Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun entellikle ne alakası var ki?Şimdi burda sizi eleştirenler erkek arkadaşınızı entel bulanlar olacaktır. Ancak bariz erkek arkadaşınızın gözü hâlâ dışarda ve ergen gibi davranıyor. Kendinizi üzmeyin böyle biri için.
Onun doğru ya da yanlış insan olmasından ziyade birbirinize uygun değilsiniz gibi. Belli ki sizin sınırlarınız var onun yok. Boşuna zaman kaybetmeyin.Yeni bir ilişkiye başladım ve instadan kızları begeniyor 1 bucuk hafta oldu 2 kizi begendi tabi profili acik olanlari gorebiliyorum belkide begendigi daha cok buna ona soyledigimde orasi bunun icin var buna karismama mi soyluyor bide denemek icin ona dedimki ben suan ordan seninle resmimizi bile paylasirim hicbirsey gizlemiyorum ama sen yapamazsin dedim oda dediki ne gerek var boyle cıvık cıvık iliskilere dedi ben biraz supelenmeye basladim ne yapmaliyim
Gözünüzde apaçi canlanmasına sevindim.Bunun entellikle ne alakası var ki?
Entel kültür birikimi olan, sanattan siyasetten anlayan kişi bildiğim kadarıyla .Benimse konuyu okuyunca gözümde direkt bir apaçi canlandı.
Konuya gelirsek İnstagramdan bulunan sevgiliden hayır gelir mi sizce?Bugün sizi bulan yarın başkasını bulur.Bence direkt ''ENGELLE''.
Kibarca bir bye byeYeni bir ilişkiye başladım ve instadan kızları begeniyor 1 bucuk hafta oldu 2 kizi begendi tabi profili acik olanlari gorebiliyorum belkide begendigi daha cok buna ona soyledigimde orasi bunun icin var buna karismama mi soyluyor bide denemek icin ona dedimki ben suan ordan seninle resmimizi bile paylasirim hicbirsey gizlemiyorum ama sen yapamazsin dedim oda dediki ne gerek var boyle cıvık cıvık iliskilere dedi ben biraz supelenmeye basladim ne yapmaliyim
Yeni bir ilişkiye başladım ve instadan kızları begeniyor 1 bucuk hafta oldu 2 kizi begendi tabi profili acik olanlari gorebiliyorum belkide begendigi daha cok buna ona soyledigimde orasi bunun icin var buna karismama mi soyluyor bide denemek icin ona dedimki ben suan ordan seninle resmimizi bile paylasirim hicbirsey gizlemiyorum ama sen yapamazsin dedim oda dediki ne gerek var boyle cıvık cıvık iliskilere dedi ben biraz supelenmeye basladim ne yapmaliyim
Yeni bir ilişkiye başladım ve instadan kızları begeniyor 1 bucuk hafta oldu 2 kizi begendi tabi profili acik olanlari gorebiliyorum belkide begendigi daha cok buna ona soyledigimde orasi bunun icin var buna karismama mi soyluyor bide denemek icin ona dedimki ben suan ordan seninle resmimizi bile paylasirim hicbirsey gizlemiyorum ama sen yapamazsin dedim oda dediki ne gerek var boyle cıvık cıvık iliskilere dedi ben biraz supelenmeye basladim ne yapmaliyim