Başka bir kıza parfüm seti göndermiş!

sizi anlıyorum..

söylenecek pek fazla söz yok aslında, şimdi nefret, sevgi kırıntıları bi arada kafanızı kurcalıyordur..

ancak şöyle düşünün siz aradan zaman geçip doğru insanla karşılaştığınızda yanlış insandan kurtulduğunuz için sevineceksiniz..

şimdi acı veriyor olabilir ancak ya hiçbişeyden habersiz kör bi halde onunla bu hatalı ilişkiye devam etseydiniz ?

emin olun daha çok yarayla gözünüz açıldığında acınız, pişmanlığınız hiç bitmeyecekti..

bence kurtuluşunuz için sevinin..

sizi anlıyorum..

söylenecek pek fazla söz yok aslında, şimdi nefret, sevgi kırıntıları bi arada kafanızı kurcalıyordur..

ancak şöyle düşünün siz aradan zaman geçip doğru insanla karşılaştığınızda yanlış insandan kurtulduğunuz için sevineceksiniz..

şimdi acı veriyor olabilir ancak ya hiçbişeyden habersiz kör bi halde onunla bu hatalı ilişkiye devam etseydiniz ?

emin olun daha çok yarayla gözünüz açıldığında acınız, pişmanlığınız hiç bitmeyecekti..

bence kurtuluşunuz için sevinin..

teşekkür ederim, haklısınız. şükretmek gerekiyor.

Tatlım muhtemelen vicdanının yarattığı baskıdan kurtulmak için atmıştır o mesajı. Hani aldatan erkeklerin bir demet çiçekle gelmesi ya da hediyeler getirmesi gibi. Senin onu her koşulda affedeceğini bildiği için bu kadar rahat hareket ediyor. İnan bana bunların hiçbirini haketmiyorsun. Başka insan mı yok?

Back
X