inan çok üzüldüm sana yapılana.bana kimse böyle bir davranışta bulunamadı şimdiye kadar tersine herkes kucağıma atıp durdu.şimdi karşı komşumun kızı var 2 aylık .sanırım ailesinden daha çok ben ikinci anneyim.gece sesini duyduğum ve susturamadıkları her an kapılarındaydım.bebek ne hikmetse bende sakinleşiyordu.cadı bir sevimli olduki anlatamam.bana da sana yapılan gibi birşey yapsa bu arkadaş ömür billah bakmam yüzüne ve daha çok isterim Rabbim'den.beni kimseye muhtaç etmesin diye.elimizi açıp isteyeceğim bir tek O yüce yaradan var diye.elbet acıyacak halimize ve hakkımızda hayırlı olanı en iyi o bildiğinden hayırlısınıda verecek O'dur.
hadi arkadaşlar lütfen yeni sene yeni ümitler hadi asılın hayata .çocuklarını bizden esirgeyene inat sıkı tutunun ümitlerinize lütfen bu topiki canlı umutlu görmek istiyorum.ümidin bitince hiçbirşey işe yaramaz.
tevekkül bizden takdir Allah'tan.bizim O'nun isteğine ve takdirine karşı gelecek gücümüz yok.
sevgilerimle
CANIM BENM NE GÜZEL NE ŞANSLISIN MAŞ.BU ŞEKİLDE KOMŞULARIN VE ÇEVREN OLDUĞU İÇİN.İÇİNİZDE ÜMİT VERECEK EN SON KİŞİYİM BEN ÜMİDİMİ NEDENSE ÇOK YİTİRDİM ÖYLEKİ DOKTORA BİLE GİTMİYORUM.EŞİMİDE ÇOK ÜZÜYORUM BU ŞEKİLDE :s:s:s:s
BEN ONUN YÜZÜNE BAKMAMK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPIYRUM DA;O BANA UTANMADAN BAKIYOR İŞTE.GERÇİ KİŞİ KENDİNİ BİLİR O DA BİLİYOR SORMUYOR NEDEN TAMAMEN İLİŞKİYİ KESTİĞİMİ.....SADECE TEVEKKÜL EDİYORUM.SABRETMEYE ÇALIŞIYORUM AMA ETRAFIMDAKİ ÇOĞU KİŞİ 2.YE HAMİLE KALDI BENSE ELLERİM HALA BOŞ.HAKKIMIZDA HAYIRLISI NE DİYİM