Başka birinin fotoğraflarını beğenmesi normal mi?

Kızlar neden garipsediniz ki. Muhafazakar bir çift var.
Adam hiç normal kadın arkadaşım yok demiş.
Ama takip ettiği kadınlar var.
Bunlardan profili açık birinin tüm fotoğraflarını da beğenmiş.
Arkadaşı olabilir elbette ama neden arkadaşım yok dedi.
Bir de kadın da bunun fotoğraflarını beğenmiş mi? Seninkinin gizli hayranlığı mı var yoksa cidden arkadaşlar mı bunu ayırt etmek için önemli bu kısım.

Kesinlikle bir kızın fotoğraflarını beğenmesi normal değil senle görüşürken bir de. Ya hu kocamda begenemez ne münasebet ya ne alaka yani. A bu fotü çok hoş begeneyim mesajı veriyor niye

Başka olmadı.Sadece ama sadece bir kızın fotoğraflarını beğenmesi ve hepsini beğenmiş olması bana garip geldi.Ve bu kız benim aksime açık giyimli birisi.Kendisiyse bana ilk görüşmede hiç kız arkadaşının olmadığını söylemişti.Davranışındaki tezatlık ve sadece bir kişiyi beğenmesi şüphe uyandırdı ister istemez.Yanlış anlaşılmak da istemem ikimiz de eğitimli ailelerin çocuklarıyız
İşte asıl soru gerçekten hiç kız arkadaşı olmadı mı? Yalan atması, beğeni atmasından daha büyük bir sorun. Başka hesapları beğenmiş mi? Sadece bu kadının tüm fotoğraflarını beğenmiş sanırım. Peki kadın da beğenmiş mi? Belki de kadından hoşlanmış olabilir. Eski arkadaş da olabilirler.

Kızlar neden garipsediniz ki. Muhafazakar bir çift var.
Adam hiç normal kadın arkadaşım yok demiş.
Ama takip ettiği kadınlar var.
Bunlardan profili açık birinin tüm fotoğraflarını da beğenmiş.
Arkadaşı olabilir elbette ama neden arkadaşım yok dedi.
Bir de kadın da bunun fotoğraflarını beğenmiş mi? Seninkinin gizli hayranlığı mı var yoksa cidden arkadaşlar mı bunu ayırt etmek için önemli bu kısım.
Evet ama olaya yaklaşımınız yanlış, konu sahibi güvensizlik hissederek oturmuş
takiplerini karıştırıp yalanını ya da ilişkiyi bitirmek için herhangi bir sebep arıyor.

takiplerini karıştırıp yalanını ya da ilişkiyi bitirmek için herhangi bir sebep arıyor.
Sebep aramıyorum, kendisini ve ailesini tanıyan birinin ondan beklemeyeceği bir şekilde ,açık ve oldukça süslü denebilecek bir kızın fotoğraflarını, tanıştıkları tarihten öncesine ait fotoğrafları bile beğenmiş.görece seküler çevreden birisi olsa yadırgamam bunu

Karşılıklı beğenip, takipleşiyorsa, arkadaşıysa sıkıntı değil ama sadece kız hoşuna gidip, dikkatini çekmek için beğenip like atıyorsa sıkıntı evet.

Görücü usulü bir beraberlik zaten. Karşılıklı güven saygı ailelerin uyuşması fikirlerin uyuşması önemli. Ortada bir güven yok henüz. Adamın anlattığı kişi ile de Instagram hesabı örtüşmemiş. Güven ilk aşamadan oluşamamış :)

birilerinin fotosunu begenilmesi kötü niyetli bir seyse ne b.k yemeye instagram kullaniyorsunuz?
asla anlayamadigim bir sey.
gordukce begeniriz esimizi dostumuzu, bunda sorun ne?
bunu is atmak olarak algiliyorsaniz neden ikinizin de instasi var? sizin fotolar haremlik selamlık mi? insta bionuzda NO MEN!!🚷❌❌🚷🚷 falan mi yaziyor? yazmiyorsa sizi like eden erkekler hakkinda da boyle mi dusunuyorsunuz?

Birkaç ay önce görücü usulü biriyle tanıştım.ailelerimiz de tanıştı.aramızda güzel bir ilişki var diyebilirim.Kendisi dindar birisi.
Instagram hesabında da okuldan ve iş yerinden olan kızlar ekli.Bana geçmişte de şu an için de hiç normal kız arkadaşı olmadığını söylemişti. Görüştüğümüz süre içindeyse takiplerinde hesabı açık olanlar içinden sadece bir kızın tüm fotoğraflarını beğenmiş.
Foto beğenmelerini vs kıskanmayı anlarım da bacım hiç normal kız arkdaşı olmayan heriften kork demek ki uçana kaçana halleniyo arkadaş gözüyle bakamıyo diye düşünür insan ciddiyim bir erkeğin karşı cinsten hiç arkadaşı olmazsa yallah mağarana der geçerim

elusns: Sebep aramıyorum, kendisini ve ailesini tanıyan birinin ondan beklemeyeceği bir şekilde ,açık ve oldukça süslü denebilecek bir kızın fotoğraflarını, tanıştıkları tarihten öncesine ait fotoğrafları bile beğenmiş.görece seküler çevreden birisi olsa yadırgamam bunu

Bana garip gelen beğenmesi değil sizin araştırıyor oluşunuz.

burada tahmin yürütülecek kafan iyice karışacak. sorsana erkek arkadaşına kim bu hanımefendi dikkatimi çekti diye. zaten olmayacak bir durum yoksa şu şu der geçer ha senden önce hoşlandığı ve fotolarını beğendiği biriyse de takipten çıkar geçer hiç uzatmaz. ilişki kurmaya kararlıysa iki taraf da meseleyi büyütmez hani

Birkaç ay önce görücü usulü biriyle tanıştım.ailelerimiz de tanıştı.aramızda güzel bir ilişki var diyebilirim.Kendisi dindar birisi.
Instagram hesabında da okuldan ve iş yerinden olan kızlar ekli.Bana geçmişte de şu an için de hiç normal kız arkadaşı olmadığını söylemişti. Görüştüğümüz süre içindeyse takiplerinde hesabı açık olanlar içinden sadece bir kızın tüm fotoğraflarını beğenmiş.
Normal kiz arkadaş ne demek?

birilerinin fotosunu begenilmesi kötü niyetli bir seyse ne b.k yemeye instagram kullaniyorsunuz?
asla anlayamadigim bir sey.
gordukce begeniriz esimizi dostumuzu, bunda sorun ne?
bunu is atmak olarak algiliyorsaniz neden ikinizin de instasi var? sizin fotolar haremlik selamlık mi? insta bionuzda NO MEN!!🚷❌❌🚷🚷 falan mi yaziyor? yazmiyorsa sizi like eden erkekler hakkinda da boyle mi dusunuyorsunuz?
Terbiyesizleşme haddini bil yapacaksan düzgünce yorumunu yap geç

Terbiyesizleşme haddini bil yapacaksan düzgünce yorumunu yap geç
tam olarak terbiyesiz kismi neresi?
birinin resmini begenmesi kötü anlama geliyorsa siz neden kendi resminizi paylasiyorsunuz? erkekler begensin diye mi?
cok mantiksiz. kapatin gitsin sosyal medyayi

Back
X