Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılırım...
Ateşle barut yanyana durmazki zaten ayrıca böyle bi yalan atmak çok alçakçaYorumsuz
Cidden bunu soruyor musun
Sence bu şekilde tedirginlikle yaşanır mı?
Acaba aldatıyor mu acaba o da ilgi duyuyor mu acaba bisi yapıyorlar mi acaba acaba acaba
Ne kadar seversen sev ilk önce huzur gelir
Huzurlu musun ?
Hele yalan konusuna girmek bile istemiyorum?
Sorduğun soruyu bir oku başkası sormuş gibi.
![]()
En azından bi öpüşme olur kesin o durumdaHer türlü ayrılırdım. Ama merak ettiğim : "Sadece" ders çalıştığına inanıyor musun? Sonuçta şarj konusunda da yalan söylemiş.
Kesinlike öyleAteşle barut yanyana durmazki zaten ayrıca böyle bi yalan atmak çok alçakça
Yahu çıkın artık o kafadan.Ateşle barut yanyana durmazki zaten ayrıca böyle bi yalan atmak çok alçakça
Kız hoşlanıyor bundan ve aleni bi şekilde asılıyor onun da hoşuna gidiyor gitmese engel olurduYahu çıkın artık o kafadan.
Ben ayrılırdım dedim ama yalan söleyip bir kızın evinde kalacak olmasından dolayı.
Öğrencilik zamanında ben de çok yalan söyledim çünkü arkadaşımın evine gittiğimde bakıyordum akşam bin tane insan geliyor, o saatte eve gidebilme durumum yok, kalıyordum.
Evet içlerinde sarkan da çok oldu ama yanıma oturamadı kimse.
Herkes bir mi canım?
Her kadınla erkek bir araya geldiğinde dağlar devrilseydi, dünya nüfusu katrilyarlarca olurdu.
Yalan söylemesi mesele arkadaşım yalan, senin mevzun bu.