Kızlar merhaba, konuyu yeni gördüm ben de 7 yıllık evliyim kan pıhtılaşmasından dolayı 4 tane düşüğüm var en son geçtiğimiz yıl eylül ayında iki buçuk aylık hamileyken (clexane kullanmama rağmen) kürtaj olmak zorunda kaldım. Hiç korunmuyoruz ama kürtajdan sonra hamile kalamadım. Bu bahsettiğiniz ilacın tablet olanından bende de var prespektüsünü inceledim anladığım kadarıyla ilaçlar aynı içerikte. günlük 6 tablete kadar kullanılabileceği yazıyor. erken menapoz yorgunluk ve yaşlanma belirtilerini gideriyormuş hipertansiyon dolaşım sisteminin zayıf olması durumunda hormonal bozukluklarda kullanılabilir diyor yumurtalıklar için güçlü bir uyarıcıymış. ilacı nerden bulduğuma gelince eşim romanyaya gitmişti 7-8 ay önce ahatsızlanmış orda şantiyedeki adam aldırmış eczaneden iki üç gün kullanmış zaten Türkiyeye dönünce de kullanmadı. Bu ilaç yani tablet olan ilaç acaba tentür ile aynı mıdır? araçtırdım başka bir yerde bilgiye ulaşamadım.

Benim anladığım kadarıyla bendeki tablet takviye gibi bir ilaç. tansiyomun da sürekli 9-6 larda olduğundan ilacı önümüzdeki ay kullanmayı düşünüyorm reglim 10 gün önce bitti çünkü bir de tansyonum düzene girsin diye bekliyorum. Eğer faydasını görürsem sizinle paylaşırım.