Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Aris kullanıcısından alıntı
Tatlım, hayretle okudum senin yazdıklarını.
Alalh sana kolaylık ve şifa versin.
Halen gelen giden yoksa, şu Beta HCG sonuçları alana kadar, adet söktürücüleri klullanma bence.
Öpüyortum seni. Durumun hakkında haberdar et bizleri.
Allah yardimcin olsun, moralini bozma lutfen. Daha yasin genc ve tip surekli ilerliyor.
Allahin izni ile bir gun bebegini kucagina alirsin, bebeginin gözlerine baka baka sarkilar söylersin...

Sevgiler...

Allah seni yüzünü güldüre, emi...:1:
Kız, bana değil, millstone'ye yazsaydın. :1: :70:

Son düzenleme:
gunaydınlar kızlarrrrrrrrrr

ıcımızden bırı hayırlı bır haber versede kendımıze gelsek keske yha :(
ben bu ay ılk defa ıcmeye basladım
ama ınanılmaz derecede faydasını gordum
hem akıntımdan anladım
hemde sag kasıgımdakı agrıdan
rabbım bu emeklerımızın karsılıgını versınde
2012 bızım yılımız olsun ınsallhhhhh

Günaydın Esra
Bende öyle diyordum ama bir çok yeni başladılar.
Biraz zamanı var, artık seneye inşallah.

ilacı kullananlar haberler nasıllll

Ben de merakla sonuçları bekliyorum, pozitif sonuç alan arkadaşlar var ama acaba diğerleri ne durumda, güzel haberlerimiz var mı :49:

Bu arada ben önümüzdeki ay iş için Kiev'e kısa bir ziyaret yapacağım, acaba orada bulabilir miyimki?

Bende ilacima kavustum en sonunda:))). Kismet olursa bu ay basliycam, sonuclarini bildiririm hepinize...

Sevgilerimle...

eh hadi hayırlısı bakalım düzenli bir şekilde kullan inşallah iyi gelir.. Eşinde kullanıcak mı ki??
bende bu ay sadece 1 hafta içtim eşimde içti 1 kutu hap..
ama bişey yok bende sanırım 3 gün sonra adet olmam lazım . biz önümüzdeki ayda belki kullanmayız
sürekli fikir değiştiriyoruz gerçi:9::9:

kızlarbu gün aktarları dolaşayım dedim ilaç için . gittigim 2. aktar ocak ayında romanyaya gidecekmiş ona bilgileri verdim topigide bilgisayardan gösterdim . ocak ayında kısmetse elinde bil dedi buyük şişeden 3 tane istedim 3 tanesi 3 aylık tedaviyi karşılıyor sanırım yada yanlışmı biliyorum kızlar bana cevap verin. hayırlısı diyorum artık ilaç gelirse size tekrar danışırım. sevgiler.

Aris'im ve diğer kızlar bende ilacı kullanıyorum hala yımırtlama günüm gelmedi
Birgünde akşam içmeyi unuttum :17:
Kasıklarım felaket ağrıyor yumurtalarım çifter çifter büyüydü heral
Ben tam yımırtlama günlerinde yokum ama eşimle birlikte olmıycam :14:
Dayımın kızına söz vermiştim gelicem diye ayarlama yapmış kaç sefer iptal ettim bu sefer yüzüm yok gidicem mecbur
Nayse öbür aya inşallah
Sizlerden haberler nasıl kızlar?

bayanlarrr yeni üye oldum sırf bu soruyu sorabilmek için erkekde sorun varsa (sperm sayısı 1.2:(( bu ilaç işe yararmı acaba ??bu durumda eşiminmi içmesi gerekiyor acaba????

bayanlarrr yeni üye oldum sırf bu soruyu sorabilmek için erkekde sorun varsa (sperm sayısı 1.2:(( bu ilaç işe yararmı acaba ??bu durumda eşiminmi içmesi gerekiyor acaba????

Evet canım sperm de sorun var ise düzeltiyo 3 ay kullanılması gerekiyormuş ama
Tabiiki eşin içicek fazla bulabilirsin sende içebilirsin..

Tatlım, hayretle okudum senin yazdıklarını.
Alalh sana kolaylık ve şifa versin.
Halen gelen giden yoksa, şu Beta HCG sonuçları alana kadar, adet söktürücüleri klullanma bence.
Öpüyortum seni. Durumun hakkında haberdar et bizleri.

Kızlarrr çarşamba günü kan veridmmmm belki mucize olmuştur diye ama vakti zamanı değilmiş demekkii:((( 0,108 çıktıı...Cycloya başladım bendeeee..Akupunktura gidiyorummmmmmmm..İnşşş tüm bu yaptıklarımız şifa olurda bebişlerimize kavuşuruzzz....

Allah seni yüzünü güldüre, emi...:1:
Kız, bana değil, millstone'ye yazsaydın. :1: :70:

Evet evettttt üzerime alldımmmmmmmmmmmmmmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..kızlarrrrrrrrrrrrrr hepimiz bir günn hamişş haberlerimizi paylaşırızz...Bu arada benn saraçoğlundanda kür diparişş ettimm..Onlarıda kullanmaya başlıcammmm..Lıkır lıkır oldukkk iyiceee yaaaaaaaaaaa..Eşimm keçiboynuzu kürüne başladıı,aynı zamanda brancayıda içirticemmmmmmm:))))))))))) Patlama yaşıcazzzz inşşşşşşşşşşşşşşşş...Belki tüpe gerek kalmadann gelirr bebişimmmmmmmmmm..İnşş Rabbimmm ne olurr yardımm ettttttttttttt hepimize,bu uğurdaaa uğraşanlaraaaa,sabır gösterenlereeeeeeeeeeeee..........

Hepinizi seviyorummmmm,herkeze selamlarr bu arada........

branca yı kullanan arkadaşlar tadı nasıl geldi size bana viski gibi geldi ya...hiçte sevmem viskiyi bööğğğ...içcez artık napalım...

Evet evettttt üzerime alldımmmmmmmmmmmmmmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..kızlarrrrrrrrrrrrrr hepimiz bir günn hamişş haberlerimizi paylaşırızz...Bu arada benn saraçoğlundanda kür diparişş ettimm..Onlarıda kullanmaya başlıcammmm..Lıkır lıkır oldukkk iyiceee yaaaaaaaaaaa..Eşimm keçiboynuzu kürüne başladıı,aynı zamanda brancayıda içirticemmmmmmm:))))))))))) Patlama yaşıcazzzz inşşşşşşşşşşşşşşşş...Belki tüpe gerek kalmadann gelirr bebişimmmmmmmmmm..İnşş Rabbimmm ne olurr yardımm ettttttttttttt hepimize,bu uğurdaaa uğraşanlaraaaa,sabır gösterenlereeeeeeeeeeeee..........

Hepinizi seviyorummmmm,herkeze selamlarr bu arada........

canım bende saraçoğlunu kürlerini aldım 6 ay kullandım faydasını gördüm hormonlarım falan içtikten 10 gün sonra fark etti ama gebe kalamadım ama ağrıma kuruluğa falan iyi geldi inşallah sende sonuç alırsın biraz uygulamak zor oluyor inşallah sonucu güzel olur

brancanın faydası gecekten kadın uzerınde cok kızlar duzenlı olarak kullanın bence

brancanın faydası gecekten kadın uzerınde cok kızlar duzenlı olarak kullanın bence

:13:eveeet katılıyorum
ben cok sevdim bunu
gerçi bu ay 1 hafta içtim ama..
kaldı bata 2 günn :51:

silik çizgi de gördüm ama bilemiyorum yaaaaa:49: miyim acbaaaa :26::26:

:13:eveeet katılıyorum
ben cok sevdim bunu
gerçi bu ay 1 hafta içtim ama..
kaldı bata 2 günn :51:

silik çizgi de gördüm ama bilemiyorum yaaaaa:49: miyim acbaaaa :26::26:

cıddımısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gebelık testındemı sılık cızgı gordunnnnnnnnnn
bnce hamılesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

merhaba canım tebrik ederim iyi haberlere çok ihtiyacımız var sende bize umut ol herkes sevinsin daha yürekli içsin ilacını ben bu ay bir hafta içtim kasıklarım agrıyınca bıraktım kist olmasından korkuyorum daha iki ay önce kullandım kist oldu bu sefer olmasın diye fazla içmedim bu ilacı içip folikül kisti olan varmı ben kullanıp kullanmama arasında kaldım hoşçakal

merhaba canım tebrik ederim iyi haberlere çok ihtiyacımız var sende bize umut ol herkes sevinsin daha yürekli içsin ilacını ben bu ay bir hafta içtim kasıklarım agrıyınca bıraktım kist olmasından korkuyorum daha iki ay önce kullandım kist oldu bu sefer olmasın diye fazla içmedim bu ilacı içip folikül kisti olan varmı ben kullanıp kullanmama arasında kaldım hoşçakal

bnmde kasıgımda sıddetlı agrı var
nrmalde sadece yumurtalama zamnlarında olurdu
sımdı adet zamanıma yaklastım hala var :(
kotu bırsey deıldır umarım

Back
X