Başka kadınlarla konuşmaları egolarını tatmin etme mi yoksa bir şeylerin ispatı mı?

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Merhabalar arkadaşlar , size bir konu danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. 2 senedir çıktığım biri var ve şimdiye kadar tek kavgalarımız facebook illeti yüzünden, kadınlarla konuşmaları , umut verir gibi konuşmaları ya birde bir sürü resimlermiz var face de hadi erkek arkadaşımı geçtim kadınlar nasıl kabullenip de bu olaya, karşılığını veriyorlar. çok kez kavga ettik ayrıldık ama yine aynı hatayı yapıyor ama sadece konuşmaktan ibaret yaptıkları daha ötesi yok , söylüyorum ya sen bu insanlarla konuşunca ne oluyor biri bana söylesin ya gerçekten ne oluyor neden sizce yapıyor böyle önceden çok çapkınmış çok zorluyorum kendimi sana layık biri olmak için diyor ama kendine sadece bu kadar zaptedebiliyor sanırım ya yoruldum bu durumdan ne yapacam nasıl davranacam bilmiyorum offff biri bana yardım etsiiinnnnnnn(((

bende çözemedim ki ne anlıyolarsa bana sen facede gezemezsin kapat dedi kendinin 3 tane hangisinde şimdi acep

Nasıl davranacağınız çok net..Kendinize saygınız olmalı.Böyle bir duruma asla müsamaha etmemelisiniz.

Konuşmaktan öte yaptıkları başka birşey yok diyorsunuz, bu bile yetmez mi ?

Ne olursa olsun sizi kaybetmeyi göze alıyor demektir yaptıklarıyla.

Ayrıca ötesinde ne olduğundan nasıl bu kadar emin oluyorsunuz. Siz bunu yapsanız nasıl hisseder kendisini.

Ayrılmalısınız.

Sen sadece resmini gördüğün erkeklerle konuşsan face' de erkek arkadaşın nasıl hisseder kendini? Empati kurmasını söyleyebilirsin...

Erkek arkadaşının " sanal flört " gibi bir amacı yoktur belki de, ancak senin HASSAS olduğun bu duruma DUYARSIZ kalmamalı, bence.

canım sana layık olmaya çalışıyorsa bunun içşn çaba sarfetmeli ama böyle hergün bir kadınla muhabbet ederek bunu gerçekten istediğini sanmıyorum ben bence tavrını koymalısın ortaya eğer böyle devam edecekse bitsin bile demelisin sen kabullenip oturursan bu buna devam edecektir elbette ki bence ağırlığını koy ve vazgeçir

:0 gerçekten biri bana da söylesin face de konuşuyolar da noluyo ??

Son düzenleme:
Kendilerini bir halt sanıyorlar o oluyor.
Bulunmaz hint kumaşı mübarek.
Resti çek yapmaya devam da ederse ayrıl.
Kimse kimsenin flörtöz konuşmalarını çekmek zorunda değil.

Ah bi anlasam bu erkekleri doğru düzgün adam yok mu ya , ya da bize mi denk geliyor böyleleri çok güzel anlaşmamamıza rağmen herşeyin çok güzel gitmesine rağmen neden bunlar neden ihtiyaç duyarlar soruyorum bende mi bir eksiklik var ya da artık neyin eksikliğini duyuyorsunda bunları yapıyorsun diyorum ben adam değilim bütün suç bende diyor senle alakalı bir durum değil diyor ne yapacağımı şaşırdım yaa offff

gerçekten ben de anlamıyorum
neden yani
ne gerek var
niye bu kadar alçalıyorsun, küçük düşüyorsun
artık istemiyorsan açık açık söyle bitsin
ama gizliden gizliye biri elimin altında dursun, diğerlerine de bi yazılayım bakalım diye neden düşünüyorlar anlayamıyorum
en yapmaz dediğimiz insanlar bile yapıyor bunu
kime güvenilecek bilmiyorum

Evet çok haklısın vallaa. Kendileri küçük düşürmekten başka bişey yaptıkları yok. Bazen lanet olsun böyle sevgiye yol ver gitsin diyorsun sonra bir sesini duyuyorsun bütün her şeyi unutuyorsun olmuyor çünkü bir anda bırakıp gidemiyorsun alışkanlıklar onca harcadığın geçen zamanlar en önemlisi de onu çok fazla sevmen gelde bırak şimdi..

tatlım neler yazıyo ki mesela kızlara ? belki de çocuğun konuşma tarzı öyle. yani eğer çok aşırı birşeyler yazmıyorsa. sen sevgilisi olduğun için daha hassassın bu konuda ve yanlış anlıyorsun belki diye soruyorum.. ne gibi konuşmaları var ? bir örnek ver bakalım

Facebook şifresini bilmiyorum sadece e posta şifresini biliyorum konuştuğu kadın mesaj atınca ordan bakabiliyorum sadece ama kadının attığıda bu akşam nerde kaldın ya, dün akşam uyuya kalmışım kusura bakma, nerdesin bu akşam face girecekmisin gibisinden mesajlar atmış erkek arkadaşımın kız kardeşine sordum napıyorlar ne konuşuyorlar diye oda öyle kayda değer bişey yok normal şeyler konuşuyorlar dedi kız kardeşi söyler mi abisini ele verirmi diyeceksiniz söylediklerini abisine yansıtmadığım için ve onu ele vermeyeceğimi bildiği için söylüyor.
Ama ben kızdıkça o gidip başka msn lerden başka face lerden ekleyip konuşması başka türlü düşünmeme neden oluyor. Yani illaa konuşacak.Ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım :S

dayım mesela evli sahte facei var kardeşime açtırmış..eşinide seviyor bende sahte kız face açıp dayımı ekledim cam açtırdım sağ profilden bakım sol prpfilden bakım kaslarına bakım enayi bize cam şov yaptı sonrada dedimki k.bakma cnm ben biseksüelim bu sinirlendi baya yüzü kızardı bişi yazmadı kapattıı...umarım ders olmuştur. ama ayıp yaa ne işleri var ne anlıyolar bende o kadar merak ediyorum ki

msn şifresini biliyorsan face de girebilirsin,ama hiç uğraşma derim,yanlış bir şey görme ihtimalin yüksek..Nasıl ikna edersin bilmiyorum ama kapatsın bir an önce..her gün onu kontrol mu etceksin böyle..face erkeklerin nefsini zorluyor bence,herkes birbirini ekliyor,o eklemese tövbe etse başkası yazar,ekler bişi olur işte..tek çözüm kapanması canım..ne yap et kapattır..tavrını koy arkadaşım,burda üzüleceğine git sözünü geçir,nasıl davranacağını bilsin..seni seven isteyen böyle basit şeyleri önemsemez,bırakır..

Son düzenleme:

Alemsin canım,güzel ders olmuştur..

Son düzenleme:
perşembenin gelişi çarşambadan bellidir canım.sen şimdi anladığım kadarıyla bu durumu ciddi bulmuyorsun ve masum görüyorsun ama bugun bunu yapan yarın senı aldatır.hemen ayrıl adam senı umursamıyor kaybetmektende korkmuyor..bu kadar kendını ezdırme sana saygı duymuyor bence.çapkınlık mazur görülecek bir şey değil hele ki bir meziyet hiç değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…