• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka çarem yok ama hayatımın hatasını mı yapıyorum?

Novus

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
126
31
18
34
Merhabalar,

Uzun zamandır tanıdığım, birlikte olmak için çok çabaladığım ve çok sevdiğim erkek arkadaşımla olan sorunumdan bahsetmek istiyorum. Aramızda 15 yaş var, daha önce evlenip boşanmış ancak çocuğu yok. İlişkimiz başlarda ciddi değil gibiydi yani tam anlamıyla sevgili değildik. Ancak birkaç aydır evlilik aşamasına geldik. Yaza kadar evlenmeyi düşünüyoruz.

Kimseyi sevmediğim kadar çok seviyorum ve başkasını sevemem gibi geliyor. Çok iyi biri gerçekten. Ancak yine birkaç aydır sürekli tartışıyoruz. İlk tanıştığımız zamanlarda eski eşinden bahsetmişti. Çevresinden, ailesinden de bazı bilgilerim var. Biraz kadını araştırdığımda ben de farkettim. Para için yapmayacağı şey yok anladığım kadarıyla ve böyle diyorum diye yanlış anlamayın ama 40 yaşına rağmen hafif ve ergen birine benziyor. 10 sene olmuş onlar boşanalı. Ben görüşmüyorlar zannediyordum ancak telefonda ve bazen de yüzyüze görüştüklerini bir şekilde öğrendim. Bunu öğrendiğimde büyük bir yıkım oldu benim için çünkü o kadar yaptığı şeye rağmen nasıl onunla hala görüşür diye aklım almadı. Bana bazı yalanlar söyledi(beni kaybetmemek için söylemiş). Eski eşi zamanında çok canını acıttığı için kadının ondan sürekli olarak para istemesiyle EGO'sunu tatmin ediyormuş.

Eğer çocukları olsaydı ve eşi ona çok sorunlar yaşatmış biri olmasaydı elbette ki yardım edebilir diye düşünürdüm ama bu konuyu aklım almıyor. Kavga ettiğimizde de beni ikna edecek şeyler de yapmıyor. Sadece görüşmeyeceğine ve konuşmayacağına söz veriyor. Ama bir süre sonra bana kızıyor ve tekrar başa dönüyoruz. İlişkimiz yıpranıyor.

Sizce böyle biriyle evlenmeli miyim? Aslında başka problemler de var ama uzun olacağı için yazmak istemedim. Basit gelebilir ama kendimi çok çaresiz hissediyorum. Evliliği düşünürken bir anda böyle bir duruma düşmek istemezdim. Benim neyim eksik ki o kadından diye yiyip duruyorum kendimi. Nolur bana bir akıl verin. Diğer bahsettiğim şeylerle birleştirince içimde yaşamak için hiçbir istek ve neden kalmıyor.

Teşekkür ederim şimdiden.

Bu basit birşey değil. Ve size böyle hissettiren biri ve hala geçmiş hesapları kapanmayan (her ne neden ile olsun) biri ile evlenmemelisiniz.
Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Ailesinin bile haber yokmuş görüştüğünden. İyiki söyledin biz boşuna mı çalışıyoruz bu yaşta dediler hatta. Genç olan benim ama hiç özgüvenim kalmadı. Beni çok sevdiğine inanıyorum ama bu konuda asla güvenemiyorum işte.

Bence evlenmeyin.Yillar once bosanmislar niye gorusuyorlar!Ustelik yalan soylemis size.Guveniniz evlenmeden once kirilmis.Evlendikten sonra acaba gorusuyorlar mi diye suphe ederek kendinizi cok yipratirsiniz.Eski esle kiyaslamayin kendinizi bosverin.Kadinin nasil biri olup olmadigi da zaten sizi ilgilendirmez.
Yasadiginiz durum hayal kirikligi kendinizi kotu hissetmeniz normal ama yasamak icin neden, istek kalmadi demeyin hayatta sukredecek cok sey var dusunseniz.Bulundugunuz durumu atlatirsiniz umarim.

Niye başka çaren yokmuş? Seviyorum mu diyeceksin. Sev sen sev. Sanki sevgi herşeyi çözüyor da....

Omur boyu kendi kendini yemek istiyorsan kaçırma evlen ama hiç bir zaman güvenemiyceksin ve güvenin olmadığı yerde ilişkide olmaz yurumez

yapma tatlım, eski eşiyle egosu için görüşmüyor, unutamadığı için görüşüyor. kadınlar çok zekidir, neyin ne olduğunu bilir ve içinde şüphe taşıdığı insana inanmaz sadece İNANMAK İSTER. gözlerini aç lütfen, ondan başka erkek yok düşüncesi bir de senden 15 yaş büyük düşüncesi bana hayatında baba gibi önemli bir figürün yokluğunu hissettirdi. Hayatında ya anneden ya babadan yana büyük sıkıntılar çekmiş birisin. babası yaşasa dahi eksikliğini içinde hissetmiş bayanlar yaşı büyük adamlarla beraber olmak isterler ki bu çok normal bir şey değil. akranlarımızla beraber olmamız gerek.

Keşke eski eşinin arkasından konuştuğu zaman yol verseydiniz. Eski eşini arkasından kötü konuşan adamın muhakkak bir hazımsızlığı vardır. Madem kadın paragöz, kötü bir kadın; o zaman ne diye ortada çocuk bile yokken kadınla hala görüşüyor?

Şahsen ben şu cümleden çok rahatsız olurdum : " Eski eşi zamanında çok canını acıttığı için kadının ondan sürekli olarak para istemesiyle egosunu tatmin ediyormuş." Senin hayatında biri var, mutlusun; geçmişindeki insanın sana ne yaptığı umurunda olmaması gerekirken; ego tatmini edecek kadar güçlü nefret duygusu besliyorsa belli ki boşanmayı hazmedememiş.

Sizin bir eksikliğiniz yok, siz kendinizi suçlamayın. Sorun adamda.

Niye başka çareniz yok, zorla mı evlendiriyorlar sizi? 3 kişilik bir evlilik yapmak istemiyorsanız başka çareler arayacaksınız.

Evet hayatınızın hatasını yapıyorsunuz..
Aradaki yaş farkını falan geçtim herşeyden önce ne demek ego tatmin etmek için eski eşle görüşüp para yedirmek ?
Nasıl bir mecburiyetiniz var da böyle bir adamla evlenmekten başka bir çareniz yok?
İnsan niye kendine böyle bir ceza verir? Bence ceza evet.

Ayrılırdım. İlerde mutlu olamayacagınız ortada çünkü.
Sorun eski eşiyle görüşmesinden daha büyük farkında mısınız? Erkek arkadasınız 10 yıl boyunca nefret biriktirmiş. Boşanmalarını hazmedememiş gibi duruyor. Eskiler arasında kaybolursanız o zaman çaresiz olursunuz.

Kadınla adam niye boşanmış kim istemiş kadın mı? Kadınsa adam hala onu seviyor bence
Adamsa hala kadınla cinsel bi beraberlikleri vs olmalı
Çünkü kimse kimseye öyle para vermez..
(nafakaysa bilemicem tabi ama bu ülkede çocuklarının nafakasını zor ödüyor hatta ödemiyorlar)

Kesinlikle hayatınızın hatasını yapıyorsunuz,öncelikle 15 yaş çok büyük bir yaş ve evlenmek istemezdim.sevgiliniz evlenip boşanmış,bazı şeylerden hem tecrübe gereği hem yaş gereği heyecanını yitirmiş.size verebileceği bir şey yok.siz düğünle ilgili hazırlık yaparken karşınızdaki sizin kadar hevesli ve mutlu olmayacaktır.
Ayrıca çocuk olmamasına rağmen sevgilinizi ve eski karısını Yanyana getiren şey çıkar.eski karısı para için,sevgilinizle birliktelik yaşıyorlar
Çok daha yolun başındasınız,arkanıza dönüp bakmadan kaçın.

Back
X