baska ne yapabilirim fikir istiyorum..

Jesminee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
60
11
3
İyi geceler arkadaşlar ablalar kizceler;)
Sozlum özel harekat polisliği kazandı ayin 15 ince diyarbakira eğitime gidecek 6 ay boyunca eğitim görecek bi nebi askerlik iste çünkü askerlik yapmadi neyse asil sorunum su kibben ona kendi el emeğim olan hediyeler hazirlamak istiyorum hem isine yarasin hem de her eline aldiginda aklina geleyim simdi dusunduklerim işlemeli havlu yapicam boyle türk bayrakli falan sonra sihirli bardak diyorlar ya hani sicak su koyunca foto faln belli olan ondan yaptiracagim üzerine seni seviyorum yazili el emeği liflerden yapicam yanina kokulu sabun çorap falan koycam da az geliyor iste başka ne yapabilirim var mi önerisi olan benim için çok önemli yardimci olursaniz çok sevinirim fazla vaktim yok ayin 15 i son gün şimdiden allah razi olsun En Büyük KK:KK37::KK37:En Büyük KKEn Büyük KK

O hep var zaten Rabbim tüm polisimizin askerimizin yardimcisi olsun duam dualarimiz hep onlarla..

Atki bere bende düşündüm ama izin vermiyolarmis hem sevmiyirda zaten takmaz yinede çok tesekkur ederim;)

İyi dalga gecer arkadaslari :KK9::KK9:

Bu tip seyler erkek ortamlarinda komik olur. Hadi havlu, lif neysede ustune seni seviyorun falan abarti olur. Hos orda seni dusunecek uzun nobetleri olacak zaten

Bardak fikri benim hoşuma gitmedi, o kadar erkeğin içinde elinde sizin fotoğrafınızla dolaşmak istemeyecektir muhtemelen.

Daha işe yarar şeyler düşünün bence, işlemeli havlu yerine banyo havlusu mesela, ya da bir sürü aynı renk çorap iç çamaşırı( polisler hangi renk kullanıyor bilemedim :) )

Gıda koyabilirsiniz bir kavanoz bayatlamayan tatlı tuzlu kurabiye mesela?

Şartları ne olacak orada dağ başında olacaklarsa bir sürü abur cubur olabilir...

Bir de en önemlisi küçük bir fotoğrafınızı çıkartırıp sade bir çerçeveyle verin

İyi geceler arkadaşlar ablalar kizceler:KK66:
Sozlum özel harekat polisliği kazandı ayin 15 ince diyarbakira eğitime gidecek 6 ay boyunca eğitim görecek bi nebi askerlik iste çünkü askerlik yapmadi neyse asil sorunum su kibben ona kendi el emeğim olan hediyeler hazirlamak istiyorum hem isine yarasin hem de her eline aldiginda aklina geleyim simdi dusunduklerim işlemeli havlu yapicam boyle türk bayrakli falan sonra sihirli bardak diyorlar ya hani sicak su koyunca foto faln belli olan ondan yaptiracagim üzerine seni seviyorum yazili el emeği liflerden yapicam yanina kokulu sabun çorap falan koycam da az geliyor iste başka ne yapabilirim var mi önerisi olan benim için çok önemli yardimci olursaniz çok sevinirim fazla vaktim yok ayin 15 i son gün şimdiden allah razi olsun En Büyük KK:KK37::KK37:En Büyük KKEn Büyük KK

Bence kaliteli markalı bi havlu lif ve terlik al. Üstünde yazılı şeyler alıp adamı rezil etme erkeklerin arasında. Kullanabileceği yanında sürekli işine yarayacak bir şeyler olsun ille seni seviyorum yazması gerekmiyor. Çok komik o.

Back
X