Başka birine ait fatura dökümünü nasıl çıkarabilirim?

yercekimli karanfil

Güzel günler de bizi görecek mi?
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
11.644
22.237
598
Arkadaşlar merhaba.Arkadaşım kayınpederinin kayınvalidesini aldattığını düşünüyor hatta birkaç olaya da şahit olmuş artık emin.Bu olaya müdahil olmak istemiyor fakat içi içini yiyor.Aynı iş yerinde çalışıyorlar her gün yüzyüze bakıyorlar.Aldattığı kadın da o iş yerinde.Ve kayınpederi bu kadına her ay oldukça pahalı hediyeler alıyor yüklü miktarda borçları varken.Bu yüzden kızın sabrı taştı.Ben masraf olmasın diye kendi ihtiyaçlarımdan kısarken o neler yapıyor diyor.Haklı bana göre de.Kayınpederinin ayrıntılı fatura dökümünü alabilir miyiz bilgisi olmadan? Evetse nasıl?

Çok detaylı olacak ama öncelikle kredi kartına kayıtlı cep telefonu numarasını değiştirtmeniz gerekiyor...Telefondan müşteri hizmetlerinden yapabilir bunu ama tabi bir erkeğin araması gerek ve kimlik bilgilerini biliyor olması gerek(anne kızlık soyadı,kimlik no,ev adres vs. müşteri hizmetlerinin sorabileceği her türlü soruyu cevaplıyor olması gerek). Cep telefonu numarasını değiştirdikten sonra internet bankacılığına açabilir kartı ve internetten döküm alabilir.

cep telefonu faturasını kasdediyorsan hangi operatörü kullanıyorsa onun sitesine gir ordan ayrıntılı fatura nasıl istenir öğrenebilirsin

Bunu yapabiliriz sanırım.Teşekkürler.
cep telefonu faturasını kasdediyorsan hangi operatörü kullanıyorsa onun sitesine gir ordan ayrıntılı fatura nasıl istenir öğrenebilirsin

Sağolun bakıyorum şimdi

Bunu yapabiliriz sanırım.Teşekkürler.i

Eğer kayınpederin internet bankacılığına kaydı var isebankanın müşteri hizmetlerini arayıp kredi kartı şifre ve parolasını sıfırlatmanız da gerekebilir ama bunuda unutmayın...Her şekilde kredi karı kart numarasına filan ihtiyacınız olacak onlarıda alın

Çok sağolun bilgiler için bunu yapmaya çalışacağız.Bakalım umarım başarılı oluruz.

mesela eşimin kredi kartı dökümünü çıkarırken
müşteri numarası ki bu banka hesap kartı üstünde yazıyor sonra şifresi (bu şifreyi kendin internet bankacılığı istiyorum deyip bankasının sitesinden yapman lazım) ozaman hiç bişeye gerek kamaz kendi numaranı verirsin süper olur
yok eğer varsa arkadaşın dediği gibi bankayı aramak gerekli
aslında orada bilgileri bildikten sonra şifreyi unuttum kısmı var ordanda değiştiriliyor İnternet şifrenizi Anında Şifre ile ya da Alo şubemi yani bankanın nosunu arayak değiştiyorsun.

yani çok bilgiye ihtiyacın olmalı

Yapmak istediğiniz şeyin de suç olduğunu biliyorsunuzdur umarım.
Başka birinin banka hesabına net üzerinden ulaşmak, ortaya çıkarsa çok masumane yapılmış bir hareket olarak algılanmaz. Emin olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…