• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basit kist

gebelik_istiyorum42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2025
4
0
1
26
Kızlar merhaba. Kasık ağrım var sag tarafta sadece. Karnımın sağ tarafı ,belim ağrıyor. Sağ bacağıma ayağıma vuruyor ağrı. Şiddetli değil ama özellikle eğilip kalkarken ,yürürken rahatsız ediyor. Bazen belimde yanma hissi oluyor. Doktor 4 cm basit kist dedi. Aynı zamanda idrar enfeksiyonum var. Antibiyotik verdi doktor kullandım, iğne, fitil hepsini kullandım bitirdim. Ama hala ağrı devam ediyor. Nedir bu ne zaman geçer ne yapmam lazım? Lütfen yardım edin

İlaç verdi mi peki? Benimde kistim vardı 5 cm ve ameliyat oldum, tüpümle birlikte alındı kist. Sonra tekrarladı ilaç ile küçüldü. Ağrısı çok fazlaydı. Yatarken cenin pozisyonunda uyuyordum. Ve yine ağrım başladı muhtemelen yine oldu. Bence başka bir doktora daha gidin

İlaç verdi mi peki? Benimde kistim vardı 5 cm ve ameliyat oldum, tüpümle birlikte alındı kist. Sonra tekrarladı ilaç ile küçüldü. Ağrısı çok fazlaydı. Yatarken cenin pozisyonunda uyuyordum. Ve yine ağrım başladı muhtemelen yine oldu. Bence başka bir doktora daha gidin
Antibiyotik iğnesi, Antibiyotik hap, fitil verdi . Hepsini kullandım bitirdim ama ağrı geçmedi halen . Sağ kasigimdan ,sağ ayağıma, sağ belime vuruyor ağrısı

Tüp neden alındı ki. Sizin yas kac ? Ve sizin kist olduğunda idrar enfeksiyonu da varmiydı

Antibiyotik iğnesi, Antibiyotik hap, fitil verdi . Hepsini kullandım bitirdim ama ağrı geçmedi halen . Sağ kasigimdan ,sağ ayağıma, sağ belime vuruyor ağrısı
Tüp neden alındı ki. Sizin yas kac ? Ve sizin kist olduğunda idrar enfeksiyonu da varmiydı
Ben 1.5 yıl doğum kontrol hapı kullandım. Antibiyotik hiç verilmedi. İdrar yolu enfeksiyonu olmadım. Kist tüpüme yapışıktı. Onunda alınması gerekti zarar vermişti. 29 yaşındayım. Bu kadar kist sorunlarından sonra başka sorunlar da oldu ve diğer tüpümde alındı tüp Bebek ile hamile kaldım

Back
X