Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

huhu kimse yokmu, Branca'lari aldiniz kayboldunuz ya nerelerdesiniz, kimseden ses yok

ben hafta sonu biraz düzensiz kullandim, yarindan sonra yine düzenli bir sekilde devam

arkadaşlar merhaba ben bu ilacı almayı çok istiyorum fakat gitti gidiyorda göremedim ne diye arıyoruz

bu ilac hangi bölümde var bulamıyorum lütfen alan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim bide kullanan ve faydasını gören varmı lütfen cevap bekliyorum..
:emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Benim kullandigim da 200 ml. ama ölcegi tatli kasigi olarak kullaniyorum. Acaba senin kullandigin daha cok sulandirilmis oldugu icin ölcegin yemek kasigi olabilir mi? Ya da ne sebeple ölcek y.kasigi olarak belirlenmis..

Bir de benim kullandigim ilac bir ay icilecek bir ay ara verilecek, senin kinde böyle bir sey yaziyor mus acaba, ona da dikat et istersen.

* Hepimizin acil sifalar bulmasi dilegi ile...*

canım yazıları yabancı sağolsun aris tercüme etti o sölemişdi öle yazıyormuş üstüne,belkide fazla sulandırılmışldır da yemek kaşığıdır dediğin gibi,ben zaten eşime veriyorum ben biraz içdim bırakdım,1 ay ara verilecekmi bilmiyorum canım ya,..

arkadaşlar forumunuzu her zaman takip ediyorum bu ilacı kullanan o kadar çok kişi oldu fakat hiç hamile olanı duymadım ,yoksa hamile kalınca buraya uğramıyorlarmı

yok cnm bz cok oldu kullanalı ekım ayıydı baslayalı

Esra canım napıyosun..
ya ben ilacı bıraktım gibi bişi 2 gündür doğru düzgün içmiyorum
hiç bi agrım sızımda yok.
dün akşam hep bebekli rüyalar gördüm çok gerçekti..
ama bişeye yormuyorum kesinlikle bilinç altıdır...
bu ayda fos geçti sanırım napalım...
5 gün kaldı ama hiç bi belirti yok.

ilacı doktorumun tavsiyesi ile eşimle birlikte kullanıyoruz. Eşim sabah akşam aç karına 2 şer tatlı kaşığı, ben sadece akşamları aç karnına 2 tatlı kaşığı kullanıyoruz. Yarım çay bardağı suyun içine koyarak içiyoruz. ama doktorum çok zorlanırsam meyve suyuna koyup ta içebileceğimi söyledi. İlacın ne işe yaradığını da sordum, bana %300 fayda bekleme dedi ama üremeyle ilgili (sperm ve yumurtalık) bir miktar kesinlikle fayda sağlayacağını söyledi.

ilacı doktorumun tavsiyesi ile eşimle birlikte kullanıyoruz. Eşim sabah akşam aç karına 2 şer tatlı kaşığı, ben sadece akşamları aç karnına 2 tatlı kaşığı kullanıyoruz. Yarım çay bardağı suyun içine koyarak içiyoruz. ama doktorum çok zorlanırsam meyve suyuna koyup ta içebileceğimi söyledi. İlacın ne işe yaradığını da sordum, bana %300 fayda bekleme dedi ama üremeyle ilgili (sperm ve yumurtalık) bir miktar kesinlikle fayda sağlayacağını söyledi.

canım sen nerde yasıyorsunda bu ılacı doktorun tavsıye ettı sana tr dekı doktorların cogu bılmıyor bu ılacı cunku romanyada olan bır ılac oldugundan dolayı merak ettım

yok cnm bz cok oldu kullanalı ekım ayıydı baslayalı

*Tamam canim, ben asagi yukari ayni zamanlarda basladik saniyordum demekki yanilmisim. Ben bu ay dinlenmedeyim ama 1 ay icinde ikinci adetimi oluyorum:(((. Bu yuzden cok yorgunum, surekli elim uyusuyor ve buldugum ilk firsatta uyuyorum:)).

**Aris sence bir ay icinde ikikere adet olmam ilacin hormonlarima etkisinden olabilir mi???

***Elibeses sen nasilsin canim, bu ay fos gecti galiba diyorsun ama daha bir kac gunun varmis, bakalim belki birsey olmustur:))

Sevgiler hepinize

canım yazıları yabancı sağolsun aris tercüme etti o sölemişdi öle yazıyormuş üstüne,belkide fazla sulandırılmışldır da yemek kaşığıdır dediğin gibi,ben zaten eşime veriyorum ben biraz içdim bırakdım,1 ay ara verilecekmi bilmiyorum canım ya,..

Canim senin ilac nasil bilmiyorum ama benim kullandigim ilac bir ay icilecek bir ay beklenecek diye konusuldu. Yani yeni ilac bu sekilde olacakmis. Belki sendeki ile bendeki biraz farkli olabilir.

kim tavsiye etti paylaşırsan çok sevinirim cnm.şifa olsun

canım sen nerde yasıyorsunda bu ılacı doktorun tavsıye ettı sana tr dekı doktorların cogu bılmıyor bu ılacı cunku romanyada olan bır ılac oldugundan dolayı merak ettım

bahçeci grubunda aile hekimi murat bey var, onun tavsiyesi. ilaç hakkında da gayet bilgili.

hmmm bende kullanıyorumm daa o yüzden :)
şimdi daha bi iyi hissettimm çünkü acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyordum..
ben günde 3 defa yemeklerden önce 1 tatlı kaşıgı alıyorum..yumurtlama dönemim geçti hiç içesim yok..birde ara vermelisin dedimi doktorun ?

*Tamam canim, ben asagi yukari ayni zamanlarda basladik saniyordum demekki yanilmisim. Ben bu ay dinlenmedeyim ama 1 ay icinde ikinci adetimi oluyorum:(((. Bu yuzden cok yorgunum, surekli elim uyusuyor ve buldugum ilk firsatta uyuyorum:)).

**Aris sence bir ay icinde ikikere adet olmam ilacin hormonlarima etkisinden olabilir mi???

***Elibeses sen nasilsin canim, bu ay fos gecti galiba diyorsun ama daha bir kac gunun varmis, bakalim belki birsey olmustur:))

Sevgiler hepinize
Merhaba Adame..
ben ilacı bıraktım sanırım cumartesi günüydü bıraktığımda..
Bata 4-5 gün var...
kasıklarım agrıyo kırmızıların agrısı bu belli..
gögüslerimde hiç hamişlişk belirtileri yok bi kere.. ondan umudum yok.
ben sonraki ay yine içicem cünkü eski ilacı kullanmıştım ben yeni ilacı içerken bende 1 tatlı kaşıgını 1 cay bardaıgına koyarak içicem.
eger 3 ay içinde bişey olmazsa zaten yapıcak bişey yok 1 yıl filan doktora gitmeyi de düşünmem ..
sonra bilmiyorum aşılama - tüp bebek zaten yapamayız.. zamana kalıcak pes ederim heralde.

şimdi daha bi iyi hissettimm çünkü acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyordum..
ben günde 3 defa yemeklerden önce 1 tatlı kaşıgı alıyorum..yumurtlama dönemim geçti hiç içesim yok..birde ara vermelisin dedimi doktorun ?

Canım yumurtlama gecsede hamişlik hissetmiyorsan en az 1 hafta daha iç derim.
ben bata 1 bucuk hafta kala bırakmış oldum:)
aslında içsem içerdim ama benimde içimden gelmiyo içmek.

Sevgiler hepinize

normalde adetlerin böyle düzensiz miydi?
biliyorsun bu ilaç kanamayı artırıcı özelliğe sahipmiş..
ama bana hiç öyle bişey yapmadı aksine 30-35 günde bir olurken adetlerim artık 28-29 güne düştü

Canim ben biraktim bile hic icesim yok ne umutla baslamistim oysa,
son günlerde agzima cook kötü bir tad birakmaya baslamisti, bütün gün
hep agzimda o kötü tad vardi, bende biraktim

Back
X