bence tepkinde haksız değilsin. bırak açma. aynı şeyi sen yapsan nasıl olurdu acaba. erkek arkadaşlarından birinin fotosunu beğensen o çok mu anlayışla karşılardı. bence iyi yapmışsın. yoksa işin içinden çıkamazsın habire devamı gelir. sürekli onu takip etme gereksinimi hissetmene bile yol açabilir. ben malesef geniş değilim bu konuda. insanların durduk yere internete girip bu tarz yorum yazma tarzında ihtiyaçlar hissetmesini anlayamıyorum
ben de anlayamıyorum arkadaşım böyle tipleri. sanane başkasının fotosundan dimitek tek resimlerine bakıp resimleri beğenmiş birde yorum yapmış. aynı şeyi ben yapsam çoktan ayrılmıştık. insan sevgilisi olduğu halde neden böyle birşey yapar ki?
gerçekten yapar mıydın? abarttıyor muyum diyordum ama düşündükçe bünyem kaldırmıyor. ciddi ciddi bunu düşünüyoru. ayrılır mıydın gerçekten?
Erkek Arkadaşımla çok ciddi kavga ettim. Çünkü malum sitede eski iş yerinde ki kız arkadaşının resimlerini beğenip yorum yapmış. Çok fena kavga ettik. Ve 3 gündür konuşmuyorum. Ararsa açmıyorum. O da sıkıldı sanırım sürekli açmamamdan aramıyor. en son sevgilisi olduğu halde başka bir kızın resmini beğenebiliyosan ondan hoşlanıyosundur dedim yüzüne kapatmıştım. Yok öyle birşey o benim arkadaşım diye bişeyler söyledi. Çok sinirliyim ve ayrılmayı düşünüyorum bu yüzden. Çok mu abartıyorum? Tepkilerimde haksız mıyım? Canım çok sılıyor. Fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?