Merhabalar,
Uzun zamandır tanıdığım, birlikte olmak için çok çabaladığım ve çok sevdiğim erkek arkadaşımla olan sorunumdan bahsetmek istiyorum. Aramızda 15 yaş var, daha önce evlenip boşanmış ancak çocuğu yok. İlişkimiz başlarda ciddi değil gibiydi yani tam anlamıyla sevgili değildik. Ancak birkaç aydır evlilik aşamasına geldik. Yaza kadar evlenmeyi düşünüyoruz.
Kimseyi sevmediğim kadar çok seviyorum ve başkasını sevemem gibi geliyor. Çok iyi biri gerçekten. Ancak yine birkaç aydır sürekli tartışıyoruz. İlk tanıştığımız zamanlarda eski eşinden bahsetmişti. Çevresinden, ailesinden de bazı bilgilerim var. Biraz kadını araştırdığımda ben de farkettim. Para için yapmayacağı şey yok anladığım kadarıyla ve böyle diyorum diye yanlış anlamayın ama 40 yaşına rağmen hafif ve ergen birine benziyor. 10 sene olmuş onlar boşanalı. Ben görüşmüyorlar zannediyordum ancak telefonda ve bazen de yüzyüze görüştüklerini bir şekilde öğrendim. Bunu öğrendiğimde büyük bir yıkım oldu benim için çünkü o kadar yaptığı şeye rağmen nasıl onunla hala görüşür diye aklım almadı. Bana bazı yalanlar söyledi(beni kaybetmemek için söylemiş). Eski eşi zamanında çok canını acıttığı için kadının ondan sürekli olarak para istemesiyle EGO'sunu tatmin ediyormuş.
Eğer çocukları olsaydı ve eşi ona çok sorunlar yaşatmış biri olmasaydı elbette ki yardım edebilir diye düşünürdüm ama bu konuyu aklım almıyor. Kavga ettiğimizde de beni ikna edecek şeyler de yapmıyor. Sadece görüşmeyeceğine ve konuşmayacağına söz veriyor. Ama bir süre sonra bana kızıyor ve tekrar başa dönüyoruz. İlişkimiz yıpranıyor.
Sizce böyle biriyle evlenmeli miyim? Aslında başka problemler de var ama uzun olacağı için yazmak istemedim. Basit gelebilir ama kendimi çok çaresiz hissediyorum. Evliliği düşünürken bir anda böyle bir duruma düşmek istemezdim. Benim neyim eksik ki o kadından diye yiyip duruyorum kendimi. Nolur bana bir akıl verin. Diğer bahsettiğim şeylerle birleştirince içimde yaşamak için hiçbir istek ve neden kalmıyor.
Teşekkür ederim şimdiden.