- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
selam kızlar.. 21 yaşındayım iki senelik bir ilişkim var aynı ünv.de okuduk bu sene bitti okulum. myo olduğu için okulumuz ilçedeydi küçük bi yerdi yani. Alışmam zor oldu daha doğrusu o var diye katlandım. Ama bu iki sene içinde beni çok üzdü yalnız kalırım korkusuyla hep yanında kaldım ve tabi çok çok seviyorum diye.. çok iyiliğide oldu bana her derdime koştu geldi ama bana yaptığı şeyleri unutamıyorum ağladığım kendimi çaresiz hissettiğim zamanlar şimdi geliyor aklıma ve diyorum şimdiki aklım olsa resti çekerdim diye. Ben mersindeyim o hatayda. iki aydır görüşemiyoruz ve ben çok garibim ona karşı seviyorum ama eskisi gibi hatalarını herşeyini kabul edecek kadar mı emin değilim. Uzaklık mı bana böyle hissettiren ne bilmiyorum. Oda aksine eskisine göre ilgili alakalı ve ilgi bekliyor benden. askere gitme durumu da var şubatta. Cumartesi günü buraya geliyor her görüşmenin sonunda aglayarak ugurlardım onu ve haftalarca bunalımda takılırdım. Garip gelecek ama yine öyle olmak istiyorum. Sevgim çok güçlü bunu biliyorum ama beni bişeylerden alıkoyan ne anlamıyorum. İş bulamadım sürekli evdeyim maddi manevi sorunlarım var bunun etkisi olabilir mi sizce ne yapmam gerekiyor?