baska ne yapabilirim fikir istiyorum..

ya pardon da hala sihirli bardak alan kaldı mı :)
hiç ısınamadım şu bardağa ya

Ben bunları bu pazar anneler gününde babaanneme hediye edicem. Canım biraz daha yaratıcı olmaya çalış. Lif havlu falan tamam ihtiyacı vardır diye alabilirsin. Hediye de başka bisey al, az olsun öz olsun. Öyle resimli bardaklar, kalpli yastıklar falan çok banal 'bence'. Bi saat de güzel olur. Hem işini görür hem hep yanında taşır. Hem her zaman bakip seni hatirlayabilir.

arkadaşım adam özel harekat kurusna gidiyor tatil köyüne mi .ben de polis eşiyim bu saydığın şeyleri eşime söylesem kahkaha atar.bir dua ne bileyim bir kolye olabilri.eşofman filan tamam al da kupalar seni seviyorumlar hiç olmaz .Allah yar ve yardımcısı olsun tüm askerimizin polisimizin.sen bol bol ordakilere pasta kurabiye poğaça filan yap koy.

Gittiği yerde işlemeli havlu ve aşklı lif kullanımı zor olur erkekler arasında espiri konusu olur. Ayrıca çok el emeği yapma pek anlamıyorlar onlar düz mantık, illa alıcak san giysi al ihtiyacı olsun yada keyfi farketmez

Hevesini kirmak istemem ama olmaz orasi hapishane kogusu degil yataginin basina islemeli havlumu asar saniyosun.

Bol bol don atlet corap al. Askerdeki adama bu lazim. Oyle resimli bardak falan ne yani? Tatile mi gidiyo? Millet dalga geciyomus parlak cocuk diye.

o yapacagin seylerle adam alay konusu olur ve seveceğini zannetmiyorum
nasil desem biraz kıroca geldi bana dantelli havlu yazili bardak falan

bardak falan yaptirip bisuna masrafa girme muhtemelen egitimde bir arada yasayacaklar ve yemekhanede yiyip icecekler o kadar erkegin icinde de senin remini elaleme reklam etmek istemeyebilir kiskancsa eger degilse bile istemeyebilir.
Isine yarayacak seyler al ne bileyim corap camasir havlu tras malzemesi sonucta orda alisveris yapmaya bile vakti imkani olmayabilir.

bardağı resminiz olursa kullanamayabilir. o kadar erkek ve değişik değişik insanlar oluyor hani senin resmin olursa laf maf vururlar dikkat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…