Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

canım tableti suyunu içemeyenler için cıkarmışlar ikisi de aynıdır yeterki ulaşabilelim:)
fark etmez yani;))

Sagol canım Çok şükür yaa bir kere bunalıma girdim çok fenaydıı aman aman
bi daha yaşatmasın allahım kimseye o mutsuzlugu umutsuzluğu...
evet bende heyecanlanıyorum vallahi bi an önce başlamak için sabırsızlanıyorumm:52:

ya esra ne dicem bu ay hayıt kullandım ya
inan hiç bi ağrım sızım kalmadı
eşim bile diyo hayret hiç biyerin agrımıyo mu diyoo yok diyorum inanamıyo adam
:32:
hayıt adet sancılarına da iyi geliyormuş öyle demişlerdi zaten
üf ona mı devam etsem diye düşünmedim değil hani:))))
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Elibeses, ben seni dövecem sonunda:4: :1:
Sen bir türlü hangi ot, kur kullanacağı karar veremedin.
Şu branca'yı doğru düzgün bi kullan, sonuç almasan ne kullanırsan kullan.
Yinede çok fazla şeyler kullanma. :1:
Öptüm

canımm nasılsın biz geldik evimize heralde bahsettiğin benim, evet arkadaşlar kısmetse haftaya geliyo bebişimiz inşallah darısı başınıza. İnşallah sizlerden müjdeli haberler alırım peş peşe. Ariscimm sen neler yapıyosun sanırım 2. bebiş çalışmalarına başlamışsın hadi inş hayırlısı bakarsın bu da güzel bi kız olur seni ve oğluşunu çok öpüyorum

Tatlım, Allah sana kolay bir doğum nasip eder inşallah.
Sanırım doğum yapmışındır veya az kaldı.
Bebişin resimleri bizimle paylaş, tatlım.
Durumu hakkında haberdar et beni.
Seni ve bebişini çok çok öpüyorum.

selam kızlarrrrrrrrrrrrrr
hayırlı bır hafta gecrmek dılegylen
yok elıbeses yaptırmadı test
bnde suan ılacı kestım ondan :(
ıcmesın .....

sende krmızıları gormussun
hayırlısı olsunnnnn

Esracım, eşin bir spermogram yapmaya ikna et, tatlım.
İlac fayda edip, etmediğini öğrenirsin artık.

tüp bebek transferimin bugün 9.günü ama sanırım hasta oldum yoğun kanama halindeyim bunedenle getirttiğim brancayı kullanmak zorunda kalıcam sanırım tutmadı bebiş erkekte 15gnde etki gösteriyormuş diye okudum bizde sorun eşimde 4.000.000 sperm ileri hızlı %20 bilgi sahibi olan arkadaşlarımızın youmlarını bekliyorum.hepimize hayırlı olsun
hayırlısı olsun cnm rabbım en kısa zamnda nasp eylesın ınsallah

Esracım, eşin bir spermogram yapmaya ikna et, tatlım.
İlac fayda edip, etmediğini öğrenirsin artık.

offffffff keske gıtse bnımde tek temennım
sen nasılsın
nasıl gıdıor calısmalar:17:

Adame, bu ilacı insanlı daha duygusal yapmıyor.
Bence sen biran önce bir hamilelik testi yap.

Dedigini dinledim ve hemen uygulamaya gectim, hamilelik testi icin henuz cok erkendi ama yine de yaptim ve sonuc negatif.

Ariscigim belki ilacla birlikte mevsim degisikligi de karisinca daha bir duygusal oldum. Hava gunesli ve ben bugun iyiyim en azindan sabahdan beri hic aglamadim:))

Dedigini dinledim ve hemen uygulamaya gectim, hamilelik testi icin henuz cok erkendi ama yine de yaptim ve sonuc negatif.

Ariscigim belki ilacla birlikte mevsim degisikligi de karisinca daha bir duygusal oldum. Hava gunesli ve ben bugun iyiyim en azindan sabahdan beri hic aglamadim:))

Tatlım, kandan yapsaydın.
Ben öğrendiğimde sadece 5 günlük hamileydim.
Biraz daha bekle, sonra tekar et.
Belki seninle alakalı birşeydir, tatlım, ama ilacla hiç bir alakalı olmadığını biliyorum.

Elibeses, ben seni dövecem sonunda:4: :1:
Sen bir türlü hangi ot, kur kullanacağı karar veremedin.
Şu branca'yı doğru düzgün bi kullan, sonuç almasan ne kullanırsan kullan.
Yinede çok fazla şeyler kullanma. :1:
Öptüm

he ya tam dayaklığım vallaaa :18::18:
tamam son kararım :29:
branca mı kullancam bu ay çok düzenli bi şekilde hemde sonrasııı uhuuuuu:49:

Öptüm seni Arisiimmm

ama hayıt süper bişi ne agrı kaldı bende ne bişiiii
kırmızılarda Tam zamanında geldi benim hep 2-3 gün ileri giderdi şimdi tam da zamanında geldii :3::3:

hayırlısı olsun cnm rabbım en kısa zamnda nasp eylesın ınsallah

offffffff keske gıtse bnımde tek temennım
sen nasılsın
nasıl gıdıor calısmalar:17:

Tatlım, ben çalışmaları askıya aldım.
Daha sonra nedeni anlatırım.
Benim doğum yapmamı problemlidir, canım.

Son düzenleme:
he ya tam dayaklığım vallaaa :18::18:
tamam son kararım :29:
branca mı kullancam bu ay çok düzenli bi şekilde hemde sonrasııı uhuuuuu:49:

Öptüm seni Arisiimmm

ama hayıt süper bişi ne agrı kaldı bende ne bişiiii
kırmızılarda Tam zamanında geldi benim hep 2-3 gün ileri giderdi şimdi tam da zamanında geldii :3::3:

Hele şükür, karar verebildin. :1:
Hayrı olsun inşallah.
Hayıtı, doğumdan sonra kullanırsın tatlım.

Tatlım, kandan yapsaydın.
Ben öğrendiğimde sadece 5 günlük hamileydim.
Biraz daha bekle, sonra tekar et.
Belki seninle alakalı birşeydir, tatlım, ama ilacla hiç bir alakalı olmadığını biliyorum.

Kismetse darisi ikinci bebisine, hadi onu da ilk 5 gun icinde ögren:)

Yok yok ilacin gunahini almayim, benimle alakali...
Gecicek eminim, zamana ihtiyacim var.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak istersek icine havuc katicaz ve 6 dakika kaynaticaz Pekiiii bu havuclu kuru adetten yada yumurtlamadan kac gun sonra icmeye basliycaz bilen var mi arkadaslar?

Hele şükür, karar verebildin. :1:
Hayrı olsun inşallah.
Hayıtı, doğumdan sonra kullanırsın tatlım.

Tesekkur ederim hakkimizda hayirlisi olsun karar asamasindan gectik ikimizde... aris ruhen ve bedenen o kadar hazirim ki bu ay cok istiyorum bebegimin gelmesini hemde cok... esimde buay cok istekli icimden bi ses guzel seyler olcak diyo (her adet sonrasi yuzum yeniden guluyor cok garip) tam umutsuzluga dusuyoken yeniden basliyo.. yarin basliyorum ilacaaa

gunaydınlar hayırlı cumalar kızlarrrrrrrr

arıscıgım hakkında hayırlısı olsun 2. yavrun ıcın

elibeses cnm inşallah bu ay hamile kalırsın bize de umut olursun.

İnşallah keşke bi mucize olsa hepimiz hamile kalsak ..........

gunaydınlar hayırlı cumalar kızlarrrrrrrr

arıscıgım hakkında hayırlısı olsun 2. yavrun ıcın

Esracım Hayırlı günler :)
ne güzelde karlı bir gün dimi??

Akşama kartopu oynamaya gelir :87::67:

cnm üzüldüm...hayırlısı olsun inşallah..belkide rabbim sana doğal yolla gönderecek bebeğini...üzül ama sakın çok kaptırma kendini..
bende ilaca başlamak için regl olmayı bekliyorum bekledikçedee olmuyo:((
7 aralıkta düşük yaptım(10 haftalık)
halaaa regli olamadım (((((((((
sağlık olsun canım bizim durumumuz azospermlere veya sebepsiz infertiliteye göre daha aydınlık.ben de üzülmüyorum. bayanlar bu ilacı hastalık biter bitmez mi kullanıcak off yaa bizim adam ilacı ulaştıramdı bulgaristan yolları kapanmış sinir oldum yaa 1hafta sonra gelcekmiş peki benim o zamana kadar hastalığım bitmiş olucak kullanamaz mıyım

Herseyin basi saglik olduguna göre ne yapiyorsun, uzulmuyorsun:). Esinin seperm sayisini cogaltacak/hizlandiricak bir suru urun var bildigim kadari ile "keciboynuzu kuru" mesela umarim isinize yarar.
Sevgilerimle...

cAnım ben keçiboynuzu kürünü denedim ve yaklaşık 1 aydır sadece keçiboynuzu kürü ve keçiboynuzu pekmezi içinde çakşır otu tozu her sabah 1er yemek kaşığı içiriyorum

cAnım ben keçiboynuzu kürünü denedim ve yaklaşık 1 aydır sadece keçiboynuzu kürü ve keçiboynuzu pekmezi içinde çakşır otu tozu her sabah 1er yemek kaşığı içiriyorum

Canim bunu oku cok önemli...

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız.
*Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz.
** Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz.
***Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Benim esim o aci tada ragmen Branca Ursulini ilacini iciyor ama bu keciboynuzunu asla icmiyor, midem bulaniyor diyor ve evde kaynatinca bile kokusundan rahatsiz oluyor:((. Sansin varki senin esin senden yana:))

Back
X