Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

çok ısrar ediyorum ama neden yaptırmadıgınızı çok merak ettim
eşler bu test konusunda biraz çekingen oluyorlar gerçi ama ...
bende benimkine içiricem bu ay bakalım...

3-6 ay tedavi süresi oldugunu unutma canım ama bi kontrole görünmekte fayda var derim..

kırmızılandım yaa olsunn napalımmm:37:

bnm zorlamamlanda duzgun br sonuc cıkmıcak bılıorsun
kendı ıcınden gelmelı
kecı ıste hepsı bu konuda
ılla omrumuzu yıcekler:43:

[ımg]http://domysan.ro/magazin-online/img/p/535-630-large.jpg[/ımg][ı][sıze=3]kızlar bu gerceyımı ben almanyada yasıyorum burda buldum posta parasıylan berebar 7euro tutuyor yanı 15tl türk parasıylan 50mllik siz 200mlden bahsedıyorsunuz gercekmı bu resmı bu yorum yaparsanız sevınırım:erkekte kullanan varmı acaba bızde ıkımızde problemlıyız,kullanıp kullanmamakta kararsızım[/sıze][/ı]

[sıze=2]canımmm ınsallah rabbım bızede nasıp edıcek hep dua edıyorum! ılacı aldınmı onu merak ettım ve almanyada nerden buldun bu ılacı yakın bı arakadasım orda yasıyor bana gonderecek! Ama eczanede bulamamıs nerden aldıgını bana soylersen bnde ona ıletıcem yada lınk yollarsan canım lutfen ! Allah yardımcımız olsun ınsallah![/sıze]

[sıze=2]canımmm ınsallah rabbım bızede nasıp edıcek hep dua edıyorum! ılacı aldınmı onu merak ettım ve almanyada nerden buldun bu ılacı yakın bı arakadasım orda yasıyor bana gonderecek! Ama eczanede bulamamıs nerden aldıgını bana soylersen bnde ona ıletıcem yada lınk yollarsan canım lutfen ! Allah yardımcımız olsun ınsallah![/sıze]

selam canim ilaci daha almadim cünkü kararsizim ben subat ayinda dondurulmus 2tane embiryom var o yüzden önce heralde onlari deneyecem insallah tutarda bu ilaca gerek kalmaz ama olmazsa (ki insallah olurda) hemen bu ilaci alicam ben bu sayfada buldum almanca yaziyor insallah arkadasinda kolayliklan ulasir.eczanelerde zaten satilmiyor.Buldugum sayfa bu insallah sifa olur sana Tinctura de Branca Ursului - Domysan - Romania RABBiM kimseyi mahrum birakmasin......

Son düzenleme:
eşin günde en az 4 yada 6 adet içebilir canım
Özellikle erkek infertilitesi içn iyi geliyor diye yazıyor prospektüsünde yazıyor.
bende eşime içirdim 1 kutu bitirdi 2. kutuyu bu ay içicek ama kullandıgı ay bayagı farklılıklar hissettik ikimize:)
benimkinde bir sorun yok ama yine de kalitesini yükseltsin diye kullanmasını istemiştim.
zararı olmayacagı kesin canım :17: kesin kullanın ama garanti sonuç beklemeyin en az 3 ay kullanarak tedaviyi sürdürebilirsiniz.
erkeklerde 15 günlük kullanımdan sonra etkisini gösteriyormuş.

arkadaslar bayanlar sivi olarak tüketiyor yazdiklari ilac sivi hali ,rkekler icin tabletmi var onu bilmiyordum benim esimdede sperm problemi var erkekler hangisini kullansin sivi olanimi yoksa tablet olanimi bana yardimci olursaniz sevinirim......

kızlar nasılsınız?? Ağlamak yok ama ..

ben hiç üzülmüyorum cok nadir neden benimde cocugum olmuyor normal insanlar gibi desemde sonra hemencicik toparlanıyorum vardır bir sebebi diyorum..:17:

Dün akşam kırmızılandım:72: neyseki son son kocişimi de ödüllendirmiştim süper oldu :29:
büyük ihtimalle 27sinde başlıcam ilacıma bendeee :7:
bide adetim biter bitmez abdest alıp yakı yapıştırıcam 2 . gün akşamı halvet olcak ve cıkartıp duş alıcam ...

sonraki günlerde artık sadece ilacı içerim başka da bişi yapmam

Yeni bat 20 Şubat kızlarr

Kar görmek için dağa cıkmak lazım canım valla güzel ama çok yoruyo beee valla bugün fenayımmm

esra eşin halen test yaptırmadı mı yaa? ilaç ne kadar iyi gelmiş merak ediyorum vallaaa...:26:

Herseyin hayirlisini diliyoruz hep, bunda da bir hayir var demek...
Kafana takmayip guler yuzunle burada olmana sevindim. Hep mutlu ol!
Bakalim beni bu ay nasil bir sonuc bekliyor, merakla bekliyorum/ruz.

selam kızlarrrrrrrrrrrrrr
hayırlı bır hafta gecrmek dılegylen
yok elıbeses yaptırmadı test
bnde suan ılacı kestım ondan :(
ıcmesın .....

sende krmızıları gormussun
hayırlısı olsunnnnn

Selam canim.

Belki iyi bir sonuca ulasirdin neden ilaci biraktin, keske devam etseydin...
Tekrar baslamayi dusunuyor musun?
Sevgiler...

gunaydınlar,
adame evet devam edecek canım
elımızde suan acılmamıs ılacımız bıle var
sen nasılsın
ne var ne yok
ay ben sancıdan kıvranıorum bugun
adet olcam

gunaydınlar,
sen nasılsın
ne var ne yok
adet olcam

Selam canim...
Vallahi ben acayip bir sekilde duygusalim, neden böyle oldu anlamiyorum:((. Her seye agliyorum, ama sacma sapan her seye o derece kötuyum yani... Allahdan uzun surmuyor sonra yine gulmeye basliyorum:)).
Bu ilk ay oldugu icin vucudumda ki ilacin etkilerinden olabilir diyorum, umarim gecicidir:)))
Bat 1 subat, sabirla bekliyorum.
Sancilarin icin ne yapiyorsun, uzanabilirsen uzan ve papatya cayi ic istersen.
Öptum.

arkadaslar bayanlar sivi olarak tüketiyor yazdiklari ilac sivi hali ,rkekler icin tabletmi var onu bilmiyordum benim esimdede sperm problemi var erkekler hangisini kullansin sivi olanimi yoksa tablet olanimi bana yardimci olursaniz sevinirim......
canım tableti suyunu içemeyenler için cıkarmışlar ikisi de aynıdır yeterki ulaşabilelim:)
fark etmez yani;))

Herseyin hayirlisini diliyoruz hep, bunda da bir hayir var demek...
Kafana takmayip guler yuzunle burada olmana sevindim. Hep mutlu ol!
Bakalim beni bu ay nasil bir sonuc bekliyor, merakla bekliyorum/ruz.
Sagol canım Çok şükür yaa bir kere bunalıma girdim çok fenaydıı aman aman
bi daha yaşatmasın allahım kimseye o mutsuzlugu umutsuzluğu...
evet bende heyecanlanıyorum vallahi bi an önce başlamak için sabırsızlanıyorumm:52:

gunaydınlar,
sen nasılsın
ne var ne yok
adet olcam

ya esra ne dicem bu ay hayıt kullandım ya
inan hiç bi ağrım sızım kalmadı
eşim bile diyo hayret hiç biyerin agrımıyo mu diyoo yok diyorum inanamıyo adam
:32:
hayıt adet sancılarına da iyi geliyormuş öyle demişlerdi zaten
üf ona mı devam etsem diye düşünmedim değil hani:))))
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Selam canim...
Vallahi ben acayip bir sekilde duygusalim, neden böyle oldu anlamiyorum:((. Her seye agliyorum, ama sacma sapan her seye o derece kötuyum yani... Allahdan uzun surmuyor sonra yine gulmeye basliyorum:)).
Bu ilk ay oldugu icin vucudumda ki ilacin etkilerinden olabilir diyorum, umarim gecicidir:)))
Öptum.

adame canım ağlamak iyidir açılırsın ben hiç ağlayamıyorum keşke ağlasamda açılsam ama yok...
belkide ilacın yan etkisidir dur bakalım belkimde bebiştendir...
çok kafaya takmamak lazım yaa amaaaan napalım Allah da bizi böyle yaratmış.. :29:

Selam canim...
Öptum.

canım tableti suyunu içemeyenler için cıkarmışlar ikisi de aynıdır yeterki ulaşabilelim:)
fark etmez yani;))

Sagol canım Çok şükür yaa bir kere bunalıma girdim çok fenaydıı aman aman
bi daha yaşatmasın allahım kimseye o mutsuzlugu umutsuzluğu...
evet bende heyecanlanıyorum vallahi bi an önce başlamak için sabırsızlanıyorumm:52:

ya esra ne dicem bu ay hayıt kullandım ya
inan hiç bi ağrım sızım kalmadı
eşim bile diyo hayret hiç biyerin agrımıyo mu diyoo yok diyorum inanamıyo adam
:32:
hayıt adet sancılarına da iyi geliyormuş öyle demişlerdi zaten
üf ona mı devam etsem diye düşünmedim değil hani:))))
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

ottan kokten bıktım artık
ben adetten once 2 gun cekerım sancı
olduktan sonra tık yok
bel ve gogus agrısı cok oluor
:(

tüp bebek transferimin bugün 9.günü ama sanırım hasta oldum yoğun kanama halindeyim bunedenle getirttiğim brancayı kullanmak zorunda kalıcam sanırım tutmadı bebiş erkekte 15gnde etki gösteriyormuş diye okudum bizde sorun eşimde 4.000.000 sperm ileri hızlı %20 bilgi sahibi olan arkadaşlarımızın youmlarını bekliyorum.hepimize hayırlı olsun

tüp bebek transferimin bugün 9.günü ama sanırım hasta oldum yoğun kanama halindeyim bunedenle getirttiğim brancayı kullanmak zorunda kalıcam sanırım tutmadı bebiş erkekte 15gnde etki gösteriyormuş diye okudum bizde sorun eşimde 4.000.000 sperm ileri hızlı %20 bilgi sahibi olan arkadaşlarımızın youmlarını bekliyorum.hepimize hayırlı olsun

cnm üzüldüm...hayırlısı olsun inşallah..belkide rabbim sana doğal yolla gönderecek bebeğini...üzül ama sakın çok kaptırma kendini..
bende ilaca başlamak için regl olmayı bekliyorum bekledikçedee olmuyo:((
7 aralıkta düşük yaptım(10 haftalık)
halaaa regli olamadım (((((((((

Herseyin basi saglik olduguna göre ne yapiyorsun, uzulmuyorsun:). Esinin seperm sayisini cogaltacak/hizlandiricak bir suru urun var bildigim kadari ile "keciboynuzu kuru" mesela umarim isinize yarar.
Sevgilerimle...

Gunaydin arkadaslar:)))
Burada gunesin tatli tatli isildamasi icime bir rahatlik, bir mutluluk veriyor, bu duyguyu bugun bir sekilde hepinizin yasamasi dilegi ile...

**Irem1973, canim göremiyorum seni bir suredir, iyi misin?**

cnm üzüldüm...hayırlısı olsun inşallah..belkide rabbim sana doğal yolla gönderecek bebeğini...üzül ama sakın çok kaptırma kendini..

Gunaydinnn:)
Canim ben de ilaca baslayacagim zaman adetim cok gecikmisti, sanirim fazla dusunup stres yapiyoruz bu da adetimizi engelliyor olabilir.
Seninde dedigin gibi "uzul ama sakin cok kaptirma kendini".
Allah sifani verir eminim.
Sevgiler...

Gunaydinnn:)
Canim ben de ilaca baslayacagim zaman adetim cok gecikmisti, sanirim fazla dusunup stres yapiyoruz bu da adetimizi engelliyor olabilir.
Seninde dedigin gibi "uzul ama sakin cok kaptirma kendini".
Allah sifani verir eminim.
Sevgiler...

iyi günler olsun :)

haklısın kaptırmamaya çalışıyorum...düşük sonrası zor bir dönem şimdi daha iyiyim ...
gecikmee 2 aya yaklaşınca acaba ters bişeymi var diye düşünüyorum...bakalım görecegiz.)

Selam canim...
Öptum.

Adame, bu ilacı insanlı daha duygusal yapmıyor.
Bence sen biran önce bir hamilelik testi yap.

İlacı kullanmadan önce bence bi doktora gitmelisin.
Herşey yolunda olup olmadığını öğrendikten sonra kullan.

Back
X