başka birinden etkilenmek...

Başka birine ilgi duyabiliyorsanuz bitmiş hisleriniz, olabilir. Her ilişki sonsuza kadar sürmez. Ayrılmak için daha sağlam ne gerekçeniz olabilir? Bu şekilde devam etmek aldatmaya giriyor. Ayrıca sesiniz çok genç geldi:) ayrılın tabii ki. Karşınızdaki adam yerinizde olsaydı tereddüt etmezdi.

22 yaşındayım erkek arkadaşım 28 beğendiğim kişi 23 bilmiyorum bellide kendi yaşıtım birinden hoşlanmam doğal ama kendimi kötü hissediyorum o bunu haketmiyor çünkü yaptıgım ayıp geliyor kendime kızıyorum kendimi yıptarıyorım kafam çok karışık

Sevgilim baskasindan etkilense benimle ilgili hisleri bitmistir . Ve benden ayrilmasini isterdim . Baskasindan etkilenen biriyle olmak istemezdim .
Bu yuzden karsindaki kisiye ve kendine bu iyiligi yap bence ondan ayril .

Neden sevgiline haksızlık ediyorsun ayrıl ondan yazık çocuğa..
Onu sevmiyor değilim çok garip hissediyorum pişman olmaktan korkuyorum ondan vazgeçmeliyim belkide ama ona kıyamıyorum başkasından hoşlanmam etkikenmem bana çok garip geldi kendimi çok kötü hissettim ama erkek arkadaşımı bırakamıyorum ne yapmalıyımm bilmiyorum

Erkek arkadaşın sana çok aşıksa vicdan yapman normal. Ama seninde ilişkine devam etmek için motivasyonun vicdan olmamalı, aşk olmalı. Kendine zaman ver bari, acele etme yıpratıcı olacaksa. Belki o çocuğa olan hoşlantın geçicidir, yanılgıdır ama sevgilinde olmayan bişeyler aradığın gerçek.

sevgilliniz olgun ve biraz daha gergin bir yapiya sahip sanırım.
diğeri ise daha yaşına göre davranan size hitap eden biri.o yüzden daha cazip gelmiş kafaniz karışmış.
sevgilinize haksızlık ettiginizin farkindasiniz zaten.
duygularinizdan emin olun.ona göre yolunuza devam edin.
tabiki hayat sizin ona göre yolunuzu cizecekseniz sirf üzülmesin diye böyle bir duruma karşıdaki ortak etmek onun için daha üzücü bir durum..

sadece alışkanlığın o senin.. eğer sevseydin karşında hangi adam olursa olsun gönlün kaymazdı.
Gerçekten çok haklısınız kendimi çok kötü hissediyorum ama başkalarının hayatını yaşamaktan sıkıldım bi kerede ben acımasız oluyım kafam göre davranıyım bi kerede istediğim hayatı yaşıyım onu üzmemek için herşeyine okey dedim Ama sonunda ben yoruldum ya kendime çok kızıyorum ona bunu nasıl yaparım başkasından etkilenirim diye ama kusura bakmasın buna beni o itti okadar çok ağlıyorum ki üzülüyorum bunu o haketmedi diye hep kendimi suçluyorum belki bu umizden kaybediyorum sorunu hep kendimde arıyorum...

Evet çok güZel tarif ettiniz bu durum kafamı çok karıştırdı siz olsanız me yapardınız ?

?
evet çok doğru tarif ettiniz erkek arkadaşım gerçekten çok temiz kalpli çok iyi bi insan ama gerçekten çok sinirli gergin biri ama kalbini ben biliyorum gerçekten beni sevdiğinide biliyorum ama bilmiyorum etkilendim ne yalan söyleyim başkasından onda olmayan o neşeyi şamatayı gördüm kendime öyle kızıyorum ki pişman olmaktan korkuyorum gerçekten Cokk korkuyorummm

Öyle gergin hödhöd biriyle ömür geçmez yaşın kaç daha.Ayrıl bence sadece yılların alışkanlığı olduğundan korkuyosun şu an.

Onun için üzülüyorum onu terkedemiyorum okadar cesaretli bi kadın değilİm kendime öyle kızıyorum ki basşkasından etkilendiğim için sanki bu olamazmış gibi napıcam bilmiyorum insanları üzmeyi sevmeyen bi insanım böyle giderse erkek arkadaşımla vicdan yüzünden devam ederim ayrıca pişman olmaktansa korkuyorum çünkü erkek arkadaşıma alışkanlığımda var napıcam kafam çorba gibi offffff

Öyle gergin hödhöd biriyle ömür geçmez yaşın kaç daha.Ayrıl bence sadece yılların alışkanlığı olduğundan korkuyosun şu an.
Canımmm haklısın pişman olmaktan korkuyorum umduğum bulamamaktan ve onu bırakmakta istemiyo bi yanım diğer yanım başka birimden hoşlanıyor kafam çok karışık dogrusu

umarım hakkınızda hayırlısı olur.
nasıl ve kiminle mutlu olacaginiza siz karsr vereceksiniz.evet yanlis kararlar verip mutsuzda olabilirsiniz.ama buda hayatın bir parçası.ne olursa olsun hayattaki secimlerinizin duygularinizin arkasinda durun..
ilerde keşke yapsaydim yada yapmasaydim diyeceğiniz şeylerin kararını iyi verin.
insallh hiç demezsiniz ve sizi hic birzaman pisman etmeyecek kararlar alırsınız.
herşey gönlünüzce olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…