Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Aris canım ben de ilacı kullanıyorum 4 ekimden beri.ama ben ilaçla adet olabiliyorum ilaç almazsam adet olamıyorum.ben şimdi bu şurubu içerken adet olmak için ilaçta içebilir miyim.4 yıllık evliyim 35 yaşındayım.hiç korunmadık.ama fsh yüksek benim doktorlarda çocuğun olmaz diyor.2 ay olacak ilacı içiyorum.adet olmak için ilaç alırsam şurupla beraber yan etkisi olurmu farlutal içmek istiyorum.önceden adet olmak için cyclo içiyordum. çok üzülüyorum inşşşş bu şurupta işe yarar bana

rabbim yardımcımız olsun

herkese merhaba,
ben de ilacı kullananlardanım,ilaç içmeyi bıraktım,reglime bir hafta kaldı ,umarım bu sefer gelmez kırmızılar:45:
gelişmeleri sizlerde paylaşırım

İlacı temin etmeme yardımcı olan başta Aris, Elibeses ve Hastanekorkağına sonsuz teşekkürler :21::21::21:
herkese bol şans dilerim

aris ne dicem biliyomusun
bugün son posta ilaçlarımı almaya gittim.

benim ilacı getiren ablam biliyorsun tüp bebek hastanesi ile de calısıyor demiştim
kocaelide bir tüp bebek merkezi ismini vermiyim
onlarda bu ilacı getirtiyorlarmış ve bu işi ticarete döküceklermiş.
ama nerden duydular onu sormadım o anda konuşurken , cıkınca aklıma geldi
bi gün cay içmeye gidicem sorucam nerden duydular ne yapıyorlar diye detayını yazarım size..
vay beeeee

:29:

tatlım, yapar yapar.
Ama hastene bu işi ticarete dökerse, ilaç fiyatını düşünmek bile istemiyorum. :1:

Aris canım ben de ilacı kullanıyorum 4 ekimden beri.ama ben ilaçla adet olabiliyorum ilaç almazsam adet olamıyorum.ben şimdi bu şurubu içerken adet olmak için ilaçta içebilir miyim.4 yıllık evliyim 35 yaşındayım.hiç korunmadık.ama fsh yüksek benim doktorlarda çocuğun olmaz diyor.2 ay olacak ilacı içiyorum.adet olmak için ilaç alırsam şurupla beraber yan etkisi olurmu farlutal içmek istiyorum.önceden adet olmak için cyclo içiyordum. çok üzülüyorum inşşşş bu şurupta işe yarar bana

rabbim yardımcımız olsun

Semos, iki ilaç aynı anda kesinlikle kullanmanı önermiyorum.
İlaçın kullanım klavuzu halen elinde bulunuyorsa googlede tercüme edebilirsin.
Orada, amenore, erken menopoz gibi problemlerde kullanıldığını göreceksin.
Yani, bu bikti adet söktürücü olarak da kullanılıyor.
O nedenle diğer ilaç ile birlikte kullanmamanı tavsiye ediyorum.
Ya o ya o. Biraz bekle, kullanmaya devam et, bakalım ne olacak.

herkese merhaba,
ben de ilacı kullananlardanım,ilaç içmeyi bıraktım,reglime bir hafta kaldı ,umarım bu sefer gelmez kırmızılar:45:

İlacı temin etmeme yardımcı olan başta Aris, Elibeses ve Hastanekorkağına sonsuz teşekkürler :21::21::21:
herkese bol şans dilerim

İnşallah iyi bir nedenle kırmızıların gelmez tatlım.
Öpüyorum.

elibeses, diğer topiklerle şimdiki durumun okudum, canım.
Bari sen yapma be tatlım. Adet beklerken niye ilaç içiyorsun?
Biraz ara ver canım. Vucudun toparlamaya biraz zamana ihtiyacı vardır.
Geçirdin operasyonu, bünyen alt- üst etti.
Biraz bekle, hemen de panik yapma.
Gerekirse doktora bi görün.

herkese merhaba,

herkese bol şans dilerim

:3:
canım hadi hayırlısı merakla bekliyoruz bizde :)

elibeses, diğer topiklerle şimdiki durumun okudum, canım.
Bari sen yapma be tatlım. Adet beklerken niye ilaç içiyorsun?
Biraz ara ver canım. Vucudun toparlamaya biraz zamana ihtiyacı vardır.
Geçirdin operasyonu, bünyen alt- üst etti.
Biraz bekle, hemen de panik yapma.
Gerekirse doktora bi görün.

Aris benim adetim tamamen bitmişti ama hatta 6. günün akşamı başladım bende cok sasırdım.
içmesem daha iyi olcak sanırım.
bu ayı boş geceyim ben ama eşim içsin dimi?
cünkü erkeklere zaten 15 gün 1 ay sonra etki ediyor.

kendimi iyi hissediyorum ama sanırım benim bünya daha şokta :)

hatta göbüşüm vardı o da gitti çok mutluyum :24:

birde ilgilendiğin için teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar sakıncası yoksa biri bana mail adresini verebilir mi. Tenktür hakkında konuşabileceğim..teşekkür ederim
özelden mesaj atamıyorum.

Ben de yaklaşık 1 yıldır bu sitedeki mesajları okuyorum ancak hiç biri beni bu kadar heyecanlandırmadı.Yaklaşık 2 yıldır çocuk istiyoruz ama maalesef benim yumurtalarım oluşmuyor ya da çok küçük oluyor.Sevgili Aris bahsettiğin ilaçtan ben de sipariş vermek istiyorum.Heasp numaranı öğrenebilir miyim?özelden mesaj atabilir misin?En kısa zamanda cevap bekliyorum.

merhaba sayfa yeniden açılmış çok sevindim.Elisebes cnm çok üzüldüm inşallah yeniden hamile kalırsın.Allah kucagına almayı nasip eder.

merhaba hanımlar,
topic yeniden açılmış çok sewindimm
ilacı kullanıpta hamile kalanlar oldu mu bu süre zarfında?
bu ilacı getirtip ticaretini yapacak olmalarına sewindim daha çok kişi faydalanacak böylece ama inşallah karlarını makul bir düzeyde tutarlar yoksa pek anlamlı olmaz dimi

Ben de yaklaşık 1 yıldır bu sitedeki mesajları okuyorum ancak hiç biri beni bu kadar heyecanlandırmadı.Yaklaşık 2 yıldır çocuk istiyoruz ama maalesef benim yumurtalarım oluşmuyor ya da çok küçük oluyor.Sevgili Aris bahsettiğin ilaçtan ben de sipariş vermek istiyorum.Heasp numaranı öğrenebilir miyim?özelden mesaj atabilir misin?En kısa zamanda cevap bekliyorum.

çok geçmiş olsun aris sık sık girmiyor o gelene kadar ben yazayım sana şuan herhangi bir getirim yapılmayacak burayı sadece bilgi paylaşımı için kullanıyoruz aris geldiğindede yazar

Son düzenleme:
merhaba hanımlar,
topic yeniden açılmış çok sewindimm
ilacı kullanıpta hamile kalanlar oldu mu bu süre zarfında?
bu ilacı getirtip ticaretini yapacak olmalarına sewindim daha çok kişi faydalanacak böylece ama inşallah karlarını makul bir düzeyde tutarlar yoksa pek anlamlı olmaz dimi

kimse daha kullanamadı ben VAN 'daydım ya kızlara daha yeni gönderebildim kargolarını inşallah gelecek ay hepsinin güzel haberleri gelir

arkadaşlar eşi azosperm olupta bu ilacı kullanacak olan varmı?4 yıldır bu illetleyiz bana da yardımcı olun lütfen

Benim ilaç hala ve hala gelmedi nasıl şans yavv :95:
Kargodaymış hala iletim yapılmadı şikayet edicem dün teslimattaydı göya
3 gündür dışarı çıkmmıyorum
Kesin evde yoktunuz geldik diycekler herzamaman aynı şey 4 oldu bununla.

Back
X