• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basit kiz???

Bu arkadaş senin flörtün değil, aranızda adı konulmuş bir şey yok, flört duygusal ilişki yaşadığın sevgilidir. Henüz aranızda ne olduğunu bile bilemiyorsun, ben gitmemeni tavsiye ederim. Kalbinin kırılmasını istemem açıkçası.

Zamanında ben de alık gibi o zamanki "konuştuğum çocuk"un peşinden bodrum'a gitmiştim. Kendisi şimdilerde kızımın babası olur.

Ama ben hiçbir zaman senin gibi "basit görünür müyüm" endişesine sahip bi insan olmadım. Basit biri olmadığımı kendim biliyorum bu da bana yetiyor. Böyle değer yargıların ve endişelerin varsa gitmemelisin.

Zamanında ben de alık gibi o zamanki "konuştuğum çocuk"un peşinden bodrum'a gitmiştim. Kendisi şimdilerde kızımın babası olur.

Ama ben hiçbir zaman senin gibi "basit görünür müyüm" endişesine sahip bi insan olmadım. Basit biri olmadığımı kendim biliyorum bu da bana yetiyor. Böyle değer yargıların ve endişelerin varsa gitmemelisin.
Zaten bu endiseyi veren cevrem onlar gorse ne der diye dusunmekten karar veremiyorum

Eğer aranızdaki ilişkiye isim bile koyamadiysaniz bence gitmemelisin. Basit kiz tabiri bana göre çok yanlış ve saçma. Herkesin tercihi ve karari farklidir. Ama eskiler, buyukler, anneler hep bu tabiiri kullanır. Onlarin gözünden bakarsan evet basit kiz derler. Sen kendi kararini ver çevreni boşver.

Flörtüm(liseden de eski arkadasim) yanina tatile cagiriyor ama gidersem ayri yerlerde kalicaz tabi sizce gitsem gozunde basit bir kiz mi olurum gitmemeli miyim?
Gitme bana kalırsa.
Genelinin bakış açıları da, niyetleri de oldukça bozuk.
Hadi niyetler karşılıklı bozuldu diyelim ama bakış açıları da çok nahoş.

adamın gözündeki yerinizi hala bilmiyorsanız gitmeyin
sevgilinizle tatile gidebilirsiniz ama şu durum biraz muallak gibi

İyi de siz daha sevgili bile değilsiniz hangi konumda gideceksin oraya lise arkadaşı olarak mı ?
Sevgiliyle tatile gitme olayına karşı değilim bende gittim fakat sizin durum çok farklı gitmemen en doğrusu olur.

Bence gitme boşver sevgilin bile olsa gitme erkek bakış açısı çok önemli bu gün gel der gidersin yani öbür gün basit kız muamelesi yapar erkek milleti bu güven olmaz .

Ya konunun basitlikle uzaktan yakında alakası yok ta sonucta bu kisi flörtünüz ve gitseniz eger bas basa olacaksaniz bence sevgiliyken gitmek daha dogru gibime geldi arada kalmasi hos degil bence eger sevgili olmak istiyosa ilk bunu belirtmeli

Flörtüm(liseden de eski arkadasim) yanina tatile cagiriyor ama gidersem ayri yerlerde kalicaz tabi sizce gitsem gozunde basit bir kiz mi olurum gitmemeli miyim?
Gidersen tatile gitmis birisi olacaksin gitmezsen tatile gitmemis biri. Cokta anlam yuklememek lazim

Seni basit kiz diye etiketleme ihtimali oldugunu dusundugun biri ile neden flort ediyorsun?

Bu flörtünün düşüncesine bağlı ama tatile gitmek de sizi basit kız yapmaz genel anlamda.

Back
X