Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

gunaydın kızlarr yarın doktora gıdıcem bakalım yumoslarda buyume nekadar olmus branca etkı etmısmı :))

gunaydın kızlarr yarın doktora gıdıcem bakalım yumoslarda buyume nekadar olmus branca etkı etmısmı :))

bebekim gözün aydın eşim sipariş vermiş ama 1 tane demiş yaa uyuz oldum anlamamış kaç tane istediğimi ısrarla 5 şişe demiştim ama kulağı bende değil kiiii ama olsun 1 şişe 1 ay gider sanırm toplamda 3 şise kullanmış olcksın önümüzdeki ay bidaha getirtmeye çalışırım

bebekim gözün aydın eşim sipariş vermiş ama 1 tane demiş yaa uyuz oldum anlamamış kaç tane istediğimi ısrarla 5 şişe demiştim ama kulağı bende değil kiiii ama olsun 1 şişe 1 ay gider sanırm toplamda 3 şise kullanmış olcksın önümüzdeki ay bidaha getirtmeye çalışırım

gogi yarın msn de olursan konuşalım olur mu eşim tümgün evdeydi bugün nete girmedim pek şimdi de çıkmam lazm yarın sana soracağım şeyler var ilaçların kullanımı hakkında bi de c vitamini kullanıon mu sen 1000mg ben bugün getirttim onu da sana bi site sölicem ordan oku mucizeden bahsedio resmen

Ben gecen ay kullandim, yumurtalari iyi calistiriyor ama malesef yine olmadi bende. Bu ay beklemedeyim. Önümüzdeki ay yine kullanicam.

baya bir kullanan oldu heralde. ilaci temin etmek cidden cok zor.

kızlar suan burda arkadslarımız arasında getrten yok
ınternetten sıparıs verenler oldu
ve elıbeseslen brlıkte bızım bıldıgımız 3 kısı hamle kaldı
aktarlarda satılmıyor ayrıca

ynz06 eşin nereden sipariş verdi.....

ya canım eşim romanyaya gidip gelen bi arkadaşına getirtiyor keşke fala getirme durumumuz olsaydı adam ücret almadığı için bizden eşim çekinio çok istiyemiyor sizde sorun ne bitanem ama ben yine şansımı denicem

kızlar suan burda arkadslarımız arasında getrten yok
ınternetten sıparıs verenler oldu
ve elıbeseslen brlıkte bızım bıldıgımız 3 kısı hamle kaldı
aktarlarda satılmıyor ayrıca

erkeklerde 15günde etkisini gösteriyormuş diye duydum bu hamile kalan arkadaşların adını biliyor musunuz sperm için kullananları bakmak istiyorum akçtan kaça yükselmiş spermler

erkeklerde 15günde etkisini gösteriyormuş diye duydum bu hamile kalan arkadaşların adını biliyor musunuz sperm için kullananları bakmak istiyorum akçtan kaça yükselmiş spermler

hamıle kalanlar erkek degıl kadın ınfertılesı ıcın kullandılar dıye bılıorum
bzde erkek ıcın kullanıoruz ama hc test vermedık
zaten gebelıkte olusmadı
15 gunde deıl canım erkekte 3 ay dıye bılıorum
kadında 15gunde etkısını gosterıor

Back
X