Başka doktora gitmeli miyim beklemeli miyim ?

didemarslan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2021
150
46
13
29
FB744642-F16E-4813-860B-C5FBED9F6234.webp

7+3 oldum . Bugün kontrole gittik kese göründü bebek nokta kadar suan kalp atışını duyamayız zaten dedi. Sonra miyom mu var dedi sonra ikiz mi acaba dedi biraz daha bakalım dedi sonra yok o senin yumurta dokun gibi dedi bir iki bir şey daha dedi endişe ile anlayamadım . Vajinal ultrason da görülür aslında ama suan bakmaya gerek yok suan erken 2 hafta sonra tekrar gel dedi . Kan tahlili istemedi kan değerlerine bakmadı normal mi sizce ? Ben yine cok endişelendim

İcin rahat etsin diye baska bir doktora gidebilirsin. Çok iyi anliyorum erken dönemde insan herşeyden endişe ediyor 2 hafta bu endişeyle kendini strese sokma bitanem hekimden daha görüş al 🌸🌸

Eki Görüntüle 2893888
7+3 oldum . Bugün kontrole gittik kese göründü bebek nokta kadar suan kalp atışını duyamayız zaten dedi. Sonra miyom mu var dedi sonra ikiz mi acaba dedi biraz daha bakalım dedi sonra yok o senin yumurta dokun gibi dedi bir iki bir şey daha dedi endişe ile anlayamadım . Vajinal ultrason da görülür aslında ama suan bakmaya gerek yok suan erken 2 hafta sonra tekrar gel dedi . Kan tahlili istemedi kan değerlerine bakmadı normal mi sizce ? Ben yine cok endişelendim
Bencede doktorunu değişebilirsin doktorunun pozitif olması da insanı çok etkiliyor

İcin rahat etsin diye baska bir doktora gidebilirsin. Çok iyi anliyorum erken dönemde insan herşeyden endişe ediyor 2 hafta bu endişeyle kendini strese sokma bitanem hekimden daha görüş al 🌸🌸
Kesinlikle öyle .. Ve bilgim yok olduğumuz yerde tek bir devlet hastanesi var özel bile yok en yakın özel cok uzak e eşimin kendi işi bırakıp bırakıp gelemiyor bugün giderken bile kıvrandık kime nasıl bıraksak dükkanı diye e benim endişelerimi bastırmıyor ama bu

Bence başka bir doktora git beklemeden
Anlayamıyorum sanki doktor yok memlekette hiç bir yerde boş yer yok özelleri arıyorum bir doktor kongrede bir doktor dolu . Suan endişe edecek bir durum var mı ? En yakın Pazartesi randevu bulabildim oda doktor kongreden gelirse

Endiselenme doktorun tavrından dolayi baska doktora git dedik sen bulduğun ilk randevuyu al. Bir sonraki kontrolüne 2 hafta varmış belki bu doktor daha çok içine siner bundan devam edersin.

Back
X