- 7 Kasım 2016
- 101
- 51
- 13
- Konu Sahibi Kespirella
-
22 yaşındayım erkek arkadaşım 28 beğendiğim kişi 23 bilmiyorum bellide kendi yaşıtım birinden hoşlanmam doğal ama kendimi kötü hissediyorum o bunu haketmiyor çünkü yaptıgım ayıp geliyor kendime kızıyorum kendimi yıptarıyorım kafam çok karışıkBaşka birine ilgi duyabiliyorsanuz bitmiş hisleriniz, olabilir. Her ilişki sonsuza kadar sürmez. Ayrılmak için daha sağlam ne gerekçeniz olabilir? Bu şekilde devam etmek aldatmaya giriyor. Ayrıca sesiniz çok genç geldi:) ayrılın tabii ki. Karşınızdaki adam yerinizde olsaydı tereddüt etmezdi.
Onu sevmiyor değilim çok garip hissediyorum pişman olmaktan korkuyorum ondan vazgeçmeliyim belkide ama ona kıyamıyorum başkasından hoşlanmam etkikenmem bana çok garip geldi kendimi çok kötü hissettim ama erkek arkadaşımı bırakamıyorum ne yapmalıyımm bilmiyorumNeden sevgiline haksızlık ediyorsun ayrıl ondan yazık çocuğa..
Haklısınız onu seviyorum gibi hissediyorum ama beni çok yıprattı belkide hayatımda Yeni başlangıçlar yapmak istiyorumdurEğer iki kişi arasında kalıyorsanız; ikinciyi seçin. Çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı.
(C.Bukowski)
sadece alışkanlığın o senin.. eğer sevseydin karşında hangi adam olursa olsun gönlün kaymazdı.Haklısınız onu seviyorum gibi hissediyorum ama beni çok yıprattı belkide hayatımda Yeni başlangıçlar yapmak istiyorumdur
Erkek arkadaşın sana çok aşıksa vicdan yapman normal. Ama seninde ilişkine devam etmek için motivasyonun vicdan olmamalı, aşk olmalı. Kendine zaman ver bari, acele etme yıpratıcı olacaksa. Belki o çocuğa olan hoşlantın geçicidir, yanılgıdır ama sevgilinde olmayan bişeyler aradığın gerçek.22 yaşındayım erkek arkadaşım 28 beğendiğim kişi 23 bilmiyorum bellide kendi yaşıtım birinden hoşlanmam doğal ama kendimi kötü hissediyorum o bunu haketmiyor çünkü yaptıgım ayıp geliyor kendime kızıyorum kendimi yıptarıyorım kafam çok karışık
Gerçekten çok haklısınız kendimi çok kötü hissediyorum ama başkalarının hayatını yaşamaktan sıkıldım bi kerede ben acımasız oluyım kafam göre davranıyım bi kerede istediğim hayatı yaşıyım onu üzmemek için herşeyine okey dedim Ama sonunda ben yoruldum ya kendime çok kızıyorum ona bunu nasıl yaparım başkasından etkilenirim diye ama kusura bakmasın buna beni o itti okadar çok ağlıyorum ki üzülüyorum bunu o haketmedi diye hep kendimi suçluyorum belki bu umizden kaybediyorum sorunu hep kendimde arıyorum...sadece alışkanlığın o senin.. eğer sevseydin karşında hangi adam olursa olsun gönlün kaymazdı.
Evet çok güZel tarif ettiniz bu durum kafamı çok karıştırdı siz olsanız me yapardınız ?sevgilliniz olgun ve biraz daha gergin bir yapiya sahip sanırım.
diğeri ise daha yaşına göre davranan size hitap eden biri.o yüzden daha cazip gelmiş kafaniz karışmış.
sevgilinize haksızlık ettiginizin farkindasiniz zaten.
duygularinizdan emin olun.ona göre yolunuza devam edin.
tabiki hayat sizin ona göre yolunuzu cizecekseniz sirf üzülmesin diye böyle bir duruma karşıdaki ortak etmek onun için daha üzücü bir durum..
?Gerçekten çok haklısınız kendimi çok kötü hissediyorum ama başkalarının hayatını yaşamaktan sıkıldım bi kerede ben acımasız oluyım kafam göre davranıyım bi kerede istediğim hayatı yaşıyım onu üzmemek için herşeyine okey dedim Ama sonunda ben yoruldum ya kendime çok kızıyorum ona bunu nasıl yaparım başkasından etkilenirim diye ama kusura bakmasın buna beni o itti okadar çok ağlıyorum ki üzülüyorum bunu o haketmedi diye hep kendimi suçluyorum belki bu umizden kaybediyorum sorunu hep kendimde arıyorum...
evet çok doğru tarif ettiniz erkek arkadaşım gerçekten çok temiz kalpli çok iyi bi insan ama gerçekten çok sinirli gergin biri ama kalbini ben biliyorum gerçekten beni sevdiğinide biliyorum ama bilmiyorum etkilendim ne yalan söyleyim başkasından onda olmayan o neşeyi şamatayı gördüm kendime öyle kızıyorum ki pişman olmaktan korkuyorum gerçekten Cokk korkuyorummmsevgilliniz olgun ve biraz daha gergin bir yapiya sahip sanırım.
diğeri ise daha yaşına göre davranan size hitap eden biri.o yüzden daha cazip gelmiş kafaniz karışmış.
sevgilinize haksızlık ettiginizin farkindasiniz zaten.
duygularinizdan emin olun.ona göre yolunuza devam edin.
tabiki hayat sizin ona göre yolunuzu cizecekseniz sirf üzülmesin diye böyle bir duruma karşıdaki ortak etmek onun için daha üzücü bir durum..
Onun için üzülüyorum onu terkedemiyorum okadar cesaretli bi kadın değilİm kendime öyle kızıyorum ki basşkasından etkilendiğim için sanki bu olamazmış gibi napıcam bilmiyorum insanları üzmeyi sevmeyen bi insanım böyle giderse erkek arkadaşımla vicdan yüzünden devam ederim ayrıca pişman olmaktansa korkuyorum çünkü erkek arkadaşıma alışkanlığımda var napıcam kafam çorba gibi offffffErkek arkadaşın sana çok aşıksa vicdan yapman normal. Ama seninde ilişkine devam etmek için motivasyonun vicdan olmamalı, aşk olmalı. Kendine zaman ver bari, acele etme yıpratıcı olacaksa. Belki o çocuğa olan hoşlantın geçicidir, yanılgıdır ama sevgilinde olmayan bişeyler aradığın gerçek.
Canımmm haklısın pişman olmaktan korkuyorum umduğum bulamamaktan ve onu bırakmakta istemiyo bi yanım diğer yanım başka birimden hoşlanıyor kafam çok karışık dogrusuÖyle gergin hödhöd biriyle ömür geçmez yaşın kaç daha.Ayrıl bence sadece yılların alışkanlığı olduğundan korkuyosun şu an.
umarım hakkınızda hayırlısı olur.?
evet çok doğru tarif ettiniz erkek arkadaşım gerçekten çok temiz kalpli çok iyi bi insan ama gerçekten çok sinirli gergin biri ama kalbini ben biliyorum gerçekten beni sevdiğinide biliyorum ama bilmiyorum etkilendim ne yalan söyleyim başkasından onda olmayan o neşeyi şamatayı gördüm kendime öyle kızıyorum ki pişman olmaktan korkuyorum gerçekten Cokk korkuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?