Birinin bana karşı olan ilgisini nasıl anlarım ?

Slnzynpy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
15
0
1
Merhabalarr, kafam çok karışık.. uzun zamandır direksiyon dersi alıyorum(İstanbul gibi büyük şehirde araba sürme fobim yüzünden hahaha)dosyam yandı bende başka kursa kayıt oldum belli bi süre sonra . Burada bi hocam var derslerimiz çok güzel ilerliyor sorun bende değilmiş diğer kurstaymış. Bana anormal gelen bazı şeyler oldu sizin de düşüncenizi merak ettim. Kendisi bana özel hayatından bahsetti yani zamanında birisi ona bi kötülük yapmış. Takıntılı olan kadınlar varmış çok zorlandığından bahsetti zamanında. Birkaç biyoeneji seansı almış kötü hissettiğini oradada zorlandığından bahsetti geçmişinde zor şeyler yaşamış vs vs. Yani bi anda bu kadar özelini anlatması bana normal gelmedi ben insanların enerjilerini çok kolaylıkla hissedebiliyorum ve hocadan güvenli bir enerji almıyorum yani bahsettiğim şey fiziksel güvensizlik değil yani ruhsal olarak iyi olmadığını hani öyle bir enerji aldım. Göz teması kurmuyorum kendisi benimle kuruyor ama çok yüzüne bakmadigim için analiz etme şansım olmadı ablama biraz bahsettim ilgi duymuş olabilir kişiliğide öyle olabilir dedi.
Ben kendisinin davranışlarına anlam veremedim ders verirken siz diye hitap ediyor ama ders bittiğinde sen diyor. Ayrıca ilk dersin birinde araba sürerken içerisi aşırı soguktu bütün klima koluma ve ellerime vurdu çok mu soğuk oldu böyle diye sorup elime küçük dokunup çekmişti elini daha sonrası da hani klimayı falan ayarladı. Kızlar farkındayım hani şu an çoğunuz diyeceksiniz ki evet ilgisi var nasıl görmüyorsun sadece konduramıyorum kendisini profesyonel olarak kodlamışım kafamda .Asla kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum ama bana anormal geldi siz ne düşünürdünüz🙏 bu arada kendisi genç çok yaş farkımız yok.

Madem bu kadar konusuyorsunuz laf arasinda birinin seninle tanismak icin pesinden kostugundan falan bahset, bugun kafam cok karisik umarim konsantre olabilirim falan de bakalim ne dicek

Madem bu kadar konusuyorsunuz laf arasinda birinin seninle tanismak icin pesinden kostugundan falan bahset, bugun kafam cok karisik umarim konsantre olabilirim falan de bakalim ne dicek
Konuşuyoruz ama ben bısey anlatmıyorum bunu nasıl yapabilirim 😂😂 özel hayatı dediğim şey yani travmatik şeyler işte bi anda nasıl bu konuya geçeceğim??

bu kadar dikkat edip üye olup bu konuyu açtığınıza göre siz de sanırım ilgi duymuş olsun istiyorsunuz 😄
Yani şu an kendisi hakkında bir şey bilmiyorum bu yüzden merak ettim ilgi duyup duymadığını hani ona göre tanımak isteyebilirim bana anormal gelen şey bir şeyler anlatması değil bir anda geçmişinden bahsetmesi bu anormal geldi

Yani şu an kendisi hakkında bir şey bilmiyorum bu yüzden merak ettim ilgi duyup duymadığını hani ona göre tanımak isteyebilirim bana anormal gelen şey bir şeyler anlatması değil bir anda geçmişinden bahsetmesi bu anormal geldi
e tamam sonuç olarak ilginizi çekmiş siz de amacını netleştirmek için adım atabilirsiniz o mu bu mu diye düşünmek çok yorucu

Bu direksiyon hocalarının çoğunda var bnce bu. Durmadan farklı insanlarla bireysel ders yaptıkları için çeneleri cok düşük oluyor. Gereksiz bi ton sey anlatıyorlar.
Evet olabilir bana sadece anormal geldi yani normal bir şeyler anlatması problem değil ben kişiliğim gereği geçmişimden veya partnerlerimden çok bahsetmem tanımadığım insanlara ve travmatik şeylerden bahsetmem yani birisi bana takıntılıydı şöyle oldu böyle yaptılar diye sanırım bana ondan garip geldi

Bu direksiyon hocalarının çoğunda var bnce bu. Durmadan farklı insanlarla bireysel ders yaptıkları için çeneleri cok düşük oluyor. Gereksiz bi ton sey anlatıyorlar.
Ay cidden öyle. Benim sadece 3 ders aldığım kadın direksiyon hocası bana çocuğunun zor olduğunu, tedavi olduğunu, hormonlarında sıkıntı olduğunu ve hangi hormonunda sıkıntı olduğuna kadar anlatmıştı ki hiç böyle bir konu bile geçmemişti. Trafikte başka türlü zaman geçmiyor sanırım.

Son düzenleme:
e tamam sonuç olarak ilginizi çekmiş siz de amacını netleştirmek için adım atabilirsiniz o mu bu mu diye düşünmek çok yorucu
Bu adımı nasıl atacağımı bilemiyorum ondan endişeliyim

Benim 2 3 gün kadar dersime gelen ilk hocam yavşaktı tam anlamıyla. Kursun da sahibiydi. Ama bana yavşayamadı tabi. Bi arkadaşla çok çok samimi olmuş. Daha ona da 3 5 derste seni yanıma alcam eğitmen olarak demiş filan. Ki daha sıfırdım kötüydüm o zaman demişti. Neyse sonrasında ikimize de başka bir hoca geldi. Kızlarımızdan arada bahsettik en fazla bir iki sürüş dışı konu oldu o kadar. Özellikle ilk günler sürüşe dair konuşmaktan süre yettiremiyoduk. Bence oluru budur. Karşılıklı ilgi duyduysanız bile başka hoca isteyin. Özelde görüsecekseniz yine görüşürsünüz. Flört ede ede öğrenmek zor olabilir dosya bile yakmışsınız.

Herkesin kişilik yapısı farklı. Belki adam rahat ve geveze bı tiptir. Birinin size olan ilgisini size itiraf ettiğinde anlayabilirsiniz😁
Kızlar farkındayım hani şu an çoğunuz diyeceksiniz ki evet ilgisi var nasıl görmüyorsun
Hiç böyle demedim 😁

Herkesin kişilik yapısı farklı. Belki adam rahat ve geveze bı tiptir. Birinin size olan ilgisini size itiraf ettiğinde anlayabilirsiniz😁

Hiç böyle demedim 😁
Yani itiraf etmesi için benden de bir şeyler görmesi lazım ben çok resmi ve sürekli göz temasını kestiğim için bunu yapamayacak sanırım diğer türlü onun için de riskli olur çünkü sonuç olarak işi yani benim rahatsız olup gidip müdürüyle görüşeceğimi düşünebilir yani böyle ihtimaller var tabii

Merhabalarr, kafam çok karışık.. uzun zamandır direksiyon dersi alıyorum(İstanbul gibi büyük şehirde araba sürme fobim yüzünden hahaha)dosyam yandı bende başka kursa kayıt oldum belli bi süre sonra . Burada bi hocam var derslerimiz çok güzel ilerliyor sorun bende değilmiş diğer kurstaymış. Bana anormal gelen bazı şeyler oldu sizin de düşüncenizi merak ettim. Kendisi bana özel hayatından bahsetti yani zamanında birisi ona bi kötülük yapmış. Takıntılı olan kadınlar varmış çok zorlandığından bahsetti zamanında. Birkaç biyoeneji seansı almış kötü hissettiğini oradada zorlandığından bahsetti geçmişinde zor şeyler yaşamış vs vs. Yani bi anda bu kadar özelini anlatması bana normal gelmedi ben insanların enerjilerini çok kolaylıkla hissedebiliyorum ve hocadan güvenli bir enerji almıyorum yani bahsettiğim şey fiziksel güvensizlik değil yani ruhsal olarak iyi olmadığını hani öyle bir enerji aldım. Göz teması kurmuyorum kendisi benimle kuruyor ama çok yüzüne bakmadigim için analiz etme şansım olmadı ablama biraz bahsettim ilgi duymuş olabilir kişiliğide öyle olabilir dedi.
Ben kendisinin davranışlarına anlam veremedim ders verirken siz diye hitap ediyor ama ders bittiğinde sen diyor. Ayrıca dersin birinde araba sürerken içerisi aşırı soguktu bütün klima koluma ve ellerime vurdu çok mu soğuk oldu böyle diye sorup elime küçük dokunup çekmişti elini daha sonrası da hani klimayı falan ayarladı. Kızlar farkındayım hani şu an çoğunuz diyeceksiniz ki evet ilgisi var nasıl görmüyorsun sadece konduramıyorum kendisini profesyonel olarak kodlamışım kafamda .Asla kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum ama bana anormal geldi siz ne düşünürdünüz? Sizce ne yapmalıyım yani🙏 bu arada kendisi genç çok yaş farkımız yok.
Bana cok laubali biri gibi geldi. Davranislari gayet acik: laubali. Yani ben bu turlu durumlarda o insanlara da ogretmen gozuyle bakiyorum. Ciddiyeti olmayan birinden hicbir seyin dersini almak istemem. Kendi direksiyon derslerimi dusunuyorum da hocanin adini hatirlamiyorum. Bu size ozelini anlatmis, siz de dinlemissiniz. Ne bileyim, tercih herhalde.. Sorunuza gelince, ilgilense buraya yazmaya gerek kalmadan anlardiniz.

Bana cok laubali biri gibi geldi. Davranislari gayet acik: laubali. Yani ben bu turlu durumlarda o insanlara da ogretmen gozuyle bakiyorum. Ciddiyeti olmayan birinden hicbir seyin dersini almak istemem. Kendi direksiyon derslerimi dusunuyorum da hocanin adini hatirlamiyorum. Bu size ozelini anlatmis, siz de dinlemissiniz. Ne bileyim, tercih herhalde.. Sorunuza gelince, ilgilense buraya yazmaya gerek kalmadan anlardiniz.
Ay teşekkür ederim sayenizde konuyu okuyabildin. Silip gitmiş konu sahibi.

Back
X