Başka Bir Kızın Resimlerini Beğenmiş 'Çok mu Abarttım'

or_kidem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
219
2
46
İstanbul
Erkek Arkadaşımla çok ciddi kavga ettim. Çünkü malum sitede eski iş yerinde ki kız arkadaşının resimlerini beğenip yorum yapmış. Çok fena kavga ettik. Ve 3 gündür konuşmuyorum. Ararsa açmıyorum. O da sıkıldı sanırım sürekli açmamamdan aramıyor. en son sevgilisi olduğu halde başka bir kızın resmini beğenebiliyosan ondan hoşlanıyosundur dedim yüzüne kapatmıştım. Yok öyle birşey o benim arkadaşım diye bişeyler söyledi. Çok sinirliyim ve ayrılmayı düşünüyorum bu yüzden. Çok mu abartıyorum? Tepkilerimde haksız mıyım? Canım çok sılıyor. Fikirlerinize ihtiyacım var

bence tepkinde haksız değilsin. bırak açma. aynı şeyi sen yapsan nasıl olurdu acaba. erkek arkadaşlarından birinin fotosunu beğensen o çok mu anlayışla karşılardı. bence iyi yapmışsın. yoksa işin içinden çıkamazsın habire devamı gelir. sürekli onu takip etme gereksinimi hissetmene bile yol açabilir. ben malesef geniş değilim bu konuda. insanların durduk yere internete girip bu tarz yorum yazma tarzında ihtiyaçlar hissetmesini anlayamıyorum

Ne yorumu yapmış ki?
Fevri davranmışsınız sanki biraz

tek tek resimlerine bakıp resimleri beğenmiş birde yorum yapmış. aynı şeyi ben yapsam çoktan ayrılmıştık. insan sevgilisi olduğu halde neden böyle birşey yapar ki?

tek tek resimlerine bakıp resimleri beğenmiş birde yorum yapmış. aynı şeyi ben yapsam çoktan ayrılmıştık. insan sevgilisi olduğu halde neden böyle birşey yapar ki?
ben de anlayamıyorum arkadaşım böyle tipleri. sanane başkasının fotosundan dimi. merak da bir yere kadar. arkadaşıysa arkadaşı. insan hiç düşünmez mi "ben şuan gayet normal düşüncelerle normal arkadaş gibi yazıyorum bu kıza bu yorumları ama kız arkadaşım görürse belki de yanlış anlar incinir kalbi kırılır" diye. bu kadar inceliksizse uğraşma bunla. daha sonra bahane yaratıp beni sıkıyorsun üstüme geliyorsun iftira atıyorsun diye zeytin yağı gibi üste çıkmaya da çalışırsa şaşırma

eğer hepsini tek tek beğenmişse ortada ciddi bir sorun var, ama bi kaç tanesini beğenip yorum atmışsakızın trip atın sonra ufaktan barışın derim birazda kontrol edersiniz sorun çözülebilir gibi ama temkinli olmalısınızz

çok iyi yapmışsın hatta duyguların çok ilerlememişse ayrılderim çünkü seni çok üzer bu mantıkla değmez bence sevgilin madem bırak eşin olunca bu hareketler dahada koyar sana

Ben öyle yapmazdım daha doğrusu kızın fotografına yaptığı yoruma da bağlı. Asılıyor mu yoksa normal mi.. Fotografını begenmediğinde aslında işgillenirim ben. Sonucta faceinde ve o fotoları görüyor. Baksa beğense bile özelden konusur anlasılmaz. Ama sevgiliniz anlasılacağını bildiği halde beğenmiş. Demekki korkusu çekingesi yok. Herseyi saklayıp bişey yapmıyor gibi duranlardan korkun.

böyle başlarlarlar. önce beğenir. aklının bi yerinde yer eder. sonra konuşmaya başlarlar filan. sonra senin kusurlarını görmeye katlanamamaya başlar. sonrada saçma sapan bi bahaneden yersin tekmeyi ya adam olsun yada sen bas tekmeyi taviz verme sakın.

Tabiki ayrılırdım ya bırak her fotosunu beğenip yorum yapcak
facesiymiş yok kız arkdşıymış onlara bile müsade etmem.
Tabi karar senin herkesin mantığı bir değil zaten sanada ters gelmese tartışmazdın o kadar...
gerçekten yapar mıydın? abarttıyor muyum diyordum ama düşündükçe bünyem kaldırmıyor. ciddi ciddi bunu düşünüyoru. ayrılır mıydın gerçekten?

ben de olsa ben de kızardım canım haklısın abartmıyorsun.
ama madem böyle bir şey var facelernizi ikiniz de kapatın sizin için sorun oluyorsa..

bence ya bu malum sitedeki üyeliğini kapatsın ve yeniden devam edin, bazen erkekler düşüncesiz olabiliyolar çünkü, biraz süründür, aklı başına gelirse devam..
ya da kız arkadaşlarını yolda da görse yüzyüzeyken de aynı yorumları yapabileceğini düşünüyosan, malum site masum oluyor, sadece o içindekileri çıkarmak için bahane bulmuş gibi oluyor. ki bu durumda da yapacağın şey belli
yine de karar senin canım

Bence haklısın,ben de aynı şekilde davranırdım kesinlikle.Özellikle tek tek bakıp yorum yapması normal karşılanacak bir durum değil.

kesinlikle yaptığı yorumlara bağlı ve o kız arkadaşı seni tanıyormu sende onu tanıyormusun buda önemli..bnm sevgiliminde var kzı arkadaşları beğenirde yorum da yapar ama içeriğe bağlı tatlım,bir de kızla samimiyetine...

Canım seni üzmek istemem ama bence normal davranmışsın çünkü aynısı bana olmuş olsa emin ol bende senin yaptığını yapardım.
Ne alaka onun resimlerini beğeniyor? geçmiş, bitmiş şeyler onun facesinde ne işi var ? hey allahım bu erkekler tam bir salak
bu arada haksız bile olsalar haklı olmak için sinirlenmiş numarası yapıp, trip atıp üste çıkmaya çalışıyorlar buda ayrıca unutulmamalı derim.
Yinede hakkında hayırlısı olsun. Cnm. üzme kendini diyeceğim ama kolay değil işte... allah sabır versin güzelim..
Kendine iyi bak.

başımdan aynısı geçti, insan niyetlerinde samimi olunca Allah sana çözüm vermeye başlıyor-yardım ediyor.

Bir sebepten dolayı dargındık 1-2 hafta,facebooktan silmiştik,barışınca da eklemedk çok ihtiyaç hissetmedik. Zaten öğretmendi,küçük öğrencileri yorumlar yzıp duruyordu işte.

Ben bir yolla bunun sayfasını görebildim, zaten ondan önce farklı bir kız ismi görmüştüm arkadaşlar kısmından ama profiline giremiodum. Herneyse, şeytan bu ya önceleri tınmadım sonra işkillendim, bir baktım meğer kıza 'çok masum'- 'çok hoş' falan yazmış, aradaki ayrıntılara girmek istemiyorum,ne kadar yalana başvurduysa da sonuçta aptal değildim, alev olmayan yerden duman çıkmaz düşüncesiyle işin peşine düştüm ve ne buldum?( Kız beni bilmiomuş sevgilisi olduğumu) bunlar meğer birliktelermiş, defalarca cinsel birliktelik yaşamışlar! Onunla eğlence benmle evlilik düşünmüş! Kızın yardımmıyla hrşey deşifre oldu zaten..

Yani sizi aldattı demiyorum, gönül ilşkii de olmayabilr onunla ama mantıklı ve makul cvp.lar alana dek işi ciddiye alın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…