• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka çarem yok ama hayatımın hatasını mı yapıyorum?

Çaresizim çünkü her ilişkimin sonu böyle oluyor. Uzun zamandır çalışmıyorum, bulunduğum şehirde pek bu konuda imkan yok benim için. Ayrıca kariyerim de bir nebze ona bağlı.
Bu arada yanlış anlaşılma olmuş. Elbette yaptığını haklı çıkarmaz ama biz daha sevgili gibiyken görüşmüşler en son yüzyüze. Benimle evlilik kararı aldıktan sonra görüşmediler diye biliyorum. Ama yine de çok tükendim.
Kimseyi sevmemiştim bu kadar. Onunla da olmuyor ama bundan sonra da olmayacak biliyorum. Yaşama isteğim kalmadı. Son şansımdı bu ilişki.

Merhabalar,

Uzun zamandır tanıdığım, birlikte olmak için çok çabaladığım ve çok sevdiğim erkek arkadaşımla olan sorunumdan bahsetmek istiyorum. Aramızda 15 yaş var, daha önce evlenip boşanmış ancak çocuğu yok. İlişkimiz başlarda ciddi değil gibiydi yani tam anlamıyla sevgili değildik. Ancak birkaç aydır evlilik aşamasına geldik. Yaza kadar evlenmeyi düşünüyoruz.

Kimseyi sevmediğim kadar çok seviyorum ve başkasını sevemem gibi geliyor. Çok iyi biri gerçekten. Ancak yine birkaç aydır sürekli tartışıyoruz. İlk tanıştığımız zamanlarda eski eşinden bahsetmişti. Çevresinden, ailesinden de bazı bilgilerim var. Biraz kadını araştırdığımda ben de farkettim. Para için yapmayacağı şey yok anladığım kadarıyla ve böyle diyorum diye yanlış anlamayın ama 40 yaşına rağmen hafif ve ergen birine benziyor. 10 sene olmuş onlar boşanalı. Ben görüşmüyorlar zannediyordum ancak telefonda ve bazen de yüzyüze görüştüklerini bir şekilde öğrendim. Bunu öğrendiğimde büyük bir yıkım oldu benim için çünkü o kadar yaptığı şeye rağmen nasıl onunla hala görüşür diye aklım almadı. Bana bazı yalanlar söyledi(beni kaybetmemek için söylemiş). Eski eşi zamanında çok canını acıttığı için kadının ondan sürekli olarak para istemesiyle EGO'sunu tatmin ediyormuş.

Eğer çocukları olsaydı ve eşi ona çok sorunlar yaşatmış biri olmasaydı elbette ki yardım edebilir diye düşünürdüm ama bu konuyu aklım almıyor. Kavga ettiğimizde de beni ikna edecek şeyler de yapmıyor. Sadece görüşmeyeceğine ve konuşmayacağına söz veriyor. Ama bir süre sonra bana kızıyor ve tekrar başa dönüyoruz. İlişkimiz yıpranıyor.

Sizce böyle biriyle evlenmeli miyim? Aslında başka problemler de var ama uzun olacağı için yazmak istemedim. Basit gelebilir ama kendimi çok çaresiz hissediyorum. Evliliği düşünürken bir anda böyle bir duruma düşmek istemezdim. Benim neyim eksik ki o kadından diye yiyip duruyorum kendimi. Nolur bana bir akıl verin. Diğer bahsettiğim şeylerle birleştirince içimde yaşamak için hiçbir istek ve neden kalmıyor.

Teşekkür ederim şimdiden.
Insan sevdigi kisi icin kimseyi boyle sevemem diye dusunur. Bu duygu seni yaniltmadin pek ala seviliyor baskasi canim.

Insan sevdigini kaybetmemek icin yalan soylemez. Sevdigini kaybetmesine sebep olacak davramislardan köse bucak kacar. Hata yaparsada kendi affettirmeye calisir. Hatasini tekrarlamaz

Cocugu yoksa bosandigi esiyle gorusmesini ASLkabul etmem.

Tartisma sonucunda sözler verip tutmuyorsa guvenilecek bir insan degildir.

Yazdigin sorunlar hic basit degil. Cok tehlikeli ve bu sorunlari asmadan evlenirsen buyuk hayal kirikliklarin olabilir.

Sana kendine neyim eksik ki eski karisiyla gorusuyor diye dusundurup duygularini inciten adam senin icin dogru adam mi?

Eski eşiyle geceleri mi görüşüyormuş acabaaaaa?

Sana evlenmeden böyle davranan evlenince nasıl olur bi düşün bence evlenme sana yaşıda uygun değil aldığın kişi ilk duygularını senle yaşasın

Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için bu arada. Beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor normal zamanlarda. Ama bu konular açıldığında hep açtığım huzurumuzu kaçırdığım için kızıyor bana. Evet hata yaptım diye bağırıyor, ama hep inanılmaz sinirli oluyor. Sen benim mülayim şekilde yanına gelip sana sarılmamı bekliyorsun ama ben değişemem yapamam bunu diyor. Bazen acaba ben mi çok mızmızlanıyorum diye düşünüyorum. Bıktım o kadının adını duymaktan diyor. Cidden bu konuyu ona açarken, üzülürken bile korkuyorum yine kızacak diye.

Ego tatmini için kim eski eşiyle görüşürki? Hiç inandırıcı değil. 15 yaş büyük birini çok mu aradınız? Sizin yaşadığınız heyecanları asla anlamayacak.

Cocugu olmayan eski esiyle ego tatmini adi altinda gorusup, para yediren adamla evlenmezdim. O kadinin zayif noktasi para olabilir. Ne olursa olsun insanlarin zayif noktalariyla ugrasan adamla isiniz olmasin. Yarin obur gun sizin zayif noktanizi buldugunda oraya oynamaya baslayacaktir.

Eski eşiyle yatıyor hala bence kadını unutamamış..evlenirsen 3 kişilik bir evliliğin olacak

Merhabalar,

Uzun zamandır tanıdığım, birlikte olmak için çok çabaladığım ve çok sevdiğim erkek arkadaşımla olan sorunumdan bahsetmek istiyorum. Aramızda 15 yaş var, daha önce evlenip boşanmış ancak çocuğu yok. İlişkimiz başlarda ciddi değil gibiydi yani tam anlamıyla sevgili değildik. Ancak birkaç aydır evlilik aşamasına geldik. Yaza kadar evlenmeyi düşünüyoruz.

Kimseyi sevmediğim kadar çok seviyorum ve başkasını sevemem gibi geliyor. Çok iyi biri gerçekten. Ancak yine birkaç aydır sürekli tartışıyoruz. İlk tanıştığımız zamanlarda eski eşinden bahsetmişti. Çevresinden, ailesinden de bazı bilgilerim var. Biraz kadını araştırdığımda ben de farkettim. Para için yapmayacağı şey yok anladığım kadarıyla ve böyle diyorum diye yanlış anlamayın ama 40 yaşına rağmen hafif ve ergen birine benziyor. 10 sene olmuş onlar boşanalı. Ben görüşmüyorlar zannediyordum ancak telefonda ve bazen de yüzyüze görüştüklerini bir şekilde öğrendim. Bunu öğrendiğimde büyük bir yıkım oldu benim için çünkü o kadar yaptığı şeye rağmen nasıl onunla hala görüşür diye aklım almadı. Bana bazı yalanlar söyledi(beni kaybetmemek için söylemiş). Eski eşi zamanında çok canını acıttığı için kadının ondan sürekli olarak para istemesiyle EGO'sunu tatmin ediyormuş.

Eğer çocukları olsaydı ve eşi ona çok sorunlar yaşatmış biri olmasaydı elbette ki yardım edebilir diye düşünürdüm ama bu konuyu aklım almıyor. Kavga ettiğimizde de beni ikna edecek şeyler de yapmıyor. Sadece görüşmeyeceğine ve konuşmayacağına söz veriyor. Ama bir süre sonra bana kızıyor ve tekrar başa dönüyoruz. İlişkimiz yıpranıyor.

Sizce böyle biriyle evlenmeli miyim? Aslında başka problemler de var ama uzun olacağı için yazmak istemedim. Basit gelebilir ama kendimi çok çaresiz hissediyorum. Evliliği düşünürken bir anda böyle bir duruma düşmek istemezdim. Benim neyim eksik ki o kadından diye yiyip duruyorum kendimi. Nolur bana bir akıl verin. Diğer bahsettiğim şeylerle birleştirince içimde yaşamak için hiçbir istek ve neden kalmıyor.

Hayatının geri kalanını pişmanlıklarla geçirmek istiyorsan evlen kardeş.

Evlendikten sonra da egosunu tatmin etmek isterse ne olacak?

Artık nasıl bir tatmin bilemiyorum.

Tüm bunlara rağmen devam ettiğiniz için adam sizle evlense dahi görüşmeye devam edebilir.Çünkü (benim anlayamadığım) çaresizliğinize güvenecektir.
Bile bile lades demeyin.Yapmayın ya böyle adamlara hibe etmeyin hayatınızı...
Evli değilken ayrılmaktan korkan siz, evlendiğinizde mutsuz olduğunuzda nasıl ayrılacaksınız?
Çaresizliğinizi kendiniz yaratmışsınız. Bir düşünün.

Çaresizim çünkü her ilişkimin sonu böyle oluyor. Uzun zamandır çalışmıyorum, bulunduğum şehirde pek bu konuda imkan yok benim için. Ayrıca kariyerim de bir nebze ona bağlı.
Bu arada yanlış anlaşılma olmuş. Elbette yaptığını haklı çıkarmaz ama biz daha sevgili gibiyken görüşmüşler en son yüzyüze. Benimle evlilik kararı aldıktan sonra görüşmediler diye biliyorum. Ama yine de çok tükendim.
Kimseyi sevmemiştim bu kadar. Onunla da olmuyor ama bundan sonra da olmayacak biliyorum. Yaşama isteğim kalmadı. Son şansımdı bu ilişki.

• Beğen
Reactions: KV_
Evlenmeyin, palavralara da inanmayın.
Hayatında birçok şeyi yaşamış, hevesini almış biriyle ömür geçmiyor.

Kendinden 15 yaş büyük, eski eşiyle hala görüşen, yalan söyleyenve evlenmiş boşanmış biriyle evlenme. Sanki sen büyüksün genç olan o. Evet hayatının hatasını yapıyorsun.

• Beğen
Reactions: KV_
Iyi de hayatını neden ilişkilere endeksliyorsun ki ?
26 yasindasin daha insanlar o yaşta halen okuyor yüksek lisans yapıyor vs.
Iş de bulursun kariyer de yaparsın.
Ama bu bakış açısıyla çok zor.
Boşanan kadınlar veya hep yalnız yaşayanlar ölsün o zaman senin bakış acina göre?
Hayır yasadigin şehirde iş yoksa şehir değiştir ne bileyim sektör değiştir ama yaşama isteğini neden kaybediyorsun?

Yaşınıza uygun, eski eşine para yedirmeyenini bulursunuz. Yaşıtız, neden ömrünüzde elinize geçen son şans bu adammış gibi davranıyorsunuz ki? Her ilişkimin sonu böyle oluyor demişsiniz, yanlış ilişkiler elbet sonlanır. Ancak bu doğru ilişkiyi bulamayacağınız anlamına gelmez. Burada pek çok kişinin hikayesini okudum, tekrar sevemem, başkasıyla olamam deyip de şimdi çok mutlu olan ve asla keşke demeyen, eskilerin ardından üzülmeyen. Kendinizi çaresiz ve ona mecbur gibi hissetmeyin. Gerekirse psikolojik destek alın. Ona mecbur değilsiniz, bile bile kendinizi mutsuz olacağınız şüphelerle dolu bir evliliğe atmayın.

Merhabalar,

canım akıl var mantık var 10 yıl olmus boşanalı eski eşiyle hala görüşüyorsa zaten sana deger vermiyordurki bak evlenip bir ömür basın agrıyacagına ayrıl bir kaç ay basın agrısın okadar biz kadın kısmıyız eksik etegiz yani seni birazcık sevseydi eski eşiyle ne gibi işi olurdu akıl var mantık var yani hadi görüşüyor olsada ne görüşücekki ortada cocuk coluk bile yok bak seni kandırıyor olmasın yalancı bir adamla bir ömür geçmez kesinlikle bak ben 4 yıldır evliyim eşim genelde yalan söylemez sıkısınca söyler benim bile sinirim bozulur bence uzak dur o adamdannnnn ! !

Kesinlikle EVLENME. Butun hayatin boyle devam eder. Yazik edersin kendine

Bundan sonra eski esimle gorusmeyecegm diye seni inandirmasinada izin verme. Evlilignzde en kucuk boslukta o kadina gider o kadinla giderir. Harcar seni.

Merhabalar,

Şimdi o adamdan sana koca olmaz desek ki bu gerçekten böyle en kötü biz oluruz. Sen çok duygusal düşünüyorsun. Mantıklı olmaya çalış o adama mecbur değilsin. Diyelim ki evlendin ve eski karısıyla görüşüyor ne yapcaksin. Boşanrm deme bosanacaksan hiç evlenme bence. Hadi adam konuşmasa bile bu kuşku seni yiyip bitirir canım. Kendini düşün lütfen . Dengin olan birini bulunca onun neyine bakmışım diyeceksin

Back
X