ciddi girsin bu işe:26::21:

Teşekkür ederim, canım. Bebişim dünden itibaren grip oldu. Çok acıyorum ona ama ne yapabilirim.
Kocaman oldu ama çok yaramaz. :55:
Hadi canım, inşallah sende en kısa zamanda bebek sahibi olursun.
Kendine iyi bak, öpüyorum.

çok geçmiş olsun bebişine .öpüyorum ikinizide

Kızlar, hep kim kullandı kaç kişi hamile kaldı diye soruyordunuz ya…
Benim bildiğim kullananları ve hamile kalanları hesaplayınca şöyle bir yüzdelik çıkıyor. %33
Yani, 1/3. Bu ne demektir. İlacı kullanan 3 kişiden 1 kişi hamile kalmıştır.
Başarılı bir oran mı, değil mi, onu bilmiyorum. Siz karar verin.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bu konuyu yeni gördüm.
nette araştırdım biraz ama pek birşey bulamadım.
bende problem yok. ancak eşimde 0 morfoloji ve hareket sorunu var sayı yeterli ama.
bu sözünü ettiğiniz tavşancıl otunu bende almak istiyorum. 2,5 sene oldu evleneli hiç hamilelik bile oluşmadı. onlarca doktora gittik birşey söylemiyorlar.
bende alabilirmiyim. türk parası ile paketi ne kadar yapıyor. aris dışında bunu kullanıptaişe yarayanlar var mı aranızda. bizde erkek kullanacak.

ahh canım ben 9. yılıma giriyorum ve bizdede sorun aynı morfoloji 0 ve hareket problemi var ve hiç gebe kalamadım ben tüpten bile umutsuzum :(

aris senin kuzen nasıl gecirecek gümrükten aynı ilaçtan 2 şişeden fazla gecmiyor demiştin ki hakketten öyle oldu..
benim ilacı getirttiğim kişinin bulundugu bölgede 500ml olan şişe yokmuş mecburen 200ml geliyor.

keşke 500ml olabilseydi
uf amma kımetli ilaç ya yemin ederim paha biçilemez bişi bu yaa
neden türkiyede yok ki sanki... bi allahın kulunun aklına gelmiyo şu ilacı getirip satışını yapmak.. aslında tv programlarına filan cıkıp söylesek mi bi çılgınlık yapıp :60: aris valla ünlü olursun canım :62:
bizi müşteri vardı ona söylemiştim adam 1000-2000 tane getirtirim sence satılır mı demişti bi söyliyim bakiyim ciddi ciddi girsin bu işe:26::21:

aslında gercekten turkıyede kısırlık oranı dıger yerlere gore daha fazla,
o yuzden turkıyede satılsa ne kadar gusel olur

Kızlar, hep kim kullandı kaç kişi hamile kaldı diye soruyordunuz ya…
Benim bildiğim kullananları ve hamile kalanları hesaplayınca şöyle bir yüzdelik çıkıyor. %33
Yani, 1/3. Bu ne demektir. İlacı kullanan 3 kişiden 1 kişi hamile kalmıştır.
Başarılı bir oran mı, değil mi, onu bilmiyorum. Siz karar verin.

ariscim İNŞALLAH HEPİMİZE YARAR.umudum var.

Kızlar merhaba, konuyu yeni gördüm ben de 7 yıllık evliyim kan pıhtılaşmasından dolayı 4 tane düşüğüm var en son geçtiğimiz yıl eylül ayında iki buçuk aylık hamileyken (clexane kullanmama rağmen) kürtaj olmak zorunda kaldım. Hiç korunmuyoruz ama kürtajdan sonra hamile kalamadım. Bu bahsettiğiniz ilacın tablet olanından bende de var prespektüsünü inceledim anladığım kadarıyla ilaçlar aynı içerikte. günlük 6 tablete kadar kullanılabileceği yazıyor. erken menapoz yorgunluk ve yaşlanma belirtilerini gideriyormuş hipertansiyon dolaşım sisteminin zayıf olması durumunda hormonal bozukluklarda kullanılabilir diyor yumurtalıklar için güçlü bir uyarıcıymış. ilacı nerden bulduğuma gelince eşim romanyaya gitmişti 7-8 ay önce ahatsızlanmış orda şantiyedeki adam aldırmış eczaneden iki üç gün kullanmış zaten Türkiyeye dönünce de kullanmadı. Bu ilaç yani tablet olan ilaç acaba tentür ile aynı mıdır? araçtırdım başka bir yerde bilgiye ulaşamadım. :( Benim anladığım kadarıyla bendeki tablet takviye gibi bir ilaç. tansiyomun da sürekli 9-6 larda olduğundan ilacı önümüzdeki ay kullanmayı düşünüyorm reglim 10 gün önce bitti çünkü bir de tansyonum düzene girsin diye bekliyorum. Eğer faydasını görürsem sizinle paylaşırım.

Son düzenleme:
merhaba, daha erken ama dr bebeğin cinsiyetini söyledi..
doğru tahmin ettin arişcim oğlum olcakmış :) bu ilacı kullanıp hamile kalanların oğlu oluyor diyebiliriz ;)

kızlar bugun 2. aşılamam da negatif sonuclandı bu ilacı denemek istiyorum nası temin ettiniz nereden alabilirim eşim gümrükcü getirtebilirmi acaba bi bilgi verirseniz allah rızası icin cok sevinirim

kızlar bugun 2. aşılamam da negatif sonuclandı bu ilacı denemek istiyorum nası temin ettiniz nereden alabilirim eşim gümrükcü getirtebilirmi acaba bi bilgi verirseniz allah rızası icin cok sevinirim

tavsancıl otu canım romanyada bulunan bır ılacmıs
ordan buraya bırının gelmesı gerekıormus
ayrıca gelse bıle gumrukten 2 tane gecıs oluormus
ınsallah getrtebılırsınız :(
ozgemmmmmm bnde senın sonucunu merak edıordum

tavsancıl otu canım romanyada bulunan bır ılacmıs
ordan buraya bırının gelmesı gerekıormus
ayrıca gelse bıle gumrukten 2 tane gecıs oluormus
ınsallah getrtebılırsınız :(
ozgemmmmmm bnde senın sonucunu merak edıordum

Arkadaşlar olaki bi tanıdık bulduk Romanya da.. o bize kargo ile yollaya bilir mi. Bu konuda bilgisi olan var mı...

ya birşey söyleyceğim. şu romanyada ilaca ulaşabilen tanıdıklarınız ilacı ebay a koysa da bizde ordan alsak böylece kargo ile gelir. bu türlü bir çoğumuz ilacı alamayacağız sanırım. demekki gerçekten işe yarıyormuş. kullananlar hamile kalmış bak.
çok rica ediyorum bu ilca ulaşanlar hepimize yardımcı olsun. kimse bir şey söylemiyor bizdee alabilirmiyiz. Aris özellikle sana söylüyorum

ya birşey söyleyceğim. şu romanyada ilaca ulaşabilen tanıdıklarınız ilacı ebay a koysa da bizde ordan alsak böylece kargo ile gelir. bu türlü bir çoğumuz ilacı alamayacağız sanırım. demekki gerçekten işe yarıyormuş. kullananlar hamile kalmış bak.
çok rica ediyorum bu ilca ulaşanlar hepimize yardımcı olsun. kimse bir şey söylemiyor bizdee alabilirmiyiz. Aris özellikle sana söylüyorum

eşime sordum kamyoncular getirir dedi isticek bakalım size haber vericem burdan sizede isterimmmm

Back
X