Başka Şehirde Okul..

İnşallah ayrı şehirlerde olmanızda sorun çıkmaz.Ve 1 saat bişey değil ki çok özlediğinde atlar gidersin. :)
İstanbul içinde bir yerden bir yere bile 1 saat yani. :)
Mutluluklar canım

Canım okul başlayınca arkadaş edinince, göreceksin ki herkes arkasında birşeyler bırakmış.

Kiminin ki askerde olacak, kimi çok uzakta...

alışacaksın kuzum.

Bende uzaktım ozamanki sevgilim şimdi ki eşime.

2 yıl okumuştum zaten çabucak geçiverdi.

Hayatında başarılar canım

kız sen delımısın dert ettıgın seye bak benım eşimde sakarya mezunu ben fırat yanı elazıgda okudum 16 saat cnm 16 saat gıdıp geldık bunlar gecer bız 4 yıl böle bır ilişki yasadık ve tanıstıktan 1 ay sonra unılere gıtmıstık delı gıbı aşıktım aglıyodum vs böle böle 7 yıl gecti şimdi cnm kocişim o benım:)))

kız sen delımısın dert ettıgın seye bak benım eşimde sakarya mezunu ben fırat yanı elazıgda okudum 16 saat cnm 16 saat gıdıp geldık bunlar gecer bız 4 yıl böle bır ilişki yasadık ve tanıstıktan 1 ay sonra unılere gıtmıstık delı gıbı aşıktım aglıyodum vs böle böle 7 yıl gecti şimdi cnm kocişim o benım:)))

Allah banada böyle bir son nasip eder inşallah ne güzel aşkınız baya sağlammış :)
Hepinize yazdıklarınız için çok teşekkürler başka tecrübesi olanlar varsa bekliyorum arkadaşlar :7:

neyle karşılaşacağına dair kafanda soru işaretleri vardır eminim.
Ailemi çok seviyorum ama ikinci sınıf kompozisyon ödevlerinde bile istanbul dışında okumak istediğimi yazardım,evcilik oyunlarında öğrenci evindeymişim gibi hayal kurardım,tercih kağıdıma da istediğim bölümün marmara,ege,güneydoğu,akdeniz,içanadolu her ilden üniveristeyi yazdım:)
bunları söylüyorum ki ne kadar hevesle-uça uça gittiğimi anla diye.
Ama yurda gelip,babamla vedalaştığım gibi gözlerim yaşlarla doldu,kendimi kimsesiz hissettim,cami avlusuna bırakılmış çocuk gibi:)
annemin yanında bile asla ağlamazdım ama o gece hiç tanımadığım oda arkadaşımla(o da benim gibi çömezdi) sarılıp hüngür hüngür ağladık
ama sonra o da ne?
kapı açıldı diğer oda arkadaşlarımız geldi,ikisi de gecen seneden arkadaş..nasılll mutlular anlatamam yeniden buraya geldikleri için.
'buraya bir gelen ağlar,bir de burdan giden' dediler bana
sonuna kadar gerçeklik payı var bu cümlenin,ben de yeni gelenlere söylüyorum :))
tabii ilk zamanlar o yalnızlık hissi yakıyo canını ama sonra alışıyosun.Etrafındaki herkes senin gibi kimsesiz olduğu için,birbirinizin kimsesi oluyosunuz...
Sana bir de ikinci senemin ilk gününü anlatayım,ev tutmuştuk,annemle geldik,alışveriş yaptık...Nasılll özlemişim,durup durup ev arkadaşımla birbirimize sarılıyoruz,aptal aptal gülümsüyoruz,KENDİ EVİMİZE eşya bakıyoruz...
Yani ilk senenin ilk aylarını atlatınca rüyaa gibi bi hayat seni bekliyo :10:
Erkek arkadaş meselesine gelinceee
azıcık özlem size yarar zaten,birbirinizi ne kadar özlediğinizi farkedersiniz
hem aman amcamgil görecek,şu kadın annemin arkadaşı mıydı ya korkuları olmadan rahaaatça dolaşırsınız Sakarya sokaklarında,hatta belki göl kenarında iki günlük bi tatil yaparsınız,ailenin evindeyken sıkıyosa yap bunu :))))
Heeem belki seneye eve çıkarsın,o zaman yarin gelir yemekler hazırlarsın,beraber kahvaltı yaparsınız,uzanıp film seyredersiniz...bu yakınlık uzaklıktan doğan sorunları da kaldırır diye düşünüyorum
ayyy amma uzattım:)
yeni okulunda başarılar dileyip bitireyim bari :)

istanbulda yasıyorum normalde zonguldaga universiteye gittim bende... ilk baslarda gitmek için cok hevesliydim annemle gittik ev tuttuk yerlestim birde yanıma arkadas bulduk ardından annem ogun gidiyordu terminalden eve gelene kadar hatta gece yarısı annem istanbula ulasana kadar aglamaya devam ettim bırakıp gidecektim okadar yani :) istanbulda hem ailemi hemde sevgilimi bırakıp gelmistim sonra gel zaman git zaman arkadaslar edinmeye basladım okul eglenceli geldi erkek arkadasımda neredeyse her hafta sonu yanıma geliyordu cuma geliyordu pazar gidiyordu geziyorduk dolasıyorduk yemek yapıyorduk film izleyip oturuyorduk... hele onun gelecegi saati beklemek okadar heyecanlıydı ki okulum bittiginde en cok buna uzulmustum :) sevgilim yola cıktıgı andan itibaren hazırlıklara baslıyordum suslenmeler puslenmeler yemekler temizlik falan :) 2 yıl öyle boyle bitti gitti suanda o zamanki erkek arkadasımla sözlendim kasımda nişanım olacak kısmet olursa... hayatın en guzel zamanları universite zamanları arkadasın dedigi gibi ay su gorecek bu gorecek yada su saatte evde olmam gerekir yoksa babam kızar annem kızar gibisinden bir derdin asla olmayacak :) bence hayatından memnun kalıp okulu uzatmak bile isteyebilirsin :) sıkma canını guzel gunler seni bekliyor olacak inan buna :16:

Yurda gittim kayıt oldum kızlar.
Hem böyle heyecan oldu içimde hemde düşünüyorum annemle babam beni bırakıp giderken tutamam kendimi ağlarım tek başıma kalırım gibi düşünüyorum
Biliyorum benim gibi olan bir sürü kız olcak tabi ama alışmak zaman alsada alışcam.
inşallah sizin anlattığınız gibi olcam canlarım :71:

başka şehirde okumadım ama cnm dert etme alışırsın zor gelir özlersin ama mesela binlerce ayrı şehirde aşk yaşayanlar var onlar ne yapsın çok büyük dert etem derslerin de çok önemli onlara ver kafanı bunu takarsan kafaya derslerinde başarılı olamassın

Canım ben değil ama sevgilim yani 1 hafta önce ayrıldığım sevgilim bilecikte okuyodu ben tekirdağda yaşıyorum.Arada 7 saat var bilecikten tekirdağa.1ay görmüyodm her gün mesajlasıyodk arıyodu.Bi yandan iyi oluyo bi yandan kötü.İyi tarafı gerçekten çok özlüyosn ve ilişkide sıkılmak gibi bi durum olmuyo.ve güven çok önemli güveniyosan ztn bi sorn olmuyo.Kötü yanı ise özlediğin zamanlarda yanında olamıyosn malesef..Ama sizin aranızda 1 saat mesafe vr bu nedir ki?? hiç büyütme gözünde ben kendimi paralamıştım resmen gidiyo diye hergün ağlıyodum..ilk 1 hfta cok zor gelmişti ama sevgilim hiç hissettirmemişti o yokluğu..aranızda büyük bi bağ varsa bunu mesafeler koparmaz illaki özlersin ama emin ol canım ilişkiniz daha çok güçleniyo

eğitimin bedeli bu sankı baska sehırlerde olmak...benım sevgılmıde gıtmıstı kıymetlı olmustum valla:9: ıyıkı gıtı dıcektım vlla ozlem ıyı bısı=) alısırsın canım npcan

bende dertlıyım senın gibi ıkı sene aynı dersanede olupta simdı ayrı sehırlerde okumak cok zor gelecek bılıyorum 3 saat var aramzda saatı onemlı degıl aslında dedgın gıbı yol masrafları zorlar bıraz ama yapacak bıse yok eger gelecekte sonsuza kadr onunla olacaksam bı sure ayrı kalmaya razıyım senınde böle dusunmen lazım

Pazar günü yurda yerleştim kızlar.
3 gündür çok kötüyüm özellikleri akşamları çok kötü oluyorum sürekli ağlıyorum evimin rahatını annemi babamı sevgilimi çok özlüyorum.Odaya girdiğimde kendimi çok yanlız hissediyorum sevgilim akşam çalışıyor konuşamıyoruzda..
Telefonda seslerini duyduğumda başlıyorum ağlamaya onlarda dayanamıyorlar ilk hafta pek ders olmadığı için bugun evime geldim sanki o 3 gün bana 3 ay gibi geldi.Pazartesi tekrar gideceğim yurda bu sefer daha güçlü olmaya çalışcam ama bilmiyorum ya..

Back
X