- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.641
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten bu endiseyi veren cevrem onlar gorse ne der diye dusunmekten karar veremiyorumZamanında ben de alık gibi o zamanki "konuştuğum çocuk"un peşinden bodrum'a gitmiştim. Kendisi şimdilerde kızımın babası olur.
Ama ben hiçbir zaman senin gibi "basit görünür müyüm" endişesine sahip bi insan olmadım. Basit biri olmadığımı kendim biliyorum bu da bana yetiyor. Böyle değer yargıların ve endişelerin varsa gitmemelisin.
Gitme bana kalırsa.Flörtüm(liseden de eski arkadasim) yanina tatile cagiriyor ama gidersem ayri yerlerde kalicaz tabi sizce gitsem gozunde basit bir kiz mi olurum gitmemeli miyim?
O zaman gitme derim zira sadece hormonlarin etkisiyle sevgili olmak durumunda kalabilirsiniz.Ya kac aydir konusuyoruz sevgili olamadik bir turlu![]()
Gidersen tatile gitmis birisi olacaksin gitmezsen tatile gitmemis biri. Cokta anlam yuklememek lazimFlörtüm(liseden de eski arkadasim) yanina tatile cagiriyor ama gidersem ayri yerlerde kalicaz tabi sizce gitsem gozunde basit bir kiz mi olurum gitmemeli miyim?
basit ve bilesik kelimelerin beni fiilde catiya kadar goturduBence basit miyim bileşik miyimden çok ben bu adamla tatile gitsem başıma bi şey gelir mi annem babam izin verir mi diye düşün
Ne çirkin bir tabir sizce flörtünüz basit erkek olmuyor muFlörtüm(liseden de eski arkadasim) yanina tatile cagiriyor ama gidersem ayri yerlerde kalicaz tabi sizce gitsem gozunde basit bir kiz mi olurum gitmemeli miyim?