Başka birinin fotoğraflarını beğenmesi normal mi?

elusns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
21
7
1
25
Birkaç ay önce görücü usulü biriyle tanıştım.ailelerimiz de tanıştı.aramızda güzel bir ilişki var diyebilirim.
Instagram hesabında ise okul ve iş arkadaşları olan kızlar var.Fakat birinin hesabı açık ve fark ettim ki görüştüğümüz süre içinde de bu kızın tüm fotoğraflarını beğenmiş.Bunun karşısında ne tepki vermeliyim bilmiyorum.Direkt görüşmeyi bitirsem mi diye çok düşündüm.beni yedekte tutmak gibi bir amacı olduğunu hiç düşünmedim karakter olarak hiçbir hatasını sezmedim bugüne kadar.ama bu ilişkiyi bitirmeye yeter bir sebep mi çok kararsız kaldım.

Niye hemen yakıp yıkmaya çalışıyosun anlamadım. Hepimiz her gün birilerinin fotoğrafını beğeniyoruz, evlendiğimden beri geçen süreye denk gelen zamanda bir arkadaşımın tüm fotoğraflarını beğendim diye gözüm dışarda mı oluyo şimdi? Ne alakası var şimdi? Ayrılın yazık adama

Yani sadece fotoları beğendi diye mi böyle yapıyorsunuz ya adamın şüphelenecek başka şeyleri de mi oldu?

Başka olmadı.Sadece ama sadece bir kızın fotoğraflarını beğenmesi ve hepsini beğenmiş olması bana garip geldi.Ve bu kız benim aksime açık giyimli birisi.Kendisiyse bana ilk görüşmede hiç kız arkadaşının olmadığını söylemişti.Davranışındaki tezatlık ve sadece bir kişiyi beğenmesi şüphe uyandırdı ister istemez.Yanlış anlaşılmak da istemem ikimiz de eğitimli ailelerin çocuklarıyız

Başka olmadı.Sadece ama sadece bir kızın fotoğraflarını beğenmesi ve hepsini beğenmiş olması bana garip geldi.Ve bu kız benim aksime açık giyimli birisi.Kendisiyse bana ilk görüşmede hiç kız arkadaşının olmadığını söylemişti.Davranışındaki tezatlık ve sadece bir kişiyi beğenmesi şüphe uyandırdı ister istemez.Yanlış anlaşılmak da istemem ikimiz de eğitimli ailelerin çocuklarıyız
Ha başka kimseyi beğenmiyor mu? Yani birşey olsa mantıklı olanı beğenmeyip kendini göstermemek olurdu, ama erkeklerin aptallığının sınırı olmayadabilir, siz daha iyi tanıyorsunuz onu.

Normalde görüşmediği, muhabbet etmediği biriyse kızı beğendiği için fotolarını beğenmiştir ve evet bu sıkıntılı bir durum. Bu kızla gerçekten arkadaş mı? Yani görüşüyor mu? Yoksa takip ettiği rastgele biri mi?
Görüştüğünü sanmıyorum.eski iş arkadaşı sanırım.bana da hiç kız arkadaşının olmadığını söylemişti

Hiç bir fotoğraf beğenmediğini nereden biliyorsunuz?
Belki de arkadaşlarını beğeniyordur.
Ben valla eşim kimin fotoğrafını beğenmiş bilmem takip etmem. Beğenedebilir arkadaşının fotoğrafını cinsiyete göre olacak değil ya. Keza ben de pek çok erkeğin fotoğrafını beğeniyorum.

Hiç bir fotoğraf beğenmediğini nereden biliyorsunuz?
Belki de arkadaşlarını beğeniyordur.
Ben valla eşim kimin fotoğrafını beğenmiş bilmem takip etmem. Beğenedebilir arkadaşının fotoğrafını cinsiyete göre olacak değil ya. Keza ben de pek çok erkeğin fotoğrafını beğeniyorum.
Hiç kız arkadaşının olmadığını geçmişte hep erkek arkadaşları olduğunu söyledi ve öyleymiş de bunu biliyorum.Beğendiği kişi sadece aynı iş yerinde çalıştığı biri büyük ihtimalle.Ve açık hesaplardan sadece onun fotoğraflarını eksiksiz beğenmiş olması garip geldi bu yüzden.kendisi görece dindar birisi.böyle birisi olmasa yine garip gelmez

Hiç kız arkadaşının olmadığını geçmişte hep erkek arkadaşları olduğunu söyledi ve öyleymiş de bunu biliyorum.Beğendiği kişi sadece aynı iş yerinde çalıştığı biri büyük ihtimalle.Ve açık hesaplardan sadece onun fotoğraflarını eksiksiz beğenmiş olması garip geldi bu yüzden.kendisi görece dindar birisi.böyle birisi olmasa yine garip gelmez
Dindarsa, kadın arkadaşı yoksa, açık giyinen ksfını beğenmesi hoş değil o konuda haklısınız.
Biz açık yaşayan insanlarız ondan beğenmeye takılmam ben ama burada ikiyüzlülük var

Hislerine güven. Tek 1 kızın full tüm fotoğraflarını beğenmesi, bak ben burdayım mesajı olabilir. Sen kalbine güven. Niye o kız? Dimi..

Kıza karşı platoniktir. Ne o yoksa, hiç kız arkadaşı yok ama bir kızın tüm fotolarını beğeniyor. Sessiz çığlık gibi.

Ayrıca bu kız arkadaşı olmaması olayı nedir? Sevgili değil de normal arkadaştan mı bahsediyorsunuz?

Back
X