Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

kızlar selam ilacı bu ay kullandım 4 yumosum büyüdü ve catladı bende pco vardı ilac cok ii geldi yani şimdi adet günüm geldi gecrti hala olmadım kasıklarıma igne batıo belimede agrı girio bakalım olmazsam adet pazartesi test yaptırıcam

Merhaba Adame..
ben ilacı bıraktım sanırım cumartesi günüydü bıraktığımda..
Bata 4-5 gün var...
kasıklarım agrıyo kırmızıların agrısı bu belli..
gögüslerimde hiç hamişlişk belirtileri yok bi kere.. ondan umudum yok.
ben sonraki ay yine içicem cünkü eski ilacı kullanmıştım ben yeni ilacı içerken bende 1 tatlı kaşıgını 1 cay bardaıgına koyarak içicem.
eger 3 ay içinde bişey olmazsa zaten yapıcak bişey yok 1 yıl filan doktora gitmeyi de düşünmem ..
sonra bilmiyorum aşılama - tüp bebek zaten yapamayız.. zamana kalıcak pes ederim heralde.

Canım yumurtlama gecsede hamişlik hissetmiyorsan en az 1 hafta daha iç derim.
ben bata 1 bucuk hafta kala bırakmış oldum:)
aslında içsem içerdim ama benimde içimden gelmiyo içmek.

msjını gördüm veee içmeye devam ettim:))Cnm haklısın başlamışken devam etmek lazım.
bende pek hamile oldugumu sanmıyorum zaten degerlendiremedik malum günleri
ilaçla ilgili hissettigim tek şey akıntımın artmasıydı onun dışında hiçbir şey hissetmedimm
sizlerde durum nedir?
Canim ben biraktim bile hic icesim yok ne umutla baslamistim oysa,
son günlerde agzima cook kötü bir tad birakmaya baslamisti, bütün gün
hep agzimda o kötü tad vardi, bende biraktim

manolyax ben tad konusunda hiç problem yaşamadım..yıllardır neler yedim içtim yaaa damak tadım degişti galiba :)
sende devam et istersen haaa gayret 1 hafta daha :)

Son düzenleme:
kızlar selam ilacı bu ay kullandım 4 yumosum büyüdü ve catladı bende pco vardı ilac cok ii geldi yani şimdi adet günüm geldi gecrti hala olmadım kasıklarıma igne batıo belimede agrı girio bakalım olmazsam adet pazartesi test yaptırıcam

kasık batmaları falan hadi bakalım...inşallah bize burdan harika haberi verirsin...
pzt ye kadar beklemesenn yaaa ..hemen yarın yaptır :34:

Hadi inşallahhh bebiş olmuştur
günün gectiyse artık test yapma zamanı gelmiştir..:52::52:
benimde son 3 gün... ama 21 inde test yaparım heralde... gecsin günüm diye..

msjını gördüm veee içmeye devam ettim:))Cnm haklısın başlamışken devam etmek lazım.
bende pek hamile oldugumu sanmıyorum zaten degerlendiremedik malum günleri
ilaçla ilgili hissettigim tek şey akıntımın artmasıydı onun dışında hiçbir şey hissetmedimm
sizlerde durum nedir?

manolyax ben tad konusunda hiç problem yaşamadım..yıllardır neler yedim içtim yaaa damak tadım degişti galiba :)
sende devam et istersen haaa gayret 1 hafta daha :)

iyi yapmışsın canım adete 1 gün kalaya kadar devam etmek gerekiyor ben neden bıraktım bilmiyorum
sanırım cevrem etkiledi onlar bebek yokmu dedikçe soguyorum inadına yapmıcam yaa sinir ediyolar beniii

benimde yumurtlama günü akıntım oldugunu hissediyorum bu ilaç sayesinde kullanmayınca yok ama...
bide bilen varsa bişi sorcam benim yumurtlama günü dışında hiç akıntım yok bu iyi bişey mi???
nerdeyse spermlerin geri geldiğini bile hissetmiyorum:26:

g..gidiyor da ki satıcıda ürün görünmüyor haberi olan var mı?? birde sadece eşinde sperm azlığı olupta kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim teşekkür ediyorum.. herkese hayırlı cumalar...

g..gidiyor da ki satıcıda ürün görünmüyor haberi olan var mı?? birde sadece eşinde sperm azlığı olupta kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim teşekkür ediyorum.. herkese hayırlı cumalar...

merhaba
canım elinde kalmamış olabilir satıcının..
Sperm için kullanan bir kaç kişi oldu ama bir sonuç alamadılar henüz.

birde bu ilacı en az 3-6 ay kullanmak gerekiyor.
Gg de biraz pahalı evet varsa yurt dışından getirtecek birin o sekilde temin etmeni öneririm.

slm canım,ben eşim için kullanıyorum,çok düzenli içeremesemde yinede günde 2 kez vermeye çalışıyorum,bakalım sonuç için daha erken sanırım,inş.işe yarar,en az 3 ay kullanmak gerekiyormuş,erkeklerde 15 günde etkisi başlıyormuş öle diolar görücez bakalımm:)

valla canlar test yaptırmıorum bu sefer beklicem az daha pazartesiye kadar bugun adetim 5 6gün gecikmiş oldu ama düzensizlik oldugu da oluyor arada gerci ozaman pcolu oldugum zamanlar su an pco yok dimi bende 4 yumurtam kocamn oldu ve catladı doktor sen pco diilsin dedi sonra ilacı söyledim şaşırdı hatta ay kafam karısık ümitlenmek istemiorum akışına bıraktım ama egilip kalkarken bile dikkat ediorum istem dısı:D

canım gg da ılac bıtmıs cıkmıyorda benımde ılaclarım yenı geldı adetımı beklıyorum aama asıl sorun esımde bende esım ııcın kullnıcam ınsallah faydasını gorururz 15 gun ııcnde etkı edıyormus dıye soylenıyor ama esım amelıyatlı benım ben doktorada sorucam esım ıcın bır sakıncası olurmu dıye hepımızın hakkında hayırlısı olsun ınslllah

valla canlar test yaptırmıorum bu sefer beklicem az daha pazartesiye kadar bugun adetim 5 6gün gecikmiş oldu ama düzensizlik oldugu da oluyor arada gerci ozaman pcolu oldugum zamanlar su an pco yok dimi bende 4 yumurtam kocamn oldu ve catladı doktor sen pco diilsin dedi sonra ilacı söyledim şaşırdı hatta ay kafam karısık ümitlenmek istemiorum akışına bıraktım ama egilip kalkarken bile dikkat ediorum istem dısı:D

canım adetin baya gecikmiş aslında inş.hamilesindir,benimde 6 gün geçdiğinde test yapmışdım kıpkırmızı 2 çizgi çıkmışdı ama mutluluğum 10 hafta sürdü,sonra kürtaj olmak zorunda kaldım,canım benim Rabbim hayırlısıysa nasip etsin,değilsende üzülme,denemeye devam: )güzel haberlerini bekliyoruz...

inş canım yarıj test yaptırıcam bakalım ne olacak

bende tam bat günü test yapmıştım kopkoyu çizgi cıkmıştı ama benim hiç gecikme olmazdı..
bu arad benimde bat yarın ama her an gelicekler gibi hissediyorum :))
inşallah senin artık gelmez çok güzel canım:)haberini sabırsızlıkla bekliyorummm

inş canım yarıj test yaptırıcam bakalım ne olacak

bende tam bat günü test yapmıştım kopkoyu çizgi cıkmıştı ama benim hiç gecikme olmazdı..
bu arad benimde bat yarın ama her an gelicekler gibi hissediyorum :))
inşallah senin artık gelmez çok güzel canım:)haberini sabırsızlıkla bekliyorummm

ıkınızdende hayırlı bır haber beklıorum ınsallahhhhhhhhhh

merhaba kızlar,1 ay dolmak üzere benimde,, bazı etkileri oldu bendede..erken menapouzum ben, akıntım olmazdı,, akıntı olmaya başladı, bu sanırım iyi bir işaret:))) birde çok fena tüylerimi artırdı:)) bu da kötü işaret:)) gerçi bu da östrojen belirtisi..göğüslerimde hassasiyet var birde.. bakalım zaman göstercek herşeyi,, umarım herkesin iyi haberlerinii alırız da bize de ümit olur

merhaba
canım elinde kalmamış olabilir satıcının..
Sperm için kullanan bir kaç kişi oldu ama bir sonuç alamadılar henüz.

birde bu ilacı en az 3-6 ay kullanmak gerekiyor.
Gg de biraz pahalı evet varsa yurt dışından getirtecek birin o sekilde temin etmeni öneririm.

çok teşekkür ederim canm ilgine ..malesef romanyada kimseyi tanımıyorum..:(

canım gg da ılac bıtmıs cıkmıyorda benımde ılaclarım yenı geldı adetımı beklıyorum aama asıl sorun esımde bende esım ııcın kullnıcam ınsallah faydasını gorururz 15 gun ııcnde etkı edıyormus dıye soylenıyor ama esım amelıyatlı benım ben doktorada sorucam esım ıcın bır sakıncası olurmu dıye hepımızın hakkında hayırlısı olsun ınslllah

amin canım hakkımızda hayırlısı..kullanırsdan lütfen sonuçtan haberdar edermisin ? bende önümüzdeki ay ilk kez tüp bebeğe başlıyacağım yoksa..

amin canım hakkımızda hayırlısı..kullanırsdan lütfen sonuçtan haberdar edermisin ? bende önümüzdeki ay ilk kez tüp bebeğe başlıyacağım yoksa..

tabiki canım mutlkaa carsamba gunu esım doktora gıdıcek amelıyattan sonrakı ılk 3. ay kontrolu var doktorada sorucam esım kullanabılırmı dıye eger ok derse hemen benım adetımle bırlıkte baslıyacaz benımde dun olmam gerekıyordu adet ama daha olmadım hayırlsıı dıyorum canım ınsallah guzel haberler verırız burdan bırbırmıze

selam kızlar
ben ve kırmızılarım teşrif ettik..

ben ilacı artık kullanmayayım diyorum yada arada kullanırım düzensiz evde oldugum zamanlar sadece...
cünkü vazgectim bi süre ugraşmıcam cünkü kışın doğurmak istemiyorum ben yazın doğurmak istiyorum
( kendi dediğime kendim gülüyorum sanki çok oluyo gbi )
neyse öyle işte...

ama ilacın iyi geldiği kesin bende hiç akıntı hissetmiyordum bu ilacı kullanınca tamda yumurtlama zamanı akıntım oldu bide adetlerim cok düzenl oldu...

selam kızlar
ben ve kırmızılarım teşrif ettik..

ben ilacı artık kullanmayayım diyorum yada arada kullanırım düzensiz evde oldugum zamanlar sadece...
cünkü vazgectim bi süre ugraşmıcam cünkü kışın doğurmak istemiyorum ben yazın doğurmak istiyorum
( kendi dediğime kendim gülüyorum sanki çok oluyo gbi )
neyse öyle işte...

ama ilacın iyi geldiği kesin bende hiç akıntı hissetmiyordum bu ilacı kullanınca tamda yumurtlama zamanı akıntım oldu bide adetlerim cok düzenl oldu...

sen devam et rabbım en kısa zamnda mukafatını verecektır ben ınanıyorum az kaldı

Back
X