Başka ne durum kaldı hepsi bende var:))ama yinede umudum var..

bendede bir iki ay öyle olmuştu adet kahverengi ve az ama sonra normale döndü aaaaaaaa şimdi kafam karıştı benim

canım benim eskiden yapışıklığım vardı...yapışıklı zamanında adetim az gelmeye başlamıştı ve kahverengiydi.ondan önce böyle sorun yoktu.sonra histeroskopi ile açıldı..2 ay çok güzel adet gördüm kırmızı kırmızı.2 aydır yine azaldı ve yapışıklık zamanındaki gibi oldu...

böyle olunca rahim içindeki yapışıklıkmı oluyor bu rahim flmiyle belli olmuyormu ?

canım benim tabiki rahim filmiyle belli oluyor ama benim yapışıklı vardı ve açılmıştı biliyorsun..açılmadan öncekilerin aynısı oldu şu an..histeroskopiden sonra adetim düzelmişti kırmızıydı...

canım benim tabiki rahim filmiyle belli oluyor ama benim yapışıklı vardı ve açılmıştı biliyorsun..açılmadan öncekilerin aynısı oldu şu an..histeroskopiden sonra adetim düzelmişti kırmızıydı...

ya canım varya rabbim sana ne güzel sabır vermiş hayata bakış açını örnek alıyorum kendime..

sakın umudunu yitirme senin ümidin başkalarına(bana)ışık oluyor..

rabbim sınavını isyansız geçmeyi nasib eylesin.mükafatını dilediğin sayıda bebeyle vrsin inşaallah..

ya canım varya rabbim sana ne güzel sabır vermiş hayata bakış açını örnek alıyorum kendime..

sakın umudunu yitirme senin ümidin başkalarına(bana)ışık oluyor..

rabbim sınavını isyansız geçmeyi nasib eylesin.mükafatını dilediğin sayıda bebeyle vrsin inşaallah..
canım teşekkür ederiim..bazı zamanlar bunalıma giriyorum ama sonra inancım beni kendime getiriyor:))

arkadşlarım
gizem79 kumsal şekrleblbi hayatkavuniçi imren kimse tben nihal esmeralda masal belanay şekerleblebi fatoözel xayşex.serengl çiğdem42 ve niklerini sayamadığım bütün arkadşlarımın bebek hasretlerini bu güzel gün hurmetine ve okuuduğuz dualar hurmetine en kısa zamanda bbeeklerini nasip eyle yarbbimm onların hasretini dindir yarabbimm

ahsene mısraya zeytine tualinaya ve diğer hamillere kolaylık ver yarabbimm yarın z eytinin doğumunda yardım et yarabbimm

seldayavuz aşılamsının sonucunuda yarın pozitif neticesini duymamızıı nasip et yarabimm

yarabbimm hastalara şifa dertlilere deva haksız yere hürriyetin mahsur kalanlara hürriyet nasip eyle borçlulara eda zor durumda olanlara yardım eyle yarabiimm

bütün arkadşlarımın ve benim evime huzur berreket nasip eyle yarabimm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadşlarım
gizem79 kumsal şekrleblbi hayatkavuniçi imren kimse tben nihal esmeralda masal belanay şekerleblebi fatoözel xayşex.serengl çiğdem42 ve niklerini sayamadığım bütün arkadşlarımın bebek hasretlerini bu güzel gün hurmetine ve okuuduğuz dualar hurmetine en kısa zamanda bbeeklerini nasip eyle yarbbimm onların hasretini dindir yarabbimm

ahsene mısraya zeytine tualinaya ve diğer hamillere kolaylık ver yarabbimm yarın z eytinin doğumunda yardım et yarabbimm

seldayavuz aşılamsının sonucunuda yarın pozitif neticesini duymamızıı nasip et yarabimm

yarabbimm hastalara şifa dertlilere deva haksız yere hürriyetin mahsur kalanlara hürriyet nasip eyle borçlulara eda zor durumda olanlara yardım eyle yarabiimm

bütün arkadşlarımın ve benim evime huzur berreket nasip eyle yarabimm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
s

serpill ne güzel dua o öyle.......ALLAH kabul etsin hepimizin dualarını inşşşş amin.......

karanlık aydınlığa kavuşur elbet..siz o gün bayramı kutlamayı görün..ne güzel bir şarkı değilmiş..bu aralar favorim..karanlık aydınlığa kavuşacak değil mi??

bu şarkı son zamanlarda benimde favarim...siz o gün kutlamayı görün...ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhh inşşşşşşşşşşşşşşş

arkadaşlar son durumumu açıklıyorum..rahim içi yapışıklığım tekrar etti..eşimde varikosel var..sperm sayımız az.eşimin hormon testi sonuçları kötü.FSH yüksek testesteron düşük...Ama durmak yok...umutsuz yaşamak yok...

canım nasıl bir tesadüfff bende de yapışılık sorunu var kaç kare amaliyat olduğumu hatırlamıyorum ama galiba yine tekrarladı...dr a gitmeye korkar oldum ben konyada yaşıyorum dr um ankarada en son eylülde amaliyat oldum ve hemen bebek tedavisine başladık ben ne hevesle gittim geldim o yolları hiç bıkmadan yorulmadan ayda 3 sefer en az ama eylülde tüp bebek denedik olmadı malesef şimdi adetlerim yine çok az ben hissediyorum tekrarladığını ama dr a gitmeye cesaretim yok malesef..senindemi kürtajda old yapışıklık ALLAH yardımcın olsun....

s

serpill ne güzel dua o öyle.......ALLAH kabul etsin hepimizin dualarını inşşşş amin.......

canım benim duamı beğendin demekkii ayyy çok duygulandım biz her cuma böyle dualar yapıyoruz gizem bilir ya şu az adet muhabetti bende var alah alahh yapışıklımı oluyormuş bu :((

canım benim duamı beğendin demekkii ayyy çok duygulandım biz her cuma böyle dualar yapıyoruz gizem bilir ya şu az adet muhabetti bende var alah alahh yapışıklımı oluyormuş bu :((

canım her adeti az olanda yapışıklık oldu diye birşey yok bu genelde kürtaj sonrası oluşan bir durum malesef :(( normal bi kadında az adet olmak hormonlarla ilgilidir...yada stres sıkıyla ilgili işte...no panik :))

Biammillahirrahmanirrahimm

Allahım okumuş olduğumuz duaları başta peyganber efendimize bütün peyganberler erenlere evliyalara şehitler ve tüm geçmiş ölülerimize hediye eyledik kabul et yarabiimm

Rabbim bir yılı acısıyla ttalsıyla sevinciyle hüzünüyle geçirdik yeni yılda hepimize mutluluk huuzr sağlık sıhhaet ver gönül muradımız ver yarabimm

şekerleblebi seldayavuz gizem79 nimren kimse hpthoney wen_har tben nihal xayeşe x esmeralada belenay masal ebrar cimcime fatoözel serengel çiğdem42 kumsalhaytkavuniçi ve niklerini sayamdığım tüm arkadşlarıma ve içlerindede kızkardeşimehayırlı eli ayağı sağ bebek nasip eyle yarabiim

hastalara şifa borçlulara ede zor durumda olanalra merhamet haksız yere hüüriyetinden mahrum olanlara hüriyet nasip eyle yarabimm
askerimize poliismize devletimize güç kuvvet ver yarabimm

hamile arkadaşlarımıza ahsen mısra tualinaya kolay doğumlar nasip et yarabbim sağ salim meleklerine kavuşmayı göster yarabimm

Banada gözyaşısız bir yıl ve bollllllllllllllll para ver yarabimm amin :)

bugun yılın en son günü ve ben yine bu senenin ilk gününden itibaren aldığım olumsuz şeylere bir yenisini daha eklyiroum..eşimin morfolojisi 0 çıktı...İnşallah bu son olur artık...2011'in ilk gününden itibaren artık güzel şeyler duyarım inşallah...hala umudum var.....

Back
X