• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baska bir sehir..

Melekkk344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
7
10
36
Selam arkadaslar, gruba yeni üye oldum ve ilk konumu acmak istedim. Yardiminiza ihtiyacim var.
Kücüklügümden beri hep güler yüzlü, en ufak birseyi kafasina takan, herkezin derdi oldugunda kosa kosa giden bir yapim var. Malesef su son 2 senedir artik kafam almiyor bazi seyleri. Cok yoruldum. Bütün derdimi herzaman icime atarim, cünkü soranim pek fazla olmaz. Simdiye kadar hic bir arkadasim ''otur, bu konuyu bana bir anlat'' bile demedi, diyemez cünkü baskalarinin derdini dinlemekten kendi dertlerimi bir kenara atiyorum. Kafam cok dolu acikcasi, birinin beni dinlemesi icin ne yapmam gerekir ki anlamiyorum. Halbuki söylüyorum da böyle böyle oldu diye. Ama derdimin üstünde kimse durmuyor. Bir gün üzgünüm, ertesi gün bütün derdimi nasil unuta bilirim mesela? Allahin bir kulu da iyimisin demiyor. Uzun bir süre kendi kafami dinlemek icin yurt disina calismaya gitmek istiyorum, herkez aslinda para biriktirmek istedigim icin saniyor ama benim gercekten kafa dinlemeye cok ama cok ihtiyacim var. Ailemle ilgili binlerce sükürler olsun hic bir sorunum yok, hatta dünyanin en iyi anne ve babasina sahibim diye bilirim. Fakat etrafim, is yeri, arkadaslar, sevgili.. Derdime dert ekliyorum resmen, biraz huzur istiyorum negativ bir hayat istemiyorum. Herneyse bu kis 6 ay calismaya gitmek istiyorum yurt disina, orda kimsem olmayacak, calistigim otelin odasinda kalacam, tek basima. Sizce yanlizlik bana iyi mi gelir yoksa daha kötü olurmuyum. Lütfen biraz akil verirseniz sevinirim..

kalabalık içinde yalnızsınız anlattığınız kadarıyla;bence yurt dışına gidin ,tebdil-i mekanda ferahlık vardır.Yeni insanlar yeni kültürler size iyi gelecektir,hem yalnız kalınca orada kendinizi geliştirmek için kurslara falan da gidersiniz

Selam arkadaslar, gruba yeni üye oldum ve ilk konumu acmak istedim. Yardiminiza ihtiyacim var.
Kücüklügümden beri hep güler yüzlü, en ufak birseyi kafasina takan, herkezin derdi oldugunda kosa kosa giden bir yapim var. Malesef su son 2 senedir artik kafam almiyor bazi seyleri. Cok yoruldum. Bütün derdimi herzaman icime atarim, cünkü soranim pek fazla olmaz. Simdiye kadar hic bir arkadasim ''otur, bu konuyu bana bir anlat'' bile demedi, diyemez cünkü baskalarinin derdini dinlemekten kendi dertlerimi bir kenara atiyorum. Kafam cok dolu acikcasi, birinin beni dinlemesi icin ne yapmam gerekir ki anlamiyorum. Halbuki söylüyorum da böyle böyle oldu diye. Ama derdimin üstünde kimse durmuyor. Bir gün üzgünüm, ertesi gün bütün derdimi nasil unuta bilirim mesela? Allahin bir kulu da iyimisin demiyor. Uzun bir süre kendi kafami dinlemek icin yurt disina calismaya gitmek istiyorum, herkez aslinda para biriktirmek istedigim icin saniyor ama benim gercekten kafa dinlemeye cok ama cok ihtiyacim var. Ailemle ilgili binlerce sükürler olsun hic bir sorunum yok, hatta dünyanin en iyi anne ve babasina sahibim diye bilirim. Fakat etrafim, is yeri, arkadaslar, sevgili.. Derdime dert ekliyorum resmen, biraz huzur istiyorum negativ bir hayat istemiyorum. Herneyse bu kis 6 ay calismaya gitmek istiyorum yurt disina, orda kimsem olmayacak, calistigim otelin odasinda kalacam, tek basima. Sizce yanlizlik bana iyi mi gelir yoksa daha kötü olurmuyum. Lütfen biraz akil verirseniz sevinirim..

valla dünyanın en iyi ana babasına sahipsen başka kimseye ihtiyacın yok zaten
insanların senin derdini dinlemesini bekleme, insanlardan merhamet, sevgi, şevkat de bekleme, gelirse gelir bunlar gelmezse gelmez
dert dinlemeyi de bırak eskiden ben de çok dinlerdim, artık dert anlatan arkadaşlarımı aramıyorum bile, çünkü dertten besleniyorlar o dertle mutlular aslında, çözüm sunuyorsun kabul etmiyor, o dertle sevgi şevkat almaya alışmışlar. o yüzden kimsenin derdini dinleme
yani yurt dışına sadece bunun için çıkılmaz, aynı yalnızlığı burda da yaratabilirsin sonuçta bu senin elinde
ama kendimi geliştircem dil öğrenicem falan dersen git tabii

Fikren uyum sağladığın kimse olmadığı için kendini yanlız hissediyorsun sen imkanın varda yırt dışına gitmek iyi olabilir sana çok iyi gelir belki kendini geliştirmek için orada da kurslara falan gidersin

M Melekkk344
Milletin derdini dinleye dinleye için şişmiş de olabilir :) Etrafındaki negatiflik, seni senden almış ruhunu karartmış olabilir.

Dertlerini düşündüğünde çözülemeyecek sorunlar mı? Bazen insan etrafını görmeyince kendi derdini büyük sanıyor. Hayata guzel yanlarıyla bakın. Yurt dışına gitme şansınız varsa da gidin.. Hem tecrübe kazanmış olursunuz, hem de mekan değişikliği iyi gelir..

Back
X