Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bunaldığım şey sadece maddiyat değil, maneviyat da. Yoruldum. Alıp başımı gitmek istiyorum. Kardeş bakmak güzeldir, aşırı olmadığı sürece.Neden bu isyan halleri? Hepimiz şanslı dogmuyoruz ki! O şanslı olarak nitelendirdigin kesim sadece azınlık. Ama asıl şans insanın kalbinde. Kendini kendi içinde hapsetmeyip özgür bırakırsan eğer o zaman hafiflersin. Surekli bi kıyas halleri...
Bence sen hayata kendini düşüncelerini değiştirerek başla.
Iyi bitmez.
Zor bi hayatin olabilir bilmiyorum belki sadece simarikliktir bu yaptığın bilmiyorum. Bilmediğim için bu konuda yorum yapmiyorum.
Daha iyi olsan daha da iyisini istermissin gibi geldi bana. Yani bunun sonu yok ama birseylerin değişmesini istiyorsan eğer kendinden başla.
Kimse gelip seni evlatlık edinip hayatını degistirmeyecek bu saatten sonra.
Ama benden sana bi tavsiye elindekilerin kıymetini bil.
Param pulum üstüme giyecek kiyafetim yiyecek yemeğim olmasaydı da annem hayatta olsaydı keşke diyorum. Insan neyin eksikliğini yaşıyorsa onu arzuluyor belki. Belki sen de beni anlayamiyorsun.
Ama manevi guzelliklerden uzaklasmamak lazim. Maddi şeyler elde edilir elbet ama sevgi çok onemli. Sevdiklerin hayattayken geçirdiğin her saniye çok kıymetli. Bu arada ben de yillarca kardeşime baktım. Iyiki bakmisim. Yuk olmasın sana sevdiklerin. Inan bana boyle düşünürsen eğer kendini çok daha iyi hissedersin.