Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen yazayım...
suanda 2 kese görünüyor...
az daha ikizlerim oluyordu...
ama kocacıgımın tabiriyle biri kaçmış :) kızmıydı acep :)
neyse biri benimle ama 6+ 2 suanda... diğeri 8+ 2 olucaktı..
su gebeliği diyorlarmış sperm kalitesizliğinden oluyormuş bu sekilde döllenme olmuyormuş ... bi zararı yok bi süre sonra o kese kaybolucak inşallah ...
haftaya kontrolüm varr.
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahhhh
öyle bir istemişim ki çifter çifter geliyodu az daha :44:
Elibeses canım allah tamamına erdirsin. sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin...
geçmiş sayfaları okuyamadım...bu ilacı kullanarak mı hamile kaldın. sorun neydi..
seracım senden bişey gelmedi bana
kızlar ptt şubemi
ptt istoç masko olarak söyleyin bi yanlışlıkm olmasın arkadaşım yatırıyosu az önce böyle bi sorun çıktı istoç masko olarak geçiyormuş burası
bende az önce gittim kapanmıştı bakamadım 4 te kapanıyomuş bilmiyodum hayatımda kaç kez gittim ki ptt ye
nilciğim sana bişey demediyseler bilmiştir ordakiler bazıları sorun çıkarmış işte bilen biliyomuş ama artık yarın gidip bakıcam bende
sivatan sana özelden mesaj gönderdim gitmedi galiba..parayı banka hesabına yatırsam olurmu...olmasa sabah ptt ye yatırırm.bu arada tam adresi akşama göndereyim.hafta sonu Konya ya taşınıyoruz...yeni adresi bilmiyorum....
sivatan cnm sana özelden mesaj attım
canım ya... inşallah yarın çekerken sorun yaşamazsın.. sorun olursa söyle burdan gidip halletmeye çalışayım...ben de ilk kez ptt ye gidip para yolladım.. her şeyin bir ilki varmış.... çok da zor olmadı aslında...sana mail attım.
sivatancım kendini hissetmene gerek yok....Hep söylüyorum Allah senden razı olsun bu ilaçta bi bahensi olsun ....kızım olursada adı sivatan olsun ne dersin......[/
senin kızın olsun inşallahhhhhhh
ama ben adımı sevmiyorum sivatan olmasın
cici anneleri olurum bebelerinizin öle daha iyi olur![]()