Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

yeni yılını kutlu olsun şansın açık olsun inşallah bu yılın ilk mutlu haberini bize sen verirsin aşılamanın sonucunu bende merakla bekliyorum hangi ilaçları kullandın aşılamada sana sevgi ve mutluluk diliyorum hoşçakal
ınsalah ama canım ben asılama yaptırmadımkı :)
rabbım duysun sesını
ınsallah cumlemız hyaırlı bır sonuc alırız
mutlu haberler paylasırız
Canım nazar mı değdi bana kendi kendime değdirmişte olabilirim.
bizimkilerde tutturmuş hocaya gidelim belki sübyan vardır diyolarr:53:
eğer durduk yere böyle sıçrarsan yada gece rüyanda bi yerden düşüyo gibi olup birden sıçayarak uyanırsan olurmuş evet bende de bunlar oluyooo

Eşime karşı da çok kötü davranıyorum çok sinirliyim ağlamak istiyorum ağlayamıyorum
belkide ağlasam açılcam diyorum doktora gideyim bana ağlama hapı versin :15: varsa tabii öyle bişey...

büyük bi boşluktayım tuttanacak bir dalım yok anlatabiliyor muyum?
Sen de kimbilir neler yaşamışsındır kızıyosundur bana hiç bi derdin yok neye bu kadar sıkılıyosun diye
2012 de bizi neler bekliyor Allah bilir.
Yine de herseyin güzelini iyisini hayırlısını istiyorum hepimiz için Hayırlı olanı ver Allahım nize..
Bende seni çok öpüyorum inşallah sende çok güzel umutlarla neşeyle girersin yeni yıla ve hep öyle geçer:71:

:(elıbeses tatlım benım
pskıkolojık olarak hepımız böle anlar yasırouz
ınsallah en yakın zamnda toparlanırsın canım benım
kendıne ıı bak
ınsallah
en yakın zamnda OLACAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Canım nazar mı değdi bana kendi kendime değdirmişte olabilirim.
bizimkilerde tutturmuş hocaya gidelim belki sübyan vardır diyolarr:53:
eğer durduk yere böyle sıçrarsan yada gece rüyanda bi yerden düşüyo gibi olup birden sıçayarak uyanırsan olurmuş evet bende de bunlar oluyooo

Eşime karşı da çok kötü davranıyorum çok sinirliyim ağlamak istiyorum ağlayamıyorum
belkide ağlasam açılcam diyorum doktora gideyim bana ağlama hapı versin :15: varsa tabii öyle bişey...

büyük bi boşluktayım tuttanacak bir dalım yok anlatabiliyor muyum?
Sen de kimbilir neler yaşamışsındır kızıyosundur bana hiç bi derdin yok neye bu kadar sıkılıyosun diye
2012 de bizi neler bekliyor Allah bilir.
Yine de herseyin güzelini iyisini hayırlısını istiyorum hepimiz için Hayırlı olanı ver Allahım nize..
Bende seni çok öpüyorum inşallah sende çok güzel umutlarla neşeyle girersin yeni yıla ve hep öyle geçer:71:

sana asla kızmıyorum seni çok iyi anlıyorum her şey anlamsız geliyor belki sana olabilir bıkkınlık yanlızlık belki başka şeyler de olabilir ama yıkılma sen bunların üstesinden gelirsin herkesin yaşadıgı hayatın zorluguda kolaylıgıda var Rabbim gücümüzden fazlasını vermesin ona sıgınmışız senin duygularını anlıyorum lütfen büyüklerini dinle bir dua okutsunlar kendini iyi hissedersin seni çok öpüyorum hoşçakal

kızlar resmen 1haftadır topiğe yazı yazamıyorum.daha yeni açıldı neden oldu anlamadım.kıslar ben bu ay brancaya basladım.3gündür kullanıyorum.bakalım arada yumurta kontrolüne gideceğim büyümüşmü yumoşlar.inşallah faaydasını görürüm.ah şu pko ahhhhhhhhh.başımın belası.kıslar inşallah bu ay size güzel haberlei veirim.tadı çok kötü ama

kusura bakma ozge yazacagıma seni yazmışım belki Allah söyletti ilk bebek haberi senden gelir neden olmasın mutlu yıllar hoşçakal

canım inş bakalaım arastırma yapmıslar aralıgın son haftası en cok hamile kalınan haftaymıs gülüyoruz eşimle:D inş bizimki de eklenir bu yüzdeye sanada mutlu yıllıar tatlımmm

Kızlar bişi diycem ama beni dövmeyin sakın ben ilacı sadece 1 hafta kullandım :50:
Çünki bir akrabama gitmek zorunda kaldım aileden bebekim olmadıgını bilmiyolar ilacı sormasınlar istedim yanımda götürmedim
Bu ay inşallah gelmez kırmızılar gelirse şayet kullanıyımmı Aris'im :18: Yoksa yinede 1 hafta beklemelimiyim ?
Aris'im bişey daha benim sölemesi ayıp acayip akıntım olurdu bu ilaç akıntımı kesti Allah'a şükür kullanmadıgım ilaç kalmamıştı bunun için
Tüp baby tedavisinden sonra çok oluyordu
Bide kramplarım var arara bide bu sabah midem bulandı :1: :1: Ben hamilemiyim yoksa psikolojik sanırım bunlar ben regli oldugumdada midem çok bulanır..
Aris belirtileri nedir ya olumlu etki gösterdiğine dair Bu ayın 10 da reglim inşallah gelmez küstüm ben ona gelmesin :19::20:

Kızlar bişi diycem ama beni dövmeyin sakın ben ilacı sadece 1 hafta kullandım :50:
Çünki bir akrabama gitmek zorunda kaldım aileden bebekim olmadıgını bilmiyolar ilacı sormasınlar istedim yanımda götürmedim
Bu ay inşallah gelmez kırmızılar gelirse şayet kullanıyımmı Aris'im :18: Yoksa yinede 1 hafta beklemelimiyim ?
Aris'im bişey daha benim sölemesi ayıp acayip akıntım olurdu bu ilaç akıntımı kesti Allah'a şükür kullanmadıgım ilaç kalmamıştı bunun için
Bide kramplarım var arara bide bu sabah midem bulandı :1: :1: Ben hamilemiyim yoksa psikolojik sanırım bunlar ben regli oldugumdada midem çok bulanır..
Aris belirtileri nedir ya olumlu etki gösterdiğine dair Bu ayın 10 da reglim inşallah gelmez küstüm ben ona gelmesin :19::20:

hevuk canım 1 hafta da olsa inşallah etkisini göstermiştir ee regl ye de az mışmışş
psikolojik olması çok yüksek cünkü daha by kadar erken mide bulantısı olmaz :9::9:
beklicez ve görücezzz
:18::18::18::18::18::18::18:

kıslar bugün yumurta takibine gittim.klomen büyütmemiş.10mm de kaldı ya.cuma tekrar bakılacağım ama ümidim yok.bu ay boşa geçti geçecek yani.neyapalım hayırlısı.

hevuk canım 1 hafta da olsa inşallah etkisini göstermiştir ee regl ye de az mışmışş
psikolojik olması çok yüksek cünkü daha by kadar erken mide bulantısı olmaz :9::9:
beklicez ve görücezzz
:18::18::18::18::18::18::18:

:1::1: Umut dünyası işte umut fakirin ekmeği Karnım agrıyo zati hiç sanmıyorum bebik oldugunu kendimi kandırıyorum sadece
Nedense hiç olmıycagını düşünüyorum ben :19:İnşallah etki eder canım ama kasıgım öyle fena agırdıki soldan yımırtladım
Her ay hissediyorum yımırtayım hatta en son çatlamasına yakın fena agırıyo çatladıgı gün ağrı geçiyo ama banamısın demiyo gelmiyo pis bebek :50:

esracım hayırlı olsun
ilacınız var değil mi devam ediyor eşin?
evet canm devam edıoruz ılacımıza
faydası oldumu bılınmez
Sanslisin, ilaci kullanmaya sayili gunun kaldi:)))
Her ay duzenli adet oluyordum, bu ay ilac elimde ve kullanmaya hazirim bir turlu adet olamiyorum:(((. Her ihtimale karsi 2 kere test yaptim sonuc negatif.

rabbm hayrlısını versın

Mutlu ve çocuklu seneler dilerim kızlar.
Biraz geç oldu ama bilgisayardan uzak tatil yapmışım kendimi.
Nasılsınız? Umarım umutlarınız tazedir, yolla devam.

Tatlım, 1 hafta kullanımı bile yetkisi göstermiş olabilir. Bilemiyoruz, bekleyip görecez.
Bulantılardan dolayı bebik var diyemeyiz şimdilik canım, belki pikolojiktir.
Her itimale karşı adet olana kadar artık ilaçı kullanma.
Krampların sebebi, ilaçı işini yaptığı işaretidir.
Hepimize aynı oluyor.
İnşallah adenti gelmez ve hamile olduğunu öğrenirsin, tatlım. Öpüyorum.

:1::1: Umut dünyası işte umut fakirin ekmeği Karnım agrıyo zati hiç sanmıyorum bebik oldugunu kendimi kandırıyorum sadece
Nedense hiç olmıycagını düşünüyorum ben :19:İnşallah etki eder canım ama kasıgım öyle fena agırdıki soldan yımırtladım
Her ay hissediyorum yımırtayım hatta en son çatlamasına yakın fena agırıyo çatladıgı gün ağrı geçiyo ama banamısın demiyo gelmiyo pis bebek :50:

hehe havuk biliyomusun bende hep soldan yumurtlardım ilacı ilk içtiğim ay ilk defa sag kasığımda agrımıştıııı
o zaman dedim aha geliyo bebek
geldi ve gitti orası ayrı :))))))

hadi seni sabırsızlıkla bekliyoruzzz
ben daha yolun başındayım 26 ocak a kadar bekle kiiii gelsinnn:30:

Back
X