• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek Başına Tatil İçin Geriliyorum ve Erteliyorum

Yalnız başıma hiç otel tatili yapmadım ama hayatımın en güzel tatili tek başıma çıktığım İtalya tatiliydi.
Malım aşırı kıymetli olduğu için ve telefonumu çaldırmaktan korktuğum için çok az fotoğrafım var ama hala çok güzel hatırlıyorum🥲 bence yalnız olmanın en büyük dezavantajı restoranlarda hep arkada genelde kalabalık, çok çocuklu ailelerin yanına oturtulmuş olmamdı heralde😂
Dil konusunda da canınızı sıkmayın genceciksiniz elimizde telefonlar var. Google translate var, chat gpt var. Bence tursuz bile halledersiniz. Benim 60 yaşındaki annem bunlardan bir haber Yunanistan’a gitti geçen yaz😅
Sadece biraz özgüvene ihtiyacınız var bence ☺️
Googlein goruntulu tercume ozelligi sahane bir sey. Yurtdisindaki marketlerde Ingilizce etiket yoksa her seyi onunla ceviriyorum.

tek tatile gitmedim ama çevremde gidenler çok keyifli oldugunu söylüyor. denemeye değer bence. yanınıza kitap, kulaklık, belki yeni bir oyun vs. almak kurtarıcı olabilir. zorlandığınızda (Sanmıyorum zorlanacağınızı bence güzel geçer) vakit geçirmeyi kolaylaştırır.

Back