Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

arkadaşlar lütfen rica ediyorum 27,50 olarak yatırın
ben babam baklava ayakkabı vermiş derken getirmenin zor olduğunu anlatmak istemiştim yani beklememizin sebebini bilin istemiştim
sizden çaktırmadan para almak için değil nolur ben böyle kötü hissediyorum kendimi çok bu kutsal bi işmiş gibi geliyo bana o yüzden sadece dua istiyorum sizden o yeter bana fazladan yatıranlar nolur sizde hakkınızı helal edin

canım yaa lütfen kendini kötü hissetme ..yaptığın bu büyük fedakarlığın için minik bi jest yapmak istedim sadece .. olaki çıkabilecek ekstralar için küçük bi yardımı olur diye düşündüm...zaten önemsiz bi miktar...lütfen ... helali hoş olsun...dualarım seninle tatlım... rabbim gönlünün muradını versin..

arkadaşlar lütfen rica ediyorum 27,50 olarak yatırın
ben babam baklava ayakkabı vermiş derken getirmenin zor olduğunu anlatmak istemiştim yani beklememizin sebebini bilin istemiştim
sizden çaktırmadan para almak için değil nolur ben böyle kötü hissediyorum kendimi çok bu kutsal bi işmiş gibi geliyo bana o yüzden sadece dua istiyorum sizden o yeter bana fazladan yatıranlar nolur sizde hakkınızı helal edin

sivatancım bidahaki sefere benide listeye eklermisin ? aylardır ilaca ulaşma yolu arıyorum birtürlü beceremedim
yardımcı olursan inan beni çok mutlu edersin..

sıvatan neden kendını kotu hıssedeceksınkı
ne gusel vesıle oluyorsun bızlere
hıc deılse kullanıp denemye yardımcı oluorsun
ve ınsallah bu vesıle sayesındede herkes hamıle kalırrrrrr

ayrıca yarım sıseyı gonul rahattlıgıylan 100 tl ısteyenler raahatsz olmuor
benım arkadasıma kucugunu 50 tl ye verdler
sen bırak onlar rahatsz olsun

gelsede gelmesede hakkımız helal olsun sen canını sıkma......

sıvatan neden kendını kotu hıssedeceksınkı
ne gusel vesıle oluyorsun bızlere
hıc deılse kullanıp denemye yardımcı oluorsun
ve ınsallah bu vesıle sayesındede herkes hamıle kalırrrrrr

ayrıca yarım sıseyı gonul rahattlıgıylan 100 tl ısteyenler raahatsz olmuor
benım arkadasıma kucugunu 50 tl ye verdler
sen bırak onlar rahatsz olsun

gelsede gelmesede hakkımız helal olsun sen canını sıkma......

esra doğru söylüyor çok aktif olmasamda takip etmeye çalışıyorum sen resmen hayırişi
yapıyorsun inşallah herkes hamile kalır

sivatancım bidahaki sefere benide listeye eklermisin ? aylardır ilaca ulaşma yolu arıyorum birtürlü beceremedim
yardımcı olursan inan beni çok mutlu edersin..

seapearl bidaha getirirsem tabiki yazarım senide neden yazmıyım babmla konuşurum yarın
11 olur derse isterim bu seferkinde sanada

merhaba arkadaşlar ben şimdi gördüm topiği ve ben 5 yıllık evliyim 2 kez tüp bebek denemem oldu ama malesef negatif sonuçlandı.sorunumuz senbepsiz inf.sivatan arkadaşım özelden adresimi yollasam banada bu ilaçtan gönderebilirmisin .okuduguma göre fayda gören arkadaş çok fazla .bende kullanmak istiyorum yardımcı olursan sevinirim

sivatan cnm cvp bekliyorum bursada bulabilecegim bişeymi eger yardımcı olamazsan eczanede filanmı satılıyor yoksa aktarlardamı?

Ben 3/1 kullanılmış şişeyi 50 tlye aldım burdan bi arkadaştan esranın bahesttiği kişi benim:)
yinede kendisindden Allah razı olsun..henüz bebiş yok ama en azından ilaca ulaştım.

ece22 canım bilidğim kadarıyla bu ilaç sadece romanyada eczanelerde satılıyormuş...sivatanda romanyada getirtecek...inşallah bebişlerimize kavuşuruz....

ece22 canım bilidğim kadarıyla bu ilaç sadece romanyada eczanelerde satılıyormuş...sivatanda romanyada getirtecek...inşallah bebişlerimize kavuşuruz....

ay inşalalh cnm ya bende çok ugraşıyorum tüp filan derken olmadı şimdi 3 denemeye hazırlanıyorum bir dahaki ay belki kendiliğinden olur belkide yumurtalara ii gelir dimi?

canım araştırmalrımdan anladığım kadarıyla yumurtlama sorununa erkelerde sperm saysının artmasına iyi geliyormuş....bende pcoluyum şimdi....daha önce bebeğim 33 haftalıkken öldü...bakalım hayırlısı denemekte fayda var...sende inşallah faydasını görürüz....

canım araştırmalrımdan anladığım kadarıyla yumurtlama sorununa erkelerde sperm saysının artmasına iyi geliyormuş....bende pcoluyum şimdi....daha önce bebeğim 33 haftalıkken öldü...bakalım hayırlısı denemekte fayda var...sende inşallah faydasını görürüz....

ay cnm ya geçmiş olsun inşallah tekrar dan aynı şeyleri yaşamazsın.inşallah cnm faydası olur.her şeyde vardır bir hayır

canım yaa lütfen kendini kötü hissetme ..yaptığın bu büyük fedakarlığın için minik bi jest yapmak istedim sadece .. olaki çıkabilecek ekstralar için küçük bi yardımı olur diye düşündüm...zaten önemsiz bi miktar...lütfen ... helali hoş olsun...dualarım seninle tatlım... rabbim gönlünün muradını versin..

sivatan sen burdaki hamile kalamayan bayanlara en büyük iyiliği yapıyorsun çokta dua alıyorsun.:54:

bende pkoluyum.inşallah şifa olur.hepimize:6:

Kızlar, ilacınız yolda ama moralim çok bozuk.
Dün kuzenim 12-13 şişe almak için bütün şehiri dolaşmış.
Bir eczanede 2 şişe, diğer eczedede 3 şişe, diğerinde bilmiyorum kaç şişe.
Ve fiyatları farklı, farkı. Tabiki sizin gönderdiğiniz para yetmedi.
Cebinden 40 TL daha ekledi, gelince ben ödecem. Ece-eskici, bu durumda senin ilaçını almamasın söyledim.
Haklıydın arkadaşım, bu işler kader, kısmettir. Üzgünüm.
Ben nereden bilim, internette gördüğüm fiyatı sizleri söyledim.
Bu konuda biraz kuzenimle tartıştım. Moralim bir çok yonde çok bozuktur.
Haksız da değildir ama ben çok üzüldüm.
Şimdi neden bunları buraya yazdın dersiniz, para mı istiyorsun ?
Yok, öyle birşey yoktur, ağızımdan bir kez laf çıktı yeterdir.
Sadece moral bozukluğumu paylaşacak kimse yoktur, o nedenele sizlerle paylaştım.
Ne yapalım, kısmet böyleymiş, hepinize helal hoş olsun.

Canım bende ilaç getirilecek olanlardan bisiyim, senin cebinden para çıkmasına benim gönlüm razı olmaz sen zaten bizler için fazlasıyla emek harcadın. Özelden mesaj atarsan ben kendi payıma düşen parayı ödemek istiyorum yoksa içim rahat etmez. Emeklerin için sonsuz teşekkürler... İnşallah hayırlı haberleri alırız o bize en büyük mutluluk olur.... Sende moralini hiçbirşeye bozma:nazar:

esra8
mavimenekşe
bahar85
ece-eskici
nil1970

arkadaşlar ilacbranca@gmail.com adresine adres bilgilerinizi yazarmısınız.Niklerinizide belirtirseniz sevinirim.ilaçlar alındı önümüzdeki hafta geliyor kısmetse .ödeme bilgisini paylaşırım sizinle.dualarınızda ilacı gönderen Reyhan oğlu Ali Kağan ve eşi Önder Bey'e dua etmeniz yeterli. Allah sizden de razı olsun.Şifa olsun inşallah.Kurban bayramında gelebilirse yine takviye ederiz.
Sevgiyle kalın

esra8
mavimenekşe
bahar85
ece-eskici
nil1970

arkadaşlar ilacbranca@gmail.com adresine adres bilgilerinizi yazarmısınız.Niklerinizide belirtirseniz sevinirim.ilaçlar alındı önümüzdeki hafta geliyor kısmetse .ödeme bilgisini paylaşırım sizinle.dualarınızda ilacı gönderen Reyhan oğlu Ali Kağan ve eşi Önder Bey'e dua etmeniz yeterli. Allah sizden de razı olsun.Şifa olsun inşallah.Kurban bayramında gelebilirse yine takviye ederiz.
Sevgiyle kalın

cnm benim kusura bakma sizden cvp gelmeyince sonradan jeton düştü benim dayın romanyada yaşıyor unutmuşum hatırlayınca aradım dayımı göndercek bana ilacı en yakın zamnada yollarım dedi.istersen isteyen başka birisi alsın ama alındı alman lazım dersen alırım yinede.

Back
X