Başka şehirde burun estetiği

kalbimparamparca

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
131
45
13
Kızlar Konya da burun ve meme estetiği olmayı düşünüyorum izmitte oturuyorum kaç kere gitmem gerekiyor konya ya bilgisi olan yazabilirmi yani açıkçası tamponları burada aldırırım diye düşünüyorum ama muayene için gitmem gerekiyormu ? Yani fiyat aldım doktorumdan ama 😫 silikon kaç cc olacak ya da burun için ameliyat günü karar verilebilirmi ?

Kızlar Konya da burun ve meme estetiği olmayı düşünüyorum izmitte oturuyorum kaç kere gitmem gerekiyor konya ya bilgisi olan yazabilirmi yani açıkçası tamponları burada aldırırım diye düşünüyorum ama muayene için gitmem gerekiyormu ? Yani fiyat aldım doktorumdan ama 😫 silikon kaç cc olacak ya da burun için ameliyat günü karar verilebilirmi ?
Gitmelisiniz bence nasil bir burun olacağına falan önceden karar verilir.Birde ozelde mi olacaksınız?

şu virüs ortamında hemde başka şehirde ameliyat olacak kadar acil mi durumunuz ben evime 3 km ilerideki hastanede olmadım erteledim,hastanede bile virüs kapma riski var allah korusun

Gitmelisiniz bence nasil bir burun olacağına falan önceden karar verilir.Birde ozelde mi olacaksınız?
Hayır devlet hastanesinde zaten konyaya gitme sebebim bu özele oranla uygun fiyatlı ve iyi bir doktor buldum Konyada gerçekten çok başarılı

Ben de konyada yaşıyorm ve revizyon olmam lazm doktoru gerçekten çok merak ettim özelden size yazamadm ama siz bana yazabilirseniz çok sevinirm

Konya’da burun ameliyatı olmak istiyorsanız Farabi hastanesinde Zuhal Gül Özpınarı tavsiye ederim. Birçok arkadaşım onda oldu ve özellikle hepsi çok iyi nefes aldı. Ayrıca çok doğal burunlar yapıyor ve üst düzey ilgili bir doktor

Back
X