• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimin eskortluk? benzeri bir iş yapması

Bu dünyada erkek olmak vardı. Bu kadar bariz yalan söyleyip birde üstüne merhamet görüyor. Konu sahibi, 35 yaşında bir kadının bu sumsuge neden ihtiyacı olsun Türkiye gibi bir yerde? Belli ki ilişkileri var, tiksinme filan hikaye. Kimbilir kadına ne yalanlar uyduruyor. İyi eğitim almış, daha önce çalışmış bir erkek neden ikinci el eşya gibi oradan oraya geziyor? Çalışmak bu kadar zor olmamalı. Böyle bir erkeğe sizin yol vermeniz gerekir, vardır bir psikolojik sorunu ama siz rehabilitasyon merkezi misiniz? Zor değil, eli yüzü düzgün ve sorumluluk sahibi bir erkek bulacaksaniz yani diğer erkekler aptal mı asgari ücrete sabahın köründe kalkıp işe gidiyorlar. Sakın evinizi açmayın, maddi-manevi veya cinsel somurtmeyin kendinizi. Bildiğiniz asalak.
Kim ne derse desin ahlak her seydir. Bunun kadını yada erkeği olmaz. Bu yola malesef kötü hayat koşulları yüzünden düşen var ama sizinki bildiğin keyfe keder kadın avcısı olmuş, kadınların psikolojik olarak acmazlarini bulup kendine baktiriyor.

Merhaba, öncelikle bunu nasıl anlatacağımı bilmediğim için başlığa böyle yazdım. O kadar şaşkınım ve üzgünüm ki. Birkaç gerçekçi yoruma ihtiyacım var ama lütfen kırıcı olmayın. Eski sevgilimle ben 24 25 yaşlarındayız ve anlaşamadığımız için ayrılmıştık, son bir aydır da bana sürekli ulaşmaya çalışıyordu ve cevap vermiyordum. Normalde şehir dışında okuyor, bana istanbuşda olduğunu ve son kez beni görmek istediğini söyleyince buluştuk. Zaten her zaman maddi sıkıntıları vardı ama buluşunca öğrendim ki okulu bırakıp benim yaşadığım şehire dönmek zorunda kalmış. Ailesiyle de bağını koparmış ve bana flörtleştiği kızların evinde kaldığını söyledi. Üzüldüm başta ama çok sorun etmedim çünkü ben de o arada başkalarıyla görüşmüştüm ve bunu bir çıkar ilişkisi karşılığı yaptığıni düşünmedim. Yani yargılayacağım bir şey yoktu birinde kalmak isteyip kalabilir tabii ki. Sonra biz o gün birbirimize duygusal yaklaştık yani beni sevdiğini, hayatında ne yapacağını nasıl çözüm bulacağını bilmediğini söyledi. Fiziksel olarak da yakındık bu arada. Ben bu durumda onun için çok üzüldüm çünkü başarılı biriydi ama gece sonunda öyle bir şey oldu ki. Ben benimle kalmasını istediğimde bana eve dönmezse kadının sorun edeceğini söyledi, kiminle buluştuğu ile ilgili de yalan söylüyormuş. Üstelik kadın yaşça büyük 35 yaşlarında ve hoşlanmadığı da biri. Kendini bu duruma düşürmesine, korka korka o eve dönmesine hem o kadar üzüldüm hem gözümde o kadar küçüldü ki. Sevdiğim kişiyi böyle görmek beni çok üzdü. İnsan en rezil ameleliği yapar sokakta yaşar ama böyle bir hayat yaşamaz dedim ona. İntihara meyilli biri olduğu için çok sert de konuşamadım ama bilmiyorum çok üzgünüm. Bir yanım onun bu kolay hayatı seçtiğini, çalışmak istemediğini ve bu gerçekleri ona söylediğimde intiharı kullandığını biliyor. Bir yanım yine de ona üzülüyor. Bu düşünceleri nasıl bırakabilirim, ne yapmalıyım?
Şu adamlara annelik yapmaktan vazgeçin, ayrıl gitsin naparsa yapsın size ne.

Daha genç ve ona bakacak birini bulsa ya da maddi durumunu düzeltse başka yere gidecek yani.

Daha genç ve ona bakacak birini bulsa
İyyyy şu cümleyi okuduktan sonra bana fena tiksinti geldi ya. Eli ayağı tutuyor adam gibi çalışmak yerine gidiyor hangi kadında para varsa onunla oluyor. Yani ne diyim. Konu açıp onun için konuşmanıza bile değmeyecek bomboş bir tip

Bugünün yarını da var onun bunun sırtından geçinen eli ayağı tutmasına rağmen çalışmayan erkekle hadi bugün sevgili oldun takıldın eğlendin. Ee yarın bu kişinin el açacağı kişi kalmayınca ne yapacaksın. Böyleleri ilişki yapmaya layık değil kimsenin boşuna başını yakmasınlar diyeceğim de özellikle de işi gücü olan ya da çalışacak potansiyelde olan kadınları kendilerine finansal destek olarak hedef alıyorlar. Ama aynı erkekler laf lafı açınca da kadınlar paramızı yiyor hesap ödetiyor gibi muhabbetler ediyor. Çok sinir bir durum

Yani aynısını bi kadın yapsa eskort diyecek insanlar yapan erkek olunca sevgilisinde kalıyor ne var bunda diyince bana da garip geliyor. Yaptığı şey çok onursuzca yani ben gidip yaşça büyük erkeklerin evinde kalabilmek için onlardan hoşlanıyor gibi davranıp ilgilensem, haftada bunu 2-3 farklı erkeğe yapsam bana sevgilisi var mı diyecekler? Bu bana göre de eskortluk gayet. Ki kendisine de söyledim kendini nasıl bu kadar düşürürsün resmen birinin evinde kalabilmek için yalanlar söylüyorsun rol yapıyorsun diye. İnsan mecbur kalıyor sokakta kalınca dedi yani kendisi de inkar ediyor sayılmaz yaptığı şeyi.

Hayır eskortluk ve jigololuk karşılıklı gönül rızası yapılan ve para karşılığı işler.
Karşındaki insanın duygularını istismar edip evinde kalıyorsan sıkıntılı. Kadın 10 yaş büyük diye jigololuğu yapıştırdın ama kadın zaten sevgili yapabilecek bir yaşta ve erkek arkadaşınla da bir şekilde sevgili olduğunu sanıyor. Bu yüzden adam seninle gözükmek istemiyor.
Senin erkek arkadaşının yaptığının daha haysiyetsizce bir şey olduğunu anlatmaya çalışıyoruz.
Yani kadına duygusal bir şey hissetmiyor vs diye kendini kandırma diye.
Hatta kadınla bayıla bayıla da sevişiyordur yani.

Merhaba, öncelikle bunu nasıl anlatacağımı bilmediğim için başlığa böyle yazdım. O kadar şaşkınım ve üzgünüm ki. Birkaç gerçekçi yoruma ihtiyacım var ama lütfen kırıcı olmayın. Eski sevgilimle ben 24 25 yaşlarındayız ve anlaşamadığımız için ayrılmıştık, son bir aydır da bana sürekli ulaşmaya çalışıyordu ve cevap vermiyordum. Normalde şehir dışında okuyor, bana istanbuşda olduğunu ve son kez beni görmek istediğini söyleyince buluştuk. Zaten her zaman maddi sıkıntıları vardı ama buluşunca öğrendim ki okulu bırakıp benim yaşadığım şehire dönmek zorunda kalmış. Ailesiyle de bağını koparmış ve bana flörtleştiği kızların evinde kaldığını söyledi. Üzüldüm başta ama çok sorun etmedim çünkü ben de o arada başkalarıyla görüşmüştüm ve bunu bir çıkar ilişkisi karşılığı yaptığıni düşünmedim. Yani yargılayacağım bir şey yoktu birinde kalmak isteyip kalabilir tabii ki. Sonra biz o gün birbirimize duygusal yaklaştık yani beni sevdiğini, hayatında ne yapacağını nasıl çözüm bulacağını bilmediğini söyledi. Fiziksel olarak da yakındık bu arada. Ben bu durumda onun için çok üzüldüm çünkü başarılı biriydi ama gece sonunda öyle bir şey oldu ki. Ben benimle kalmasını istediğimde bana eve dönmezse kadının sorun edeceğini söyledi, kiminle buluştuğu ile ilgili de yalan söylüyormuş. Üstelik kadın yaşça büyük 35 yaşlarında ve hoşlanmadığı da biri. Kendini bu duruma düşürmesine, korka korka o eve dönmesine hem o kadar üzüldüm hem gözümde o kadar küçüldü ki. Sevdiğim kişiyi böyle görmek beni çok üzdü. İnsan en rezil ameleliği yapar sokakta yaşar ama böyle bir hayat yaşamaz dedim ona. İntihara meyilli biri olduğu için çok sert de konuşamadım ama bilmiyorum çok üzgünüm. Bir yanım onun bu kolay hayatı seçtiğini, çalışmak istemediğini ve bu gerçekleri ona söylediğimde intiharı kullandığını biliyor. Bir yanım yine de ona üzülüyor. Bu düşünceleri nasıl bırakabilirim, ne yapmalıyım?
Bu eskortluk da değil artık, teyzenin biri bildiğin bunu kapatmış. Hesap soruyor kadın nerdesin diye, böyle eskortluk olmaz artık başka bişey olmuş bu dilim varmıyor. İntihar falan da etmez korkmayın bu kadar. Teyzelerden onca lafı işitirken etmediği intiharı siz bişey dediniz diye etmez. Siz neden üzülüyorsunuz, kendi seçmediği bir hayatı yaşamıyor ki, gayet de memnun hayatından. Çalışsa çalışırdı, siz çalış dediniz diye o rahatı bırakıp inşaata falan mı gidecek sanıyorsunuz? Herkes işinde ekmeğinde işte, salın yav.

Bu eskortluk da değil artık, teyzenin biri bildiğin bunu kapatmış. Hesap soruyor kadın nerdesin diye, böyle eskortluk olmaz artık başka bişey olmuş bu dilim varmıyor. İntihar falan da etmez korkmayın bu kadar. Teyzelerden onca lafı işitirken etmediği intiharı siz bişey dediniz diye etmez. Siz neden üzülüyorsunuz, kendi seçmediği bir hayatı yaşamıyor ki, gayet de memnun hayatından. Çalışsa çalışırdı, siz çalış dediniz diye o rahatı bırakıp inşaata falan mı gidecek sanıyorsunuz? Herkes işinde ekmeğinde işte, salın yav.
Zaten onlarla da sürekli kavga ettiği için birden fazla kişiyle kalıyormuş. Haklısınız yani muhtemelen başkaları da farkında onun nasıl biri olduğunun ve türlü türlü yalanlar söylüyordur tabii ki. Gerçekten bir sevgilisi olsa ondan hoşlandığı için onunla kalsa saygı duyarım o da bunu biliyor. Biz benim ondan sonra sevgilim varken de arkadaştık,onun flörtü varken de. Bu konuda yalan söylemeye ihtiyacı yok yani dertleşmek için anlattı sarhoşken. Valizlerinin başka başka kadınlarda olduğunu söyledi. Üzülüyorum çünkü tek arkadaşı benim ve kendimi biraz suçlu da hissediyorum. Ben onunla konuşmayı kesmeden önce en azından arası kötü olsa da ailesiyle kalıyordu. Ben varken ailesiyle kavgalar etse de en azından birileriyle buluşmadığı için bir karşı cinste de kalamıyordu ailesine dönüyordu. Keşke hayatından çıkmasaydım böyle olmazdı diye kendime kızıyorum bunun bir yanılgı olduğunu hissetsem de.

Bu dünyada erkek olmak vardı. Bu kadar bariz yalan söyleyip birde üstüne merhamet görüyor. Konu sahibi, 35 yaşında bir kadının bu sumsuge neden ihtiyacı olsun Türkiye gibi bir yerde? Belli ki ilişkileri var, tiksinme filan hikaye. Kimbilir kadına ne yalanlar uyduruyor. İyi eğitim almış, daha önce çalışmış bir erkek neden ikinci el eşya gibi oradan oraya geziyor? Çalışmak bu kadar zor olmamalı. Böyle bir erkeğe sizin yol vermeniz gerekir, vardır bir psikolojik sorunu ama siz rehabilitasyon merkezi misiniz? Zor değil, eli yüzü düzgün ve sorumluluk sahibi bir erkek bulacaksaniz yani diğer erkekler aptal mı asgari ücrete sabahın köründe kalkıp işe gidiyorlar. Sakın evinizi açmayın, maddi-manevi veya cinsel somurtmeyin kendinizi. Bildiğiniz asalak.
Kim ne derse desin ahlak her seydir. Bunun kadını yada erkeği olmaz. Bu yola malesef kötü hayat koşulları yüzünden düşen var ama sizinki bildiğin keyfe keder kadın avcısı olmuş, kadınların psikolojik olarak acmazlarini bulup kendine baktiriyor.
Haklısınız ben de yalanlar söyleyerek kandırdığını düşünüyorum insanları zaten ve bu eskortluktan da beter. Hiçbir hayat amacı yok ve biriyle tanıştığında bundan ne çıkarım olur diye düşünüyor sadece. Üstüne bir de o kadar manipülatif ki. Bana sende kalayım, ikimiz de numaramızı değiştirelim vs şeyler de söyledi hani sen beni kabul etmiyorsun o yüzden ben böyle yaşıyorum gibi manipüle etmek için. Bana güvense kimseyle konuşmazmış :D Tabii ki kabul etmedim yani bu hayatını değiştirme şartı benim ona kendimi adamamsa ben bunu istemiyorum. Doğru düzgün bir hayat yaşamaya çalışıp sonra bana bunu teklif eder seviyor olsa dediği gibi.

Zaten onlarla da sürekli kavga ettiği için birden fazla kişiyle kalıyormuş. Haklısınız yani muhtemelen başkaları da farkında onun nasıl biri olduğunun ve türlü türlü yalanlar söylüyordur tabii ki. Gerçe

kten bir sevgilisi olsa ondan hoşlandığı için onunla kalsa saygı duyarım o da bunu biliyor. Biz benim ondan sonra sevgilim varken de arkadaştık,onun flörtü varken de. Bu konuda yalan söylemeye ihtiyacı yok yani dertleşmek için anlattı sarhoşken. Valizlerinin başka başka kadınlarda olduğunu söyledi. Üzülüyorum çünkü tek arkadaşı benim ve kendimi biraz suçlu da hissediyorum. Ben onunla konuşmayı kesmeden önce en azından arası kötü olsa da ailesiyle kalıyordu. Ben varken ailesiyle kavgalar etse de en azından birileriyle buluşmadığı için bir karşı cinste de kalamıyordu ailesine dönüyordu. Keşke hayatından çıkmasaydım böyle olmazdı diye kendime kızıyorum bunun bir yanılgı olduğunu hissetsem de.
Evet tabii ki zaten ben onun tarafından bakınca yaptığı şeyin onursuzca olduğunu düşünüyorum, kadınların hiçbir şeyden haberi yok muhtemelen yani onları böyle kullandığından. Kim bilir nasıl manipüle ediyor...

Hayatından çıkmasanız diğer kadınlardan biri olacaktınız. Emin olun herkesin birbirinden haberi var, en az sizin kadar var. Kendinizi herşeyden haberi olan tek insan sanmanız çok garip. Alkollüyken anlatmış, adam bi size mi alkollü? Başka yerlerde de içip içip anlatamaz mı böyle? Bazıları öyle yalanlar söyler ki ilk önce kendi inanır. Adam ağzınızı aramış, biliyor hiçbiri kalıcı değil, yenilerini bulması gerekecek. Bi şekilde de size kendini özel hissettirmiş, burdan yol açılırsa yürüyecek işte.

Hayır eskortluk ve jigololuk karşılıklı gönül rızası yapılan ve para karşılığı işler.
Karşındaki insanın duygularını istismar edip evinde kalıyorsan sıkıntılı. Kadın 10 yaş büyük diye jigololuğu yapıştırdın ama kadın zaten sevgili yapabilecek bir yaşta ve erkek arkadaşınla da bir şekilde sevgili olduğunu sanıyor. Bu yüzden adam seninle gözükmek istemiyor.
Senin erkek arkadaşının yaptığının daha haysiyetsizce bir şey olduğunu anlatmaya çalışıyoruz.
Yani kadına duygusal bir şey hissetmiyor vs diye kendini kandırma diye.
Hatta kadınla bayıla bayıla da sevişiyordur yani.

İşte demek istediğim bu.

Jigolo karşılıklı anlaşılarak yapılır ki Türkiye’de jigolo yok olduğunu iddia eden var.

Türkiye’de para verip seks yapıcam diyin parası kalsın diyip kuyruk olurlar :)

Kadınla sevgili olup onu da dolandırıyor bu iğrenç herif.

İnsanların duygularıyla oynaması iğrenç.

Herkese borç takan asalak bir şey,konu sahibi de razı. Bir de üzülüyormuş siz kendinize üzülün adam umutsuz kadınların hack ını bulmuş bedava yaşıyor.

O kadınla konuşsa konu sahibi anyayı Konyayı öğrenir aslında.

Sürekli bu pis herifin ağzından dinliyor hikayeyi.

Haklısınız ben de takmak istemiyorum... birilerinin açıkça bana seni buna mecburmuş gibi manipüle ediyor istese başka çıkar yol bulabilir o bunu seçmiş demesine ihtiyacım vardı. İnsan görse de şüphe edebiliyor karşısındaki manipülatif biriyse.

Herif dolandırıcı numaranı değiştir bi daha arayamaz.

Ararsa da bi daha ararsan ‘ savcılığa şikayet edeceğim’ de bi daha arayamaz. Böyleleri korkak olur zaten adliye işlerinde.

O bahsettiği evinde kaldığı kadınla da iletişime geç bak bakalım neler anlatacak sana. Sevgilinin dediklerini de birebir anlat. İçin anca öyle soğur.

İnsanın kendine yaptığı kötülüğü 40 kişi gelse yapamazmış.

Çok mu aradın dolandırıcı asalak tipi 🤮

Senle tam zamanlı sevgili olunca bakalım kaç ay dayanabileceksin ? Seni herkesle boynuzlayınca üzüntün geçer.

Zaten onlarla da sürekli kavga ettiği için birden fazla kişiyle kalıyormuş. Haklısınız yani muhtemelen başkaları da farkında onun nasıl biri olduğunun ve türlü türlü yalanlar söylüyordur tabii ki. Gerçekten bir sevgilisi olsa ondan hoşlandığı için onunla kalsa saygı duyarım o da bunu biliyor. Biz benim ondan sonra sevgilim varken de arkadaştık,onun flörtü varken de. Bu konuda yalan söylemeye ihtiyacı yok yani dertleşmek için anlattı sarhoşken. Valizlerinin başka başka kadınlarda olduğunu söyledi. Üzülüyorum çünkü tek arkadaşı benim ve kendimi biraz suçlu da hissediyorum. Ben onunla konuşmayı kesmeden önce en azından arası kötü olsa da ailesiyle kalıyordu. Ben varken ailesiyle kavgalar etse de en azından birileriyle buluşmadığı için bir karşı cinste de kalamıyordu ailesine dönüyordu. Keşke hayatından çıkmasaydım böyle olmazdı diye kendime kızıyorum bunun bir yanılgı olduğunu hissetsem de.
Adamı ailesi zapt edememiş düzeltebilecegini mi sanıyorsun
Hayır dışarıda kimbilir ne düzgün erkekler var çekingen saygılı agirbaşli diye belki sevgili bulamıyor bu tipler de herkesi kandırıyor

Son düzenleme:
Ablacım ben 37 yaşındayım 25 yaşında hicbir erkeğe seks karşılığı evimi açmam para da vermem. Size çok yaşlı bi yaş gibi gelebilir ve hani seks için her şeyi yapabilecek eskort tutabilecek dayılar gibi görünebilir o yaştaki kadın, normal buna inanman. Ama emin ol Turkiyede bizim kuşaktan kadınlar eskort tutacak kadar seks açlığı çekmiyor hala istese hemen bulur yani en ortalama kadın.

He ama şu var bak. En akıllı kadın bile bizim ülkede kendini kullandirtmaya manupulasyona hemen gelir. Bunun bir örneği evinde kaldığı kadın. Bir örneği de sensin. İnan bana ablacım ona da aynı şekilde kendini acindiriyordur ve ne kadar arkasından konuşsa da koca kadını bir iliskileri olduğuna, yakında is bulup toparlanacagina filan inandirmistir emin ol. Kadın salak gibi sevgilime zor zamanında destek oluyorum sanıyordur. Sen onu evine alsan sen de aynı saikle alırsın. Ama sen daha akıllı olmalısın genç nesil olarak daha uyanık olman lazım bu çocuğa verecek paran da olmamalı diye düşünüyorum. Bu çocuğun ağzından çıkan her şey yalan sen zaten anlamışsın parazit bir tip olduğunu. Bizden de bunu duymak istiyorsun bence ki durum bu yani görünen köy kılavuz istemez.

Ablacım ben 37 yaşındayım 25 yaşında hicbir erkeğe seks karşılığı evimi açmam para da vermem. Size çok yaşlı bi yaş gibi gelebilir ve hani seks için her şeyi yapabilecek eskort tutabilecek dayılar gibi görünebilir o yaştaki kadın, normal buna inanman. Ama emin ol Turkiyede bizim kuşaktan kadınlar eskort tutacak kadar seks açlığı çekmiyor hala istese hemen bulur yani en ortalama kadın.

He ama şu var bak. En akıllı kadın bile bizim ülkede kendini kullandirtmaya manupulasyona hemen gelir. Bunun bir örneği evinde kaldığı kadın. Bir örneği de sensin. İnan bana ablacım ona da aynı şekilde kendini acindiriyordur ve ne kadar arkasından konuşsa da koca kadını bir iliskileri olduğuna, yakında is bulup toparlanacagina filan inandirmistir emin ol. Kadın salak gibi sevgilime zor zamanında destek oluyorum sanıyordur. Sen onu evine alsan sen de aynı saikle alırsın. Ama sen daha akıllı olmalısın genç nesil olarak daha uyanık olman lazım bu çocuğa verecek paran da olmamalı diye düşünüyorum. Bu çocuğun ağzından çıkan her şey yalan sen zaten anlamışsın parazit bir tip olduğunu. Bizden de bunu duymak istiyorsun bence ki durum bu yani görünen köy kılavuz istemez.
Zaten kendisi bana duygusal yaklaşıp kullanıyorum demedi açıkça, takıldıklarını ve başkalarıyla da görüştüğünü bildiklerini falan ima etti. Kadın ona bu eve kız getirme demiş güya. Hani takıldığı biri ona üzülüp evini açmış dostça gibi anlattı. Ben inanmadım ve ilişki vaadiyle kandırdığını vs anlayıp ona da söyledim bunları zaten. Ne kadar yalancı olduğunu biliyorum

Şu koyu olarak işaretlediğim cümlenizi tekrar tekrar okuyun. Kendinizi kandırmayı bırakın. Sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Her yerden engelleyin , kafanız rahat etsin.

ailesinin düsünmedigi adamı siz niye düsünüyorsunuz ki? diyelim her seyi düzeltti okulunu işini ayarladı, bu zor günlerinde yaptıgı seyi iciniz alacak mı? ya da söyle sorayım ciddi bir yola girip sonra allah göstermesin dibe vurursanız o adamın ne yapacagını düsünüyorsunuz? bence bugün ne yapıyorsa onu yapacak ya da size yaptıracak. olmaz demeyin her sey beklenir

Back
X