Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başka ne durum kaldı hepsi bende var diyordum ya işte birşey daha.eşimde çift taraflı varikosel çıktı(ne yapacağım ben artık.....bebeğimin olmaması için herşeyyy var..
başka ne durum kaldı hepsi bende var diyordum ya işte birşey daha.eşimde çift taraflı varikosel çıktı(ne yapacağım ben artık.....bebeğimin olmaması için herşeyyy var..
ama söz vermiştin umudumu yitirmeyeceğim diye...
bak tedavisi varmış işte,çok şükür ya olmasaydı.
allah beterinden saklasın hayatım.
biliyorsun bu hayatta herşeyşn zamanı var..
sabır.......sabır......sabır.......
evet canım ilk öğrendiğimde çok kötü olmuştumda.şimdi iyiyim çok şükür.Allah isterse bir sperm yolunu bulup gidecektir eminim..Allahım ne zaman nasip ederse ozaman olacak biliyorum..Sağlıklı ve hayırlısı olsunda geç olsun önemli değil.Rabbim çok büyük..
evet canım ilk öğrendiğimde çok kötü olmuştumda.şimdi iyiyim çok şükür.Allah isterse bir sperm yolunu bulup gidecektir eminim..Allahım ne zaman nasip ederse ozaman olacak biliyorum..Sağlıklı ve hayırlısı olsunda geç olsun önemli değil.Rabbim çok büyük..
bazı insanlar var ki tek bir sorunu var ama çaresi yok bazı insanlar var ki bir çok sorunu var ama çareleri de var... ALLAH kimseye dermansız dert vermesin....
Merhaba arkadaşlar.bebek için tam 2 yıl önce start vermek üzere doktora gittim.2 tane kocaman kistim olduğunu öğrendim.6 ay doğum kontrol hapı kullandım.kistlerim geçmedi ama bulunduğu yer gebeliği engellemeyeceği için ameliyata gerek olmadığı söylendi..haplar bitti prolaktin ölçümü sonucu sonucum 150 çıktı...hemen apar topar MR çekildi neyseki bişey çıkmayınca ilaca başladım.İlaç bitti 2 ay bir de baktım bebiş gelmiş...çok mutluydum fakat mutluluğum kısa sürdü ve 10 haftalıkken kalbi durdu(Kürtaj oldum 7-8 ay bebek denedim.olmayınca bir film çektirdim ki rahimde yapışıklık çıkmaz mı:))hemen histeroskopi oldum bu arada laparoskopi ile de 2 yıl önce oluşan kistlerim alındı:)))Tam herşey bitti artık bebeğimiz olacak derken yine prolaktinim fırladı.tekrar ilaç kullanmaya başladım.İlacım bitti şükür artık sanırım hamile kalacağım derken birde ne çıktı????Eşimde sperm sayısı azmış..Doktor bu şekilde bebeğiniz olmaz dedi:))İşte böyleee...
Ama ben yinede pes etmiyorum hepsinin üstesinden geldim bununda üstesinden geleceğim..Allah büyük...bir gün buradan bende hamileyim bebeğimi kucağıma alacağım diyeceğim...umarım burda güzel bir gurup oluştururuz ve hepimiz güzel mi güzel bebeklerimize kavuşuruz...
Aminn..rabbim dermansız dert vermesin.hepsi geçici biliyorum.bunlar bir imtihan.güzel kokulu bebeğime kavuşmam için bir imtihan.ve ben bu sınavı gececeğim Allahın izniyle...
bazı insanlar var ki tek bir sorunu var ama çaresi yok bazı insanlar var ki bir çok sorunu var ama çareleri de var... ALLAH kimseye dermansız dert vermesin....
karanlık aydınlığa kavuşur elbet..siz o gün bayramı kutlamayı görün..ne güzel bir şarkı değilmiş..bu aralar favorim..karanlık aydınlığa kavuşacak değil mi??
arkadaşlar son durumumu açıklıyorum..rahim içi yapışıklığım tekrar etti..eşimde varikosel var..sperm sayımız az.eşimin hormon testi sonuçları kötü.FSH yüksek testesteron düşük...Ama durmak yok...umutsuz yaşamak yok...
yani yapışıklık tekraralnıyormu nasıl oluyor bu ?? aaaaa bunu bilmiyorum ben
evet tekrarlıyormuş tatlım.açıldıktan sonra tekrar aynı şey yaşanabiliyormuş...ama tabiki daha film çektirmedim..belirtilere göre yapışıklık tekrarı..
belirtileri ne ki bunun gizem canım sıkıldı o kadar acı çektin ya![]()
belirtileri adetinde azalma ve adet rengi tamamen kahverengi...Hereşey Allahtan sınavım devam ediyor serpilim..