Merhaba arkadaşlar.bebek için tam 2 yıl önce start vermek üzere doktora gittim.2 tane kocaman kistim olduğunu öğrendim.6 ay doğum kontrol hapı kullandım.kistlerim geçmedi ama bulunduğu yer gebeliği engellemeyeceği için ameliyata gerek olmadığı söylendi..haplar bitti prolaktin ölçümü sonucu sonucum 150 çıktı...hemen apar topar MR çekildi neyseki bişey çıkmayınca ilaca başladım.İlaç bitti 2 ay bir de baktım bebiş gelmiş...çok mutluydum fakat mutluluğum kısa sürdü ve 10 haftalıkken kalbi durdu
(Kürtaj oldum 7-8 ay bebek denedim.olmayınca bir film çektirdim ki rahimde yapışıklık çıkmaz mı:))hemen histeroskopi oldum bu arada laparoskopi ile de 2 yıl önce oluşan kistlerim alındı:)))Tam herşey bitti artık bebeğimiz olacak derken yine prolaktinim fırladı.tekrar ilaç kullanmaya başladım.İlacım bitti şükür artık sanırım hamile kalacağım derken birde ne çıktı????Eşimde sperm sayısı azmış..Doktor bu şekilde bebeğiniz olmaz dedi:))İşte böyleee...
Ama ben yinede pes etmiyorum hepsinin üstesinden geldim bununda üstesinden geleceğim..Allah büyük...bir gün buradan bende hamileyim bebeğimi kucağıma alacağım diyeceğim...umarım burda güzel bir gurup oluştururuz ve hepimiz güzel mi güzel bebeklerimize kavuşuruz...

Ama ben yinede pes etmiyorum hepsinin üstesinden geldim bununda üstesinden geleceğim..Allah büyük...bir gün buradan bende hamileyim bebeğimi kucağıma alacağım diyeceğim...umarım burda güzel bir gurup oluştururuz ve hepimiz güzel mi güzel bebeklerimize kavuşuruz...