Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

erkeklerde 15günde etkisini gösteriyormuş diye duydum bu hamile kalan arkadaşların adını biliyor musunuz sperm için kullananları bakmak istiyorum akçtan kaça yükselmiş spermler

canım mrb,ben hamile kaldım ama artık bu ilaçdanmı,eşimin daha önce kullanmış olduğu ilaçlarda vardı ondanmı bilmiyorum,brancayı 3 hafta kullandık biz,sperm sayımıza bakmadık canım,gerek görmedik daha doğrusu,ben 3 ay öncede kürtaj olmuşdum canım bebk gelişimi olmadığı için,bakalım bu sefer inş.güzel olur herşeyy,dularınızı bekliyorum Rabbim sizlerede nasip eder inş.canım...

Nasilsiniz kizlaar? Ben yokken neler oluyor, arada takip etmeye calisiyorum ama tam da yeterli olmuyor. Sizlerle konusmayi özledim gercekten fakat su siralar asiri yogunluktan yazmaya zaman bulamiyorum. Ben asiri tansiyon dusuklugunden ve kanamalarimdan dolayi ilaci biraktim. Kismet olursa bir ay iki ay sonra tekrar deniycem. Hepinize tatli ruyalar;))):54:

merhaba kızlar,1 ay dolmak üzere benimde,, bazı etkileri oldu bendede..erken menapouzum ben, akıntım olmazdı,, akıntı olmaya başladı, bu sanırım iyi bir işaret:))) birde çok fena tüylerimi artırdı:)) bu da kötü işaret:)) gerçi bu da östrojen belirtisi..göğüslerimde hassasiyet var birde.. bakalım zaman göstercek herşeyi,, umarım herkesin iyi haberlerinii alırız da bize de ümit olur
canım hala özelden msj yollayamıyorum:S:S:S ben malesef düzgün kullanmıyorum brancayı.arkadşımın çalıştığı şirketinin romanyada şubesi vardı 2 şişe bana sağolsun getirtti.müdürü bizzat getirdi.para da almadılar :S bir daha nasıl getirtirim bilmiyorum....

canım bide alkollü ya içime pek sinmiyo içmek ondan günde 1 kere içiyorum tadı da dehşet biliyorsun:S:S:S
fayda ediyormu bilimiyorum.düzgün kullanmadım.bende senn gibi fsh mağduruyum şimdi hayıt içiyorum inerse direk tüpe başvurucam inş.dua edelim birbirimize....

Anladım eslemcim..hayırlısı olur umarım hakkımızda, genelde hamile olanlar kayboluyorlar:)))) sende onlardanmısın acaba demiştim....hayıt ı da denemek istiyorum bakalım hayırlısı...senin fsh kaçtı bu arada..

Herkesin 8 mart kadınlar günü kutlu olsun....özellikle bizim gibi özel kadınların....umarım herşey gönlünüzce olur

canım mrb,ben hamile kaldım ama artık bu ilaçdanmı,eşimin daha önce kullanmış olduğu ilaçlarda vardı ondanmı bilmiyorum,brancayı 3 hafta kullandık biz,sperm sayımıza bakmadık canım,gerek görmedik daha doğrusu,ben 3 ay öncede kürtaj olmuşdum canım bebk gelişimi olmadığı için,bakalım bu sefer inş.güzel olur herşeyy,dularınızı bekliyorum rabbim sizlerede nasip eder inş.canım...

canım o zaman sen branca ,ile başka neler kullandın sperm sayınız kaçtı en son ve ilk sayınızı yazar mısın, ne kadar zamanda düzelmiş olabileceğini de yazarsan memnun olurum çok oldu sorum. Inşallah çok güzel bi hamilelik geçirirsin bol bol ananas ve ceviz meyve suyu tavsiyem. Hayırlı olsun tekrar

canım mrb,ben hamile kaldım ama artık bu ilaçdanmı,eşimin daha önce kullanmış olduğu ilaçlarda vardı ondanmı bilmiyorum,brancayı 3 hafta kullandık biz,sperm sayımıza bakmadık canım,gerek görmedik daha doğrusu,ben 3 ay öncede kürtaj olmuşdum canım bebk gelişimi olmadığı için,bakalım bu sefer inş.güzel olur herşeyy,dularınızı bekliyorum Rabbim sizlerede nasip eder inş.canım...

selam canım bu son ve güzel olsun.Rabbim güzel sağlıklı bir hamilelik geçirmeni sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.Gerçekten sevindirici ve umut dolu bir haber verdin.

kızlar hepinize selam
çok çok yoğunum .Adame canım dikkat et kendine Rabbim şifa versin.
Hepinize sevgi ve güzel dualarla bol şans diliyorum.

Sevgiyle

slm kızlar carsamba gunu doktora gıttım brancayı 8 gundur kullanıyordum sol tarafımda 4 sag tarafımda 2 yumosum olmus doktorda cok guzel oldgunu soledı buarada branca kullandıgımı soyledım :) pzt tekrar gııdıcem catlamıs mı dıye bakılcak ıns kendılıgınden gelır bebıs gercı bu dusunceyle bıraz zor sanıyorum :))):1:

canım o zaman sen branca ,ile başka neler kullandın sperm sayınız kaçtı en son ve ilk sayınızı yazar mısın, ne kadar zamanda düzelmiş olabileceğini de yazarsan memnun olurum çok oldu sorum. Inşallah çok güzel bi hamilelik geçirirsin bol bol ananas ve ceviz meyve suyu tavsiyem. Hayırlı olsun tekrar

canım ben sana başdan anlatayım en iyisi ,bundan 2.5 sene önce biokimyasal gebelik geçirdim o kendiliğinden düşdü zaten,,ilk sperm testimizi 13 milyondu ve dr.bize aşılama önerdi,2 aykadar evicap,zinco c,quenzim 100 die bişey kullandı eşim 2 aysonra aşılama yapdırırken 15 milyon olmuşdu,ama o aşılama tutmadı,,sonra eşim üroloğa gitti ve oda bize klomen vede evicap,zinco c verdi,bunları kullanmaya başladı,aşılamdan sonra kendiliğimden hamile kaldım ama olmadı kürtaj oldum,sonra vitaminler kilo yapdı die eşim içmedi ,sadece klomene devam ettik ,son ayda 3 hafta branca verdim ona kendimde 4-5 gün kadar içdim,hamileyim şimdi canım hayırlısıyla inş.sizin sayınız kaçki canım merak ettim?eşin özellikle evicap(e vitamini)vede zincoyu kullansın canım spermlerde etkili

canım senin eşin normale dönmüş sen kendin için mi kullancaksın bi de o bahsettiğin ilacı nerden temin ettin ve nasıl kullandın

Elh Suan Hersey normal bellicez bir sure bu zaman icinde kullanayim diye dusinmustum sadece

Slm ynz06 diger sorunu unutmusum. Bz abd deyiz Doktor verdi ilaci gunde bir tane kullandi.

herkese selamlar. bende şu brancayı kullanmak istiyorum ama bekle bekle gözüm patladı :). Ebay dan sipariş verdim. 1 ay oldu ben gebzedeyim bu arada , öğrendiğime göre kocaeli gümrükteymiş paketim alabilmem içinde sağlık raporu istiyorlar. ya nası alıcam ben onu hangi doktor yazar ki . bilen varsa lütfen cevaplayın.

herkese selamlar. bende şu brancayı kullanmak istiyorum ama bekle bekle gözüm patladı :). Ebay dan sipariş verdim. 1 ay oldu ben gebzedeyim bu arada , öğrendiğime göre kocaeli gümrükteymiş paketim alabilmem içinde sağlık raporu istiyorlar. ya nası alıcam ben onu hangi doktor yazar ki . bilen varsa lütfen cevaplayın.

bu rapor olayını daha once duymamıstım ama dusununce kadın dogum yada esın teslım alıcaksa ılaca esıne urolojı uzmanı yazabılır cnm raporu rapor olursa verıyolarmıymıs ılacı pekı kesın??

bu rapor olayını daha once duymamıstım ama dusununce kadın dogum yada esın teslım alıcaksa ılaca esıne urolojı uzmanı yazabılır cnm raporu rapor olursa verıyolarmıymıs ılacı pekı kesın??

kımse bılmıorkı bu ılacı nasıl rapor yazsın hem bu btkısel bır tentkur
branca eczanelerde satılan br ılac deılkı ?

selam kizlar bende 5gün önce 3.tüp bebek negativimi aldim ama gecen ay Brance siparis etmisti hani olurda bu defada negativ alirsam diye.bugün adet oldum simdi ben bu ilaci nasil kullanacam bide bizde ikimizdede problem var esimin sperm sayisi 2.5milyon esimede kullandirmak istiyorum bana yardimci olursaniz sevinirim erkekler nasil kullnacak ve bayanlar nsil kullanaca ben sadece iki sise siparis etmistim 50ml yani toplam 100mllik var bende

ben bi doktora gidip rica edicem ama hiç yazacağını zannetmiyorum. bilmediği ya da duymadığı bi de özellikle bitkiselse hiç yazmazlar. ya alanlar nası aldı anlamadım . :(

Back
X