Başka biri için bırakılmak

Napalım hiç erkek öyle bahsettiğiniz tipte erkek çıkmadı ki karşıma.Arkadaşlarımın ilişkileri aynen bahsettiğiniz gibi el üstünde tutuluyorlar.
Ee o zaman bırak ilişkin olmasın kardeşim, hayatında biri olmak zorunda mı? Sevgili eş sıfatı ne olursa olsun seni mutlu etmiyorsa , hayatı seninle paylaşmıyorsa, seni önemsemiyorsa, yüzünü güldürmüyorsa niye var olsun ki hayatında? Bakın biz türk kadınlarının en büyük hatası bu zaten, erkek olsun hayatında da ama beni süründürsün önemli değil, yeter ki elem alem sevgilisi yok evde kaldı demesin. Bırakın bunları siz kendinize değer vermez üç kuruşluk adamlar için kendinize şu muameleyi reva görürseniz, hiç bir adamda sizim kendinize reva gördüklerinizden sonra size değer vermez boşa beklemeyin.

Ee o zaman bırak ilişkin olmasın kardeşim, hayatında biri olmak zorunda mı? Sevgili eş sıfatı ne olursa olsun seni mutlu etmiyorsa , hayatı seninle paylaşmıyorsa, seni önemsemiyorsa, yüzünü güldürmüyorsa niye var olsun ki hayatında? Bakın biz türk kadınlarının en büyük hatası bu zaten, erkek olsun hayatında da ama beni süründürsün önemli değil, yeter ki elem alem sevgilisi yok evde kaldı demesin. Bırakın bunları siz kendinize değer vermez üç kuruşluk adamlar için kendinize şu muameleyi reva görürseniz, hiç bir adamda sizim kendinize reva gördüklerinizden sonra size değer vermez boşa beklemeyin.
katılıyorum, saçmasapan biri olacağına hiçkimse olmasın daha iyi.. ben hep yanlış insanlara şans verdim ve bpyumun ölçüsünü aldım.. ama akıllandım artık ve kimseyi istemiyorum hayatımda.. doğru düzgün biri çıkarsa değerlendiririm ama çıkmazsa da ben yalnız da mutluyum..

Bir çocuk var,aynı yaştayız.Online eğitim sebebiyle farklı şehirlerdeyiz şimdi.(Üni arkadaşım değil ama)
Flört ediyorduk sevgililik aşamasına yaklaşmıştık.Konuşmalar samimileşmişti.
Önceden de tanışıyorduk.O zaman yine birbirimizden hoşlanma durumları olmuştu ama orada kalmıştı öyle.Yeniden karşılaşınca ikimiz de çok mutlu olduk.Sürekli konuşmaya başladık.
Psikolojik sorunları vardı yardım alıyordu,depresyonda gibiydi.Ben de elimden geldiğince yardımcı oluyordum ona.Sorunlarını dinliyor destek olmaya çalışıyordum.Ama pek bir şey anlatmıyordu.Sonra birkaç gündür mesajlarıma cevap vermemeye ve soğuk davranmaya başladı.Sorunları var ondandır kendi derdindedir o şimdi diye düşündüm.
Sonra bir kızdan mesaj aldım.Beni nereden bulmuş bilmiyorum ben onu tanımıyorum.Bu çocukla aynı şehirdeler.
Kız bana “siz artık konuşmayı bırakın ben ona açıldım ve biz sevgili olacağız şu an konuşuyoruz siler misin onu” gibisinden bir şeyler yazdı.
Ben de silerim tabii dedim sildim.Çocuk da arkasından mesaj attı “özür dilerim çok üzgünüm” vs gibisinden.Cevap vermedim.Mesajlar artınca “önemli değil yoluna bak” gibi kısa bir cevapla geçiştirdim.
İlk başta fark etmedim ama gerçekten üzülmüşüm.Üç kez bırakıldım.İlk olan eski erkek arkadaşım da iki kere yok yere bırakmıştı üstelik ben ilişkimiz için çok çabalamıştım.O çocuk hâlâ içimde bir uktedir aklıma geldikçe sinirleniyorum.Bu da başka biri için beni sildi.

Bu tarz şeyler yaşayan var mı ?? Hiç sevilmeyeceğim hissinden,değersizlik hissinden nasıl kurtuluyorsunuz ? Bunu aşıp özgüveninizi nasıl artırıyorsunuz ?
Arkadaşlarımın sevgililerine flörtlerine bakıyorum iyi olmayı geçtim deli gibi şımartıyorlar arkadaşım whatsapptan engellediğinde ağlama krizlerine giriyorlar.
Bu arkadaşlarımın sırrı ne acaba ??
Onlara sor

[/QUOTE
Doğru söylüyorsunuz aslında

Kız çok yüzsüz yahu sen bırak ben alıcam nasıl denir😐

Çocuk da çok ezik ve karaktersiz, adam gibi konuşmayı bırakır sonra ne halt yetse yerdi. Şöyle insanlarla arkadaş dahi olmam zaten😶
Bende oraya takıldım ya ne kadar bayağı

Bu yaşıma kadar hiçbir erkek için böyle bir şey yapmadım yapmam da
Ne öyle velisi veya sahibi gibi
Şimdi ki nesil böyle mi acaba biz mi yaşlandık :bicak:

Ama bir de ben muhafazakar ve korumacı bir aileden geliyorum kendi kendime evi terkedip gidecek gücüm yok hiç öyle yetiştirilmedim kendi yapım da zaten buna müsaitti bir de yetiştirilme tarzı eklenince güçsüz bir insana dönüştüm.
Artık ailevi kısıtlamalardan her şeyimi saklayıp gizlemekten sıkıldım istediğim kıyafetlere iç çekerek bakmaktan sıkıldım.Mecburum evlenmeye yani en azından kocam izin verir rahat yaşarım.
O yüzden biraz da düzgün birini arıyorum.

ohooo defalarca başıma geldi.. en son ilişkimde bana son zamanlarda soğuk davrandı ben de bırakmak zorunda kaldım.. meğer eski sevgilisini unutamamış pislik..
Eski sevgilisini unutamayan hıyarların beynini önceden okuyabilsek sıkıntı olmayacak; ama, işte...

Bugün kk de bütün konular da ben varım sanki. Ben de yasadım bu durumu kendine çok güvendirmişti buzlarımı kırmıştı sonra baskalarıyla flört ettigini anlayınca iliskimizi sonlandırmıştım. Aynı duyguları paylaşıyoruz su an seninle. Ama gececek emin ol daha yasinin da küçük olduğunu düşünüyorum maks. 22 üni falan dediginden tahmin ettim. Hata yapmaya cok müsaitsin aska küsme takılmana bak

Bence en temizi tek tabanca... daha yeni p...ktan bir ilişkiden çıkmışsın bence sen bunları düşünmeyi bir kenara bırakıp kendine odaklanmaya başla.

yani bir erkeğin sevgisine neden ihtiyaç duyuyorsun üstelik yara almışken. şuan bunları düşünmek yerine kendini toparla!

ve sana bir şey söyleyeyim mi yalnızlık iyidir ve zirvedekiker daima yalnızdır 🙇🏼‍♀️🧚🏼‍♀️

Bir çocuk var,aynı yaştayız.Online eğitim sebebiyle farklı şehirlerdeyiz şimdi.(Üni arkadaşım değil ama)
Flört ediyorduk sevgililik aşamasına yaklaşmıştık.Konuşmalar samimileşmişti.
Önceden de tanışıyorduk.O zaman yine birbirimizden hoşlanma durumları olmuştu ama orada kalmıştı öyle.Yeniden karşılaşınca ikimiz de çok mutlu olduk.Sürekli konuşmaya başladık.
Psikolojik sorunları vardı yardım alıyordu,depresyonda gibiydi.Ben de elimden geldiğince yardımcı oluyordum ona.Sorunlarını dinliyor destek olmaya çalışıyordum.Ama pek bir şey anlatmıyordu.Sonra birkaç gündür mesajlarıma cevap vermemeye ve soğuk davranmaya başladı.Sorunları var ondandır kendi derdindedir o şimdi diye düşündüm.
Sonra bir kızdan mesaj aldım.Beni nereden bulmuş bilmiyorum ben onu tanımıyorum.Bu çocukla aynı şehirdeler.
Kız bana “siz artık konuşmayı bırakın ben ona açıldım ve biz sevgili olacağız şu an konuşuyoruz siler misin onu” gibisinden bir şeyler yazdı.
Ben de silerim tabii dedim sildim.Çocuk da arkasından mesaj attı “özür dilerim çok üzgünüm” vs gibisinden.Cevap vermedim.Mesajlar artınca “önemli değil yoluna bak” gibi kısa bir cevapla geçiştirdim.
İlk başta fark etmedim ama gerçekten üzülmüşüm.Üç kez bırakıldım.İlk olan eski erkek arkadaşım da iki kere yok yere bırakmıştı üstelik ben ilişkimiz için çok çabalamıştım.O çocuk hâlâ içimde bir uktedir aklıma geldikçe sinirleniyorum.Bu da başka biri için beni sildi.

Bu tarz şeyler yaşayan var mı ?? Hiç sevilmeyeceğim hissinden,değersizlik hissinden nasıl kurtuluyorsunuz ? Bunu aşıp özgüveninizi nasıl artırıyorsunuz ?
Arkadaşlarımın sevgililerine flörtlerine bakıyorum iyi olmayı geçtim deli gibi şımartıyorlar arkadaşım whatsapptan engellediğinde ağlama krizlerine giriyorlar.
Bu arkadaşlarımın sırrı ne acaba ??
Julia robertsin çok sevdiğim bir sözü vardır :
"İnsanlar sizden uzaklaştığı zaman bırakın gitsinler. Kaderiniz asla onlara bağlı değildir. Ve bu onların kötü olduğu anlamına da gelmez. Sadece sizin hikayenizdeki rollerinin sona erdiği anlamına gelir."
Diye bu söz tüm cümlelere bedel bence :)

Back
X