Gebeliğe Hazırlık Baska neler yapilabilir?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Citemik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2020
985
1.358
63
1 senedir bebek için deniyoruz ama olmadı. Denemeye başlamadan önce doktora kontrole gittim.ultrasnda da bakti vajinal muayene de etti hormon testi de yaptı smr testi de yaptı her şey iyi görünüyor bir problemle yok dedi. Folik asit vermişti ama ben doktora gittikten 3 Ay sonra korumasız Denemeye başladık.(zamanlama tutturcaz ya sanki hemen oluyormuş gibi ) kayganlstirici kullanıyordum ilk başlarda sonra bıraktım,yumurtlama guni diye bir şeyi duydum ovulasyon testiyle onu takip edip denedik. Doktora gittim tekrar. Yumurtanin büyüklüğüne balti iyi dedi ,ilişkiye girip gittim spermler var akimti da görünüyor dedi. Progesterona bakti iyi dedi. Hsg çekildim 2 Ay oldu.onda da bir sorun çıkmadı. Yani başka ne deneyebiliriz. Yapilacak sonraki adımlar nelerdir?

Yapilacak her şey yapılmış zaten .

Bizede 2 sene oldu canım rahim filmi histereskopi kontroller tahliller herşeye girdim eşimde de bendede bir sıkıntı yok ama olmuyor işte bu ay klomen ve iğne kullandım bakalım rabbim hayırlısını versin kafaya takma derim düşündükçe hiç olmuyor

Evet ,herkes öyle diyor. Düşünmemeye çalışın diyorlar ama hiç rahat olamıyorum ki. Kullandın mı bu ay? Ben de tekrar doktora gidicem adet bitince bakalim ne der.

Doğal yollarla buraya adar yani dimi? Tekrar doktora gidilen o da söyler o zaman.
Yani beklemek stresi arttırıyor ve stres de en büyük engel bence. Beklemektense tedavi olmak bence daha mantıklı. Tabi siz bilirsiniz.

Amin inşallah, herkesin gönlüne göre versin inşallah

Evet ,herkes öyle diyor. Düşünmemeye çalışın diyorlar ama hiç rahat olamıyorum ki. Kullandın mı bu ay? Ben de tekrar doktora gidicem adet bitince bakalim ne der.
Evet bu ay başladım zaten bende takmamaya çalışıyorum biliyorum ki hiç ummadığım bir anda gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…