Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

hım üff yok ben hayıta devam edicem sabahları 1 tane içmek çok kolay geldii
bi de açıkcası memişleri büyütüyomuşşş birazdan ondan içiyorum:90: yılbaşına hazırlık olsun :37:
dediğin gibi bebek için çok acele etmiyorum bu ara rahatım bebiş konusunda..
eğer olmazsa bi kaç ay sonra koşa koşaa bana yardım eddiiin diye gelirim
iyi ki siz varsınız:32:

heheh :124: öyle mi diyosun ah ahhhhhh keşke....
ay çok mutlu oldum yaaaa:29:

hehe, bir kaç hafta sonra HAMİLEYİM yazarsan ben hiç ama hiç şaşırmam, canım.
hımm, şu hayit otunu kullanım amacını bir kez daha anladım şimdi...
Madem böyle, benden de tavsiye : bol bol dereotu ve yoğurtlu çemen otu ye.
Hadi bakalım, yılbaşından sonra iç çamaşınların en az 1 beden büyük alman dileğimle...:111:

Görev anlasildi, tamam. 1 tatli kasigi icilecek, tamam. Su icerek hamile kalabileceklere tebessum edilecek, tamam.

En yakin zamanda hamis olmak dilegi ile... Tamam.

Pozitif enerjiler havada ucuyor bugun:))

heheh :) hadi iyi çalışalım dersimize kızlarrr sonra gelsin bebişşşleeerrr

kızlar bana ilac geldi üzüerinde kadınla adam var dacia plantın kutusumu degişti acep bilgisi olan varmı

:72::37::9::10::10::12::33::33::33::51::31::32:kızlaaaaaaar cevap yokmu bana yaaa geldi ilacım ama nası icicem anlatın bana hangi gün baslıcam bide dedigim gibi kutusu degişmiş dogrumu dacia plant dio yine tencture branca ursului yazıo prospektüste ama üstünde erkek kadın resmi var branca ursului extract hidroalcoolic yazıo altındada fertilitate potenta yazıo 200 ml lik şişe :kkk::kkk::kkk::emir_bebek::emir_bebek::44::29::30::50::49:

:72::37::9::10::10::12::33::33::33::51::31::32:kızlaaaaaaar cevap yokmu bana yaaa geldi ilacım ama nası icicem anlatın bana hangi gün baslıcam bide dedigim gibi kutusu degişmiş dogrumu dacia plant dio yine tencture branca ursului yazıo prospektüste ama üstünde erkek kadın resmi var branca ursului extract hidroalcoolic yazıo altındada fertilitate potenta yazıo 200 ml lik şişe :kkk::kkk::kkk::emir_bebek::emir_bebek::44::29::30::50::49:

İlaç doğru canımmm.evett Beyazz kutuu adam eliyle okeyy işaretii yapıyorr.Kutusu değişmişşş..

İlaç doğru canımmm.evett Beyazz kutuu adam eliyle okeyy işaretii yapıyorr.Kutusu değişmişşş..

saol canım rahatladım 2 kutusunu 50 tlye getirttim adamada aldı kendine tabi biraz para fazla ama adam sürekli gidip gelio her istediginde getiririm dedi isteyenlerde var bişi diyemedim böyle kutu gelince de tedirgin oldum saol cevabın icin

Melekbade, landarch, neredesiniz kızlar?
İyi olduğunuzu bildirin lütfen. Sizden bir haber gelmeyince daha da endişeleniyorum.

canım afedersin yeni görüyorum iyiyiz çok şükür konustuğumuz gibi diğer arkadastan haberim yok bu arada kızlardan inş güzel haberler alırız bizim az kaldı doğuma normal doğum olursa şubatın ilk haftası gibi gözüküyor

hehe, bir kaç hafta sonra HAMİLEYİM yazarsan ben hiç ama hiç şaşırmam, canım.
hımm, şu hayit otunu kullanım amacını bir kez daha anladım şimdi...
Madem böyle, benden de tavsiye : bol bol dereotu ve yoğurtlu çemen otu ye.
Hadi bakalım, yılbaşından sonra iç çamaşınların en az 1 beden büyük alman dileğimle...:111:

Günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnn

İnşalahhh diyorum hem hamiş olmak için hemde bir beden büyümesi için :))))))
Bende çook inanıyorum hamile kalacagıma:16: ( olmazsa da napalım)

Aris sen kaçınca ayda hamile kalmıştın bu ilaçla?

benimki neden gelişmedi mi acaba hiç bi araştırma yapılmadı.. acaba başka bir sorunum mu var diye düşünüyorum zaman zaman.. Artık bu 2. de belli olucak
inşallahh başka bişey yoktur...

canım afedersin yeni görüyorum iyiyiz çok şükür konustuğumuz gibi diğer arkadastan haberim yok bu arada kızlardan inş güzel haberler alırız bizim az kaldı doğuma normal doğum olursa şubatın ilk haftası gibi gözüküyor

oyyyy oyy bizde bu günleri görebilecekmiyizzz ALLAHIM BİZEDE NASİP ETTT
çok güzel yaa az kalmışşş,kız mı erkek mi???:15:

hayatın anlamı gelecek, umudunuz olacak .................
bu aralar o kadar sıkıldım ki yaşamaktaannn:14:

oyyyy oyy bizde bu günleri görebilecekmiyizzz ALLAHIM BİZEDE NASİP ETTT
çok güzel yaa az kalmışşş,kız mı erkek mi???:15:

hayatın anlamı gelecek, umudunuz olacak .................
bu aralar o kadar sıkıldım ki yaşamaktaannn:14:

Elibeses, son cumle anlamadım ben.
Ne demek istediğin sen?
Eğer benim anladım tarzda birşeyse, bir daha duymamış olayım. :20:

nasılsınız eşim bilgisayarı yanında götürecek bir süre topiğe ugrayamayabilirim bana özelden msj yazın durmunuzdan beni haberdar edin olurmu net bulduğum heryerde ugrayacağım topiğe bende şubatta eşimin yanına gidecem bir aksilik olmazsa o ara kullanayım tekntürü diyorum bakalım hayırlısı sizi öpüyorum ve güzel haberlerinizi bekliyorum sağlıkla kalın

nasılsınız eşim bilgisayarı yanında götürecek bir süre topiğe ugrayamayabilirim bana özelden msj yazın durmunuzdan beni haberdar edin olurmu net bulduğum heryerde ugrayacağım topiğe bende şubatta eşimin yanına gidecem bir aksilik olmazsa o ara kullanayım tekntürü diyorum bakalım hayırlısı sizi öpüyorum ve güzel haberlerinizi bekliyorum sağlıkla kalın

Kendine iyi bak tatlım, eşine selamlar.
İkinize nice mutlu, sağlıklı ve huzurlu yıllar dilerim, canım.

Allah yardımcın şansın bol olsun.Dualarımız seninle .
kendine iyi bak arkadaşım

Merhaba değerli anne adayları

Ben 2 aylık bir bebeğim annesiyim.
13 sene böyunca hiç hamile kalmadım, sonunda bebeğim oldu.

İnfertiliteyi nasıl yendiğimi size de anlatmak istiyorum, belki bu yöntem sizde de çalışır
Herşey denedim, olmadı, olmadı.
Tavsiye üzerinde yurtdışından bir bitki tenkturü aldım. O kadar ilaç denedikten sonra bunu da deneyim dedim, bitki zaten zararı olmaz dedim. Ve denedim.
Günde 40 damla suya koyup içtiyordum. Tenktür içeriği : bir bikti özü ve tıbi alkol.
Bu tenktürü 3 ay kullanmam gerekiyordu, ama gerek kalmadı çünkü kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra hamile olduğumu anladım.
Bu bitki yurtdışında çok tanılıyor ve kısırlık vakalarda önerildiği ve denendiği ilk yöntemdir.
Bir çok infertilite vakaları bu bitkiye olumlu sonuç verdi.
Ne yazık ki bu bitkiyi Türkiye internet sayfalarda zor buldum.

Bu bitkinin adı " Tavşancıl otu".
Googlede adı yazın, araştırın. Büket halinde küçük küçük beyaz çiçekli bir bitki.

Bir çok faydaları yanısıra, infertiliteye, sebebsiz kısırlıa iyi gelir.
Erkeklerde sperm kalitesi ve sayısı artırır.
Tavsiyem, eğer bu bitikiyi bulursanız, çay yapın, günde 1 bardak için. En az 3 ay kullanın.
Adet döneminde kullanmayınız, kanamayı artıyor. Hamile olduğunu şupeleniyorsanız, asla kullanmayınız. Düşük yapar.

İnşallah yöntemin size de yardımcı olur.
Hayırlı haberler :CüvCüv: almanız dileyimle

merhaba aris sana bir kaç sorum olacak benim eşimde hiç sperm yok ama bende bir sorun yok o ilaçı eşim kullanırsa faydası olurmu yani sperm çıkışını sağlarmıve birde nasıl temin edecem romanyadaki kamyoncularla nası bağlantı kurucam benide bilgilendirirsen sevinirim

Elibeses, son cumle anlamadım ben.
Ne demek istediğin sen?
Eğer benim anladım tarzda birşeyse, bir daha duymamış olayım. :20:

Aris bende senin gibi hemencik bu ilaçla hamiş kalmışım yani 3 hafta sonra hamiş oldugumu ögrenmiştimm
:71:çiçek açmıştı gönlümmm
ama keşke devam etseydi.... :14: durup dururken üzülmeye başlıyorum şimdi tam 2 ay sonra şimdi vuruyor sanırım acısı

bu aralar depresyondayım galiba hiç iyi değilim mutsuzum sadece...sebepsiz...bende hersey sebepsiz :53::53:

merhaba aris sana bir kaç sorum olacak benim eşimde hiç sperm yok ama bende bir sorun yok o ilaçı eşim kullanırsa faydası olurmu yani sperm çıkışını sağlarmıve birde nasıl temin edecem romanyadaki kamyoncularla nası bağlantı kurucam benide bilgilendirirsen sevinirim

canım aris yok ama sanırım o da aynı şeyleri söylerdii
bu ilaç özellikle erkek kısırlıgı içinde tavsiye ediliyor.
Eğer ulaşabilirsen denemekte fayda var ve hiç bir zararı olmaz... keşke deneyebilseniz.
Yanlız sanırım erkekte ancak 15 günlük kullanımdan sonra etkisini göstermeye başlıyor yani tedavi için sizin bir 2-3 şişe almanız gerekebilir.

birde bol bol dua ve sabır :16:

Back
X