Başka birinin yanında makyaj yapmaktan çekinen, utanan var mı?

Uye12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
317
38
18
41
Mesela ruj sürerken birinin bunu görmesinden utanır mısınız? Yani herhangi bir kişiden veya özel bir kişiden utanmak normal mi? Sadece ben mi utanıyorum? Arkadaşımın yanında bile yapamıyorum.

Her şartta her yerse rujumu surer makyajimi yaparim valla ben

Genelde evde yaparım dışarı çıkmadan makyajı disardaysam bulunduğum avm yada cafenin wcsinde tazelerdim ruju ortamda yapmak da utanılacak bise degil ama benim tercihim bu

Mesela ruj sürerken birinin bunu görmesinden utanır mısınız? Yani herhangi bir kişiden veya özel bir kişiden utanmak normal mi? Sadece ben mi utanıyorum? Arkadaşımın yanında bile yapamıyorum.
Ben varım Huylanırım böyle bi konsantre olamam nedense

Ruju her yerde sürerim ne olcak. Bilmem bana tuhaf gelmiyor. Aman aman makyaj yapmam. Ama bir ruj bir kalem zaten benim makyaj anlayışım.

Çok makyaj yapan biri olmadığım için, düşündüm de öyle birinin yanında falan yapmıyorum.
Gerekse yapardım sanırım, bilemedim..
Hele cafenin lavabosunda falan hiç ruj surmuslugum yoktur

Neden utanılacak bir durum olsun ki. Ben yaparım annem babam eşim x y z farketmeksizin

Ooo valla çatır çatır yaparım. Hatta güzel yaptığımı düşünüp arkadaşlarıma da teklif ediyorum Eşime makyaj malzemelerinin isimlerini öğretmeye çalışırım hatta yarın öbür gün bi yarışmaya katılırsak falan bilsin

Eski iş yerimde (banka) sürekli makyajlı ve bakımlı görünmemiz istenirdi. Bende aşırı uyku aşığı biri olarak işe geç kalmama ramak kalana kadar alarmı ertelediğim için genelde metroda yapardım hemen alel acele. Gerçi metroda hiçkimse olmazdı. Öyle tamamen yabancıların yanında hiç yapmadım ama iş arkadaşlarımla hepbarber yapmışlığımız çok çok vardır.

Ben, birde zaten cirkinsin makjay seni kurtarmaz dusuncesi icinde buluyorum kendimi.
Mecbur kalmadikca baskalarinin yaninda yapamam. Galiba ozguven eksikligimden kaynaklanan bir durum

Otobüste bile ruj sürerim

gerekiyorsa her yerde yaparım. cami bahçesinde bile yapmıştım allah affetsin...

Bir kafede, restoranda vs otururken yapmam. Ama utandığımdan değil ortama uygun bulmadığımdan.
Ama yapana "ay ne yapıyor" demem.

Onun dışında evde, ofiste, arabada her yerde yapabilirim. Yanımda birinin olup olmaması fark etmez.

ben utanıyorum çok acayip sadece bende var sanırdım.evdekilerden bile çekiniyorum sırf o yüzden daha erken çıkardım sabah kimse uyanmadan.şimdi kendim yaşadığım için rahatım.cafede falan hiç yapamam zaten.

Ben de böyleyim.
Sebebini bilmiyorum.

Ayy bu ben ya malesef hiç yapamam beceremem diye korkarım ki çokta makyaj yapmam zaten . 50 kere sorarım bişey sürDüm mü nasıl.nasıl diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…