Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Canim rumuzunu yanlis yazmisim kusura bakma, Elibeses demek istemistim:)))

Canım ben bu ay Hayıt hapı kullanıyorum.
ama eger hayıt işe yaramazsa ilacım var yine ilacı içicem o cepte nasılsa:))))

kızlar bende sipariş verdim ilaç elime ulaşır ulaşmaz başlayacagım...

3 şişe sipariş ettim 50 ml yani toplamda 150 ml...ben yeter diye düşünmüştüm ama yanılmışım:(
yetmeyecek..sizce bu 3 şişe ne kadar dayanaır?

şekercim biz 200Ml alıyoruz ilacı o bile suanki yeni kullanımı ile ancak 1 ay 1 bucuk ay yeter. neden 50 ml söyledin ki?
biz 500ml alıcaktık ama olmadı yokmuş aldıkları firmada..

Hadi hayırlısı olsun hepinize.
Ya kızlar, bu forumda ne güzel insanlar var ya
Gerçekten hayran kaldım.
Artık böyle insanlar bulunmaz dedğim insanlar burada buldum.
İrem, elibeses, hastanekorkağı vs, ve isimleri yazamadım bir çok kişi vardır.
Bugün çok duygusalım sanırım.
Bir çok kişi 2. bebek istediğim için bana hayırlısı olsun dilekleri iletiler.
Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.

canım arkadaşım sağol güzel düşüncelerin için.zaman zaman öfke isyan yanlış anlaşmalar olsada iyidir bizim topiğin kızlarının hepsi :nazar::nazar::nazar:
daha güzel müjdeler paylaşacağız burada.duygusallıktan zarar gelmez bence.vicdanı olan duygusallaşır.kendine iyi bak meleğim

şekercim biz 200Ml alıyoruz ilacı o bile suanki yeni kullanımı ile ancak 1 ay 1 bucuk ay yeter. neden 50 ml söyledin ki?
biz 500ml alıcaktık ama olmadı yokmuş aldıkları firmada..[/QUOTE]

satıcı 50 ml lik şişelerde satıyordu bende 3 şişe yeter sandım.keşke şipariş öncesi sorsaydım..neyse artık hemen bi sipariş daha verecegim..

Hadi hayırlısı olsun hepinize.
Ya kızlar, bu forumda ne güzel insanlar var ya
Gerçekten hayran kaldım.
Artık böyle insanlar bulunmaz dedğim insanlar burada buldum.
İrem, elibeses, hastanekorkağı vs, ve isimleri yazamadım bir çok kişi vardır.
Bugün çok duygusalım sanırım.
Bir çok kişi 2. bebek istediğim için bana hayırlısı olsun dilekleri iletiler.
Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.

Bu topigi "yaratan" sensin, sen olmasaydin hepimiz nasil bulusacaktik, umutla birbirimize nasil sarilacaktik.
Senin ikinci bir bebek icin umutlanman bizim icinde yeni umutlar demek. Tabi ki sadece hayirlisini isteriz senin icin. Gun gelir ikinciyide kucagina alirsin:)), Allah anali babali buyutur insallah.
Sevgiler benden.

kIZLAR BU ILACI NERDEN SIPARIS VEREBILIRIM BEN ALMANYADA YASIYORUM

e
[/bturkıyede yasıyanlar nasıl temın edıyorsunuz bu ılacı !!!!!]

cnm ebay da satılıyor..bende yurtdışındayım yeni şipariş ettim..
türküyeye gönderim yapılmıyor:((

pEKI SIPARIS VERDIKTEN SONRA GELINCE NASIL KULLANILMASI GEREKTIGINI HANGI DILDE YAZIYOR BEN VE ESIMDE SORUN VAR ESIMEDE OLURMU ACABA GÜNDE KAC DEFA KULLANMALIYIZ cANIM

pEKI SIPARIS VERDIKTEN SONRA GELINCE NASIL KULLANILMASI GEREKTIGINI HANGI DILDE YAZIYOR BEN VE ESIMDE SORUN VAR ESIMEDE OLURMU ACABA GÜNDE KAC DEFA KULLANMALIYIZ cANIM

sanırım içerik romencedir.
Aris kullanımı hakkında geçmiş sayfalarda bilgi vermiş,bende şiparişten sonra şöle kısaca bi geçmişi okudum..epey bi sayfa var ama ilk sayfalarda detaylı bilgi var.
yanlışım varsa düzeltin;
günde 3 defa aç karnına 100 ml suyun içine 1 tatlı kaşıgı brancala ursuli eklenip içiliyor.
adet günleri hariç!!!!
erkeklerde kullanabiliyor.en az 3 ay kullanılması gerekiyor.
ALLAHIM yardımcımız olsun..şifa olsun inşalllahhh

kızlarrrrrrrr çatlama iğnesi oldum.bu ay yumoş kontrolüm vardı.brancayı kullandım ve koccaman yaptı çook şükür ALLAHIMAAAAA.mucizeeeee bu ilaç kızlar mucize.büyümeyen yumoşlarımı büyüttü.bakalım 15gün sonra gebelik testi yapacağım inşallah tutmuştur.tutmasa bile olsun yumoşlarım sonunda büyüdüya daha ne isteim.bence pkoda çok etkili branca.........

kızlarrrrrrrr çatlama iğnesi oldum.bu ay yumoş kontrolüm vardı.brancayı kullandım ve koccaman yaptı çook şükür ALLAHIMAAAAA.mucizeeeee bu ilaç kızlar mucize.büyümeyen yumoşlarımı büyüttü.bakalım 15gün sonra gebelik testi yapacağım inşallah tutmuştur.tutmasa bile olsun yumoşlarım sonunda büyüdüya daha ne isteim.bence pkoda çok etkili branca.........

çok çok sevindim hadi bakalım teker teker güzel haberler bekliyoruz inşallah.bol şans

kızlar bende sipariş verdim ilaç elime ulaşır ulaşmaz başlayacagım...

3 şişe sipariş ettim 50 ml yani toplamda 150 ml...ben yeter diye düşünmüştüm ama yanılmışım:(
yetmeyecek..sizce bu 3 şişe ne kadar dayanaır?

canım nasıl sipariş ettin ben getirtecek birini bulamadım benim eşimin semen değerleri ve morfoloji çok düşük iyi olurmu ayrıca lütfrn nasl sipariş ettiysen yazarmısın

biz 500ml alıcaktık ama olmadı yokmuş aldıkları firmada..

nerden buldunuz kızlar hangi firma getirtio

Canim ben bu sitede okadar cok sey ögrendim ki bunlardan biride hayit hapi olucak tabi ki anlatirsan:))) Neden hayit hapi kullaniyorsun ve ne ise yariyor?
Ilaca gerek kalmadan hamile kalman dilegi ile sevgiler...

Mujdeli haberlerini heycanla bekliyoruz:))), darisi basimiza.

senin adına çok sevindim güzel haberlerinin gelmesi dileğiyle öpüyorum

ya kızlar turkıyede yoksa ve ebay turkıyeye gondermıyosa nasıl alıcaz bu ılacı!!!!!

hayıt hapı hayıt otundan yapılıyormuş canım
ve eskiden bu ota kadın otu deniyormuş sizde araştırabilirsiniz.
Başka bir topikte 9 tane kız ark. bu hayıt hapı ile hamile kaldı.
bazısı ilk ayında bazısı 3-4 . ayında.
bende kolay geldiği için içeyim dedim sabah aç karına sadece 1tane zaten minicik bişey.

ve gerçekten yumurtlama günümde 2 gün akıntım oldu işe yaramış olabileceğini düşünüyorum :))))

ilacım nasılsa var diye bide bunu denemek istedim ne biliyim öylesine canım istedi
:9::9:

ilacı ancak tandıgı olan birine getirtebilirsiniz kızlar başka yolu yok malesef:19:

canım nasıl sipariş ettin ben getirtecek birini bulamadım benim eşimin semen değerleri ve morfoloji çok düşük iyi olurmu ayrıca lütfrn nasl sipariş ettiysen yazarmısın

nerden buldunuz kızlar hangi firma getirtio

ya kızlar turkıyede yoksa ve ebay turkıyeye gondermıyosa nasıl alıcaz bu ılacı!!!!!

arkadaşlar ben siparişi ebaydan verdim..satıcı romanyadan...Türkiye de bunu almak isteyenler oldugunu yazdım.artık yollarmı bilmiyorum?
yada almak isteyenler satıcıya mail yazablir.
brancalayı TÜRKİYEYE şuanda yollamıyor...

ynz cnm geçmişi okudugum kadarıyla herkes bi tanıkdık aracılı ile ulaşmış bu ilaca..
umarım yardımcı olmuşumdur.

Back
X